Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asla yapmıyorum kuzu dün hatta dedim nolur salonda yat döne döne yatayım en son 23ünde yapmışız daha yapmadım kullanılmış hissediyomuş eşim yarın bi gönlünü almak için yaparım heralde
Aha biz de 23 ünde iyi bari aynı gidiyoruz ya herro ya merro

Eklentiler

• Screenshot_20210626-233508_My Calendar.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 50
Birde kızlar bu ay farklı olarak sadece sabah ilişkiye girdik iki hün değerlendirdik birde avakado yedim eşimede keçiboynuzu pekmezi kabak çekirdeği
Ayy beni anlattin bende yumurtlamanın sabahini degerlendirdim avakado yedim hatta eşimle kabak çekirdeği yedik akşamları hadi inşallah bebiş haberini bende alayım

Hmm anladım canım teşekkür ederim ay pikin uzun sürmesi iyi bişey o zaman büyür yumurta

Çok büyümesi de iyi değil aşırı büyüyen yumurta çatlamıyor kiste dönüyor.
Aslında sağlıklı 18 mm 19 mm lik yumrta yetiyor. Büyümeyen veya çatlamayan yumrta da nasip etmesin herşeyin kararlı olanı iyi

Benım 23mm yumurtayı niye pik yapmadı bu testler

Kızlar benim adet döngüm çoğunlukla 26 arada bir 27 28 de oluyor. Bu ay reglden sonra 14 güne kadar değerlendirdik. Sizin de adetiniz düzenliyse hangi günden sonra denemeyi bırakıyorsunuz. Acaba erken mi bıraktım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…