Aha biz de 23 ünde iyi bari aynı gidiyoruz ya herro ya merroAsla yapmıyorum kuzu dün hatta dedim nolur salonda yat döne döne yatayım en son 23ünde yapmışız daha yapmadım kullanılmış hissediyomuş eşim yarın bi gönlünü almak için yaparım heralde
Yaaa deme öyle, alışma alışma hepimiz bu ay olmasa bile önümüzdeki aylarda mükemmel haberi alacağız gönül ferah olsunGibibende heyecan işleri yok eskisi gibi
Alıştım sonuçlara şaşırtacak sonuç olursa mucize olur
Ayyy hiç yemedim ben yaaa tadı nasıl bilmiyorum çokda canım çekiyor TV de falan salatalarını yapıncaCamoonnnn!!
Ayy beni anlattin bende yumurtlamanın sabahini degerlendirdimBirde kızlar bu ay farklı olarak sadece sabah ilişkiye girdik iki hün değerlendirdik birde avakado yedim eşimede keçiboynuzu pekmezi kabak çekirdeği
Hehe bu ay yarim olmazsa obur ay tam yiyeyim bari yeni alistim=)Ayyy hiç yemedim ben yaaa tadı nasıl bilmiyorum çokda canım çekiyor TV de falan salatalarını yapıncabu ay tutmazsa önümüzdeki ay bende camoooon
Soğuk deniz gibi başta leş ama gittikçe ısınıyorsunAyyy hiç yemedim ben yaaa tadı nasıl bilmiyorum çokda canım çekiyor TV de falan salatalarını yapıncabu ay tutmazsa önümüzdeki ay bende camoooon
Tadı güzel mi pekiiHehe bu ay yarim olmazsa obur ay tam yiyeyim bari yeni alistim=)
HahahahahaSoğuk deniz gibi başta leş ama gittikçe ısınıyorsun
Yaaa deme öyle, alışma alışma hepimiz bu ay olmasa bile önümüzdeki aylarda mükemmel haberi alacağız gönül ferah olsun
Bence limon tuzla güzel =)Tadı güzel mi pekii
Hmm anladım canım teşekkür ederimay pikin uzun sürmesi iyi bişey o zaman büyür yumurta
Benım 23mm yumurtayı niye pik yapmadı bu testlerÇünkü belli boyutta yumurtlama pik oluyor. Dileyelim ki benim 15.77 olan yumrtam bu attığın gibiydi ben 2 gün sonra gittim 19mm oldu ve o gün pik gösterdi koyuluk devam etmesi demek artış olblr hala büyümede o da 3 gün pik olablrbenimki de pik uzun sürdü bu ay canım hemen silinmedi umarım anlatabildim
Benım 23mm yumurtayı niye pik yapmadı bu testler
İnşAllah canım benimİnsallahhh =))
Ümitliyim bu ay olmassa bi iki aya vericem güzel haberi =)
((tabi temennim bu ay olması yönünde o başka
Hahahahahabunu yerken kesinlikle aklımda bulunduracağım
Çatlatma iğnesini vurduktan sonra pik yaptı benımkısıHiç mi yapmadı kuzum?
Çatlatma iğnesini vurduktan sonra pik yaptı benımkısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?