- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
BerryBlossom
durumlar nedir canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yapmadım canım ben yumurtlamadan 16 gün sonra yaptımAminn inşallah canım, buarada normal kaset test ile bat öncesi test yaptın mı?
kız senin liste disiplinini yerimmBerryBlossom durumlar nedir canım?
Sag olasin canım inşallah=)Teşekkür ederim en kısa zamanda güzel haber almayı rabbim nasio etsin gerçekten birde çok dua etmek gerekiyor
Hehe teşekkürler canım işte de böyleyim manyak gibi ahahahkız senin liste disiplinini yerimm
Ben günde iki litre su içiyorum canım bak bu ay hiç akıntım olmadı kup kuruydumCanım inşallah öyledir bende ağda yaptım bugün sarı ise susuz da kalmış olblr vucudun bende çol olur böyle şeyler nedeni belli olmadı hiç fizyolojik yapısıyla alakalı dendi birde bol su iç
Bende bekleyeceğim ama yine de bir umut sorayım dedimYok yapmadım canım ben yumurtlamadan 16 gün sonra yaptım
Kuzum hepsi üst üste geldi bence onun etkisi var, biraz psikolojiyi bozduk bugün bir üniversite arkadaşımla görüştüm geçenlerde doğum yaptı, hamilelik sürecinden konuştu korunmayı bıraktığı ikinci ay hamile kamış. İçim şeyoldu biraz, ahh ahhKızlar ya bu ay kendimden nefret eder hale geldim.İnanılmaz duygusalım, sürekli bir ağlama hali ve sinirlilik var, göğüslerim şiş ve acıyor bata tam 6 gün var, bu ay Estrofem ve duphaston içiyorum sanıyorum duphaston neden oldu bu ruh haline, dizi izlerken bile aptalca ağlıyorum nasıl geçecek bu halim bilmiyorum Duphaston ruh halini komik bir dizi izlerken bile ağlatacak kadar bozabilir mi?
Teşekkürler biz de öğrenmiş olduk öyleceİlk 15-20 günkü ilaç maruziyeti bebeği etkilemiyor. Daha organ oluşumu meydana gelmediği için Bebek aldığı ilaçlardan etkilenirse vücut zaten kimyasal gebelik gibi algılayarak düşük olmasını sağlıyor… İnş bir sıkıntı olmayacaktır. Ama bundan sonra parol dışında hiç bir ağrı kesiciyi kullanamaya dikkat etsin. Bazı soğuk algınlığı ilaçlarında da parol dışında ağrı kesiciler oluyor gene kullanmamakta fayda var. Konusu geçmişken detaylı yazayım dedim
Darısı başımıza inşallah kuzum, ilaç beni çok etkiledi.Ben regl olunca sinirli olurdum 2 3 gün sonra geçerdi.Ağlak ağlak dolanıyorum ortalarda.Yarışma programında istediğim yarışmacı birinci oluyor sanki bana bir faydası var "sen hakettin bunu" diyip başlıyorum ağlamaya, kahve içiyorum (kendi yaptığım kahve) gözümden yaş akmaya başlıyor eşim "ne oldu" diyor bende "kahve çok güzel olmuş ühüüü"Kuzum hepsi üst üste geldi bence onun etkisi var, biraz psikolojiyi bozduk bugün bir üniversite arkadaşımla görüştüm geçenlerde doğum yaptı, hamilelik sürecinden konuştu korunmayı bıraktığı ikinci ay hamile kamış. İçim şeyoldu biraz, ahh ahh
en azından duygusallık seninki bende aşırı sinir var eşime nefes alıp verdiği için cinleniyorum dönüp dönüp bakıyorum gürültülü nefes alıyosun yeteer diye ne yapacağını şaşırdı garibimDarısı başımıza inşallah kuzum, ilaç beni çok etkiledi.Ben regl olunca sinirli olurdum 2 3 gün sonra geçerdi.Ağlak ağlak dolanıyorum ortalarda.Yarışma programında istediğim yarışmacı birinci oluyor sanki bana bir faydası var "sen hakettin bunu" diyip başlıyorum ağlamaya, kahve içiyorum (kendi yaptığım kahve) gözümden yaş akmaya başlıyor eşim "ne oldu" diyor bende "kahve çok güzel olmuş ühüüü"
Eşime komedi çıktı gülüp duruyor hallerime ama ben kendimden bezdim inan
regl olana kadar geç döllenme ihtimaline karşı ümidimiz devammŞuan regl olmadım ama test yaptım negatif çıktı maalesef
Sende mi duphaston içiyorsun? Bat ne zaman?en azından duygusallık seninki bende aşırı sinir var eşime nefes alıp verdiği için cinleniyorum dönüp dönüp bakıyorum gürültülü nefes alıyosun yeteer diye ne yapacağını şaşırdı garibim
kuzum benim doğal halim galiba bu hahaha bişey içmiyorumm folik asit dışında avokadoyu mu fazla kaçırdım anlamadım bat 4 temmuz diye tahmin ediyorum ama 5te olabilirSende mi duphaston içiyorsun? Bat ne zaman?
Benim ruh halim bile stabil. Okadar belirti yok yanien azından duygusallık seninki bende aşırı sinir var eşime nefes alıp verdiği için cinleniyorum dönüp dönüp bakıyorum gürültülü nefes alıyosun yeteer diye ne yapacağını şaşırdı garibim
Bekleyelim bakalım bu sinirin sebebi yaramaz bir minnoştur belki dekuzum benim doğal halim galiba bu hahaha bişey içmiyorumm folik asit dışında avokadoyu mu fazla kaçırdım anlamadım bat 4 temmuz diye tahmin ediyorum ama 5te olabilir