• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım şöyle ben bu ay yumurtlamayı değerlendirdikten sonra tatile gittim hemde hani karadeniz turuna ki orada çok tempoluyfuk sürekli yaylalara falan çıktık aşırı yol yürüdük benim hiç aklımda yoktu hatta eşimle şakalaştık çocuk varsada artık bu tempoya kalmaz diye ama en büyük belirtim kabızlıktı benim hatta hava değişimi falan diye gidip eczaneden ilaç aldım kabızlık için birtürlü geçmedi birde adet günü sadece adet belirtilerim oldu gögüs hassasiyeti bacak agrısı falan agrı kesici kullandım iki gün sonra bat günüm geçti baktım hala olmadım sabah eve gelince bi test yapayım dedim öyle gördüm ama gerçekten hiç beklemediğim bir ayda oldu sonra beta baktırdım çok şükür oda çıktı bakalım inşallah hepinizin çok güzel haberlerinizi alırız kızlar🥰 hayılısıyla benimkide sağlıklı gebeliktir inşallah
Adet ağrıları gibi ağrınız oldu mu acaba
Baya ağrı yani olcakmıs gibi=)
Gerçi normalde nasış geçiryor bilmiyorum ama benim tahmini regl tarihimi 2 3 gün var ama aşırı regl ağrılarım varda
Merak ettim sizde oldu mu diye=)

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım😊 ben 3 senedir evliyim, ta ki geçen aya kadar çocuk düşünmüyorduk, geçen ay denedik. Uygulama -flo-takvimine göre benim 14 haziran ovülasyon dönemimdi, bemim o gün doktorda randevum vardı gittim dah 14 mm çatlama yok dedi. Ovülasyon testi aldım bugüne kadar yaptım ama hiç t çizgisi koyı kırmızı olmadı ki artık t çizgisi hafif pembe bile değil. En son 1 haziranda regl oldum. Temmuz ayında da olucam. Siz ne önerirsiniz belli ki benim yumurtlamam takvime göre gitmiyor
Meraba 🌸 mayıs ayında flo kullanıyorum bende yumurtlama ayın 17 si nisan ayında 14 ü gösteriyordu. Ben bu ay ovu denedim ilk defa 22 de yumurtladım. Şuan kaçıncı günündesin?

Adet ağrıları gibi ağrınız oldu mu acaba
Baya ağrı yani olcakmıs gibi=)
Gerçi normalde nasış geçiryor bilmiyorum ama benim tahmini regl tarihimi 2 3 gün var ama aşırı regl ağrılarım varda
Merak ettim sizde oldu mu diye=)
Şöyle canım benim normalde adet ağrılarım çok aşırı oluyor hatta acillik oluyorum bende evde yokum yoldayım falan diye 2 gün öncesinden agrı kesici içmeye başladım ama yinede aynı adet agrılarım gibi agrım vardı en çokda bat günü agrım vardı hatta kesin oldum dedim bende en belirgin ama 5 gün falan kabızlık var
İnşallah gebeliktir canım 🤲🥰

Çünkü belli boyutta yumurtlama pik oluyor. Dileyelim ki benim 15.77 olan yumrtam bu attığın gibiydi ben 2 gün sonra gittim 19mm oldu ve o gün pik gösterdi koyuluk devam etmesi demek artış olblr hala büyümede o da 3 gün pik olablr 🙄benimki de pik uzun sürdü bu ay canım hemen silinmedi umarım anlatabildim 🤗
Hmm anladım canım teşekkür ederim 🌸🌸😊 ay pikin uzun sürmesi iyi bişey o zaman büyür yumurta

Meraba 🌸 mayıs ayında flo kullanıyorum bende yumurtlama ayın 17 si nisan ayında 14 ü gösteriyordu. Ben bu ay ovu denedim ilk defa 22 de yumurtladım. Şuan kaçıncı günündesin?
Benim şu an son adet tarihinin üzerinden 26 gün geçti neredeyse diğer adet tarihime yaklaştım. Ya ben testleri yanlış yaptım ya da benim yumurtlamam olmadı. Açıkçası bu konularda çokta bilgi sahibi değilim son 1 aydır okuyorum, öğreniyorum. Eğer takvime göre gitseydim 14 ü tam ovülasyon değerlendirte, beklerdim adet tarihine göre gebelik testi yapardım ama doktor daha 14 mm dedi, sonrasında da ovülasyon testi yaptım hiç t çizgisi kırmızı olmadı ,pembe oldu son 2-3 gündür hiç çıkmıyor zaten. Ama senin adına sevindim sen yumurtlamayı görmüşsün , inşallah tutar canım😘

Şöyle canım benim normalde adet ağrılarım çok aşırı oluyor hatta acillik oluyorum bende evde yokum yoldayım falan diye 2 gün öncesinden agrı kesici içmeye başladım ama yinede aynı adet agrılarım gibi agrım vardı en çokda bat günü agrım vardı hatta kesin oldum dedim bende en belirgin ama 5 gün falan kabızlık var
İnşallah gebeliktir canım 🤲🥰
Bende çok ağrılı geçiriyorum normalde
Aynı o zaman olduğu gibi ağrılarım var suanda
Çatlatma iğnesi olduğum için testlere suanlık güvenemiyorum =)
Teşekkür ederim cevap verdiğin için, sağlıkla ilerler insallah senin gebeliğinde😘🥰

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza bugün çatlatma iğnesinin üstünden 22 gün geçti ama hâlâ adet olmadım dün test yaptım evde negatif çıktı kist olma ihtimalide yok çünkü iğneden 10 gün sonra doktora gittim bütün yumurtaların çatlamış dedi başına böyle birşey gelen var mı lütfen yardımcı olun

Z zahrada kiz bisi sorcam calismalara devam mı napiyosun ben de akinti falan bisi yok diye yapmadım gün aşırı

Z zahrada kiz bisi sorcam calismalara devam mı napiyosun ben de akinti falan bisi yok diye yapmadım gün aşırı
Asla yapmıyorum kuzu dün hatta dedim nolur salonda yat döne döne yatayım en son 23ünde yapmışız daha yapmadım kullanılmış hissediyomuş eşim yarın bi gönlünü almak için yaparım heralde 😂

Asla yapmıyorum kuzu dün hatta dedim nolur salonda yat döne döne yatayım en son 23ünde yapmışız daha yapmadım kullanılmış hissediyomuş eşim yarın bi gönlünü almak için yaparım heralde 😂
Hahahaha ya kuzum ya çok gülüyorum sana ben 🤣 Ya o yoğunluktan çıkıp hiç ilişki olmayınca onlarda bi şaşkına dönüyor 😂😂 aman dikkat et zorlama kendini bebiş varsa tutunsun güzelce

Hahahaha ya kuzum ya çok gülüyorum sana ben 🤣 Ya o yoğunluktan çıkıp hiç ilişki olmayınca onlarda bi şaşkına dönüyor 😂😂 aman dikkat et zorlama kendini bebiş varsa tutunsun güzelce
Valla bugün gelmiş 3 gündür çocuk denemiyoruz diyo dedim bekleme moduna geçtik yumurtladık çatladık e ben napcam diyo 😂😂 garibim için acımadı değill

Back