- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 32
Benim batı değiştirebilirmisin canım yeni tarih 11 07 2021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim batı değiştirebilirmisin canım yeni tarih 11 07 2021
Aynen silikleşmeye başlıyor. Akşama veya yarın yeniden yap silikleştiğini mutlaka gör canımEki Görüntüle 2878485 buda catlama o zaman demi ??
Cnm ben 7 gün önce yapmıştım negatif di 4 gün kala yaptım pozitif bence erken daha inş pozitife dönerBat 4 temmuz bugün sabah dayanamadım kaset test yaptım tabiki NEGATİF çıktı ya erken yaptım yada bu ayı da boş geçtik
Bu ay umudum yok ama yinede takip ediyorumAynen silikleşmeye başlıyor. Akşama veya yarın yeniden yap silikleştiğini mutlaka gör canım
Ben bata 3 kala yaptım negatifti. Bat günü silik pozitiftiBat 4 temmuz bugün sabah dayanamadım kaset test yaptım tabiki NEGATİF çıktı ya erken yaptım yada bu ayı da boş geçtik
Var ama onlar yüksek ihtimal yumurtlama tarihlerini bilmiyorKız kaset test nasıl çıkartsın istihareye yatsan daha mantıklı kendini yormasaydın çiş damlatcam diye tükürsen de olurdu gerçi 6 7 gün önceden kasetle öğrenen var mı bilmemm tabi dee
Hep yumurtlama gününde olmaz bu adamlar ya da yorgun olurlar benimkide dün gece yorgundu ama yumurtlama pikin piki boşta geçmek istemedim bakalım nolucakBu ay umudum yok ama yinede takip ediyorum
Peki 7 gün önce yaptığında hiç kuruma çizgisi falan bişey çıktı mı bende testten yarim saat sonra incecik bir çizgi çıktı belli belirsizCnm ben 7 gün önce yapmıştım negatif di 4 gün kala yaptım pozitif bence erken daha inş pozitife döner
Peki canım 3 gün kala yaptığında hiç kuruma çizgisi çıktı mi? Bende yarım saat sonra incecik bir çizgi çıktı merak ettimBen bata 3 kala yaptım negatifti. Bat günü silik pozitifti
Gunaydinlaaar bat bugun benim ama tik yok ne agrim var ne goguslerim sisti hicbisi ne adet olcam ne gebeyim bence ikiside yok
Hiç bir şey çıkmadı kalbim kadar temizPeki canım 3 gün kala yaptığında hiç kuruma çizgisi çıktı mi? Bende yarım saat sonra incecik bir çizgi çıktı merak ettim
Bat 4 temmuz bugün sabah dayanamadım kaset test yaptım tabiki NEGATİF çıktı ya erken yaptım yada bu ayı da boş geçtik
Yok kuzum evde havuç kalmamış gidip alıcam marketten çatlar bence bugün akşamüstü bi hareketlenmeler hissediyorum kasıklardaayy anacım ne yumurtaymış ya inat etti havuç yiyor musuun
İnşallah canımÇok erken yapmışsın canım bence olsa çıkmazdı birde kaset test yani
Yok cnm bomboş tertemizdi benimkiPeki 7 gün önce yaptığında hiç kuruma çizgisi falan bişey çıktı mı bende testten yarim saat sonra incecik bir çizgi çıktı belli belirsiz