- 25 Şubat 2021
- 1.029
- 738
- 28
Benımde bugun 9.günüm canım test yaptınmı baska?Çatlatma iğnesinin 8.günü dayanamadım bi kontrol yaptım sanırım etkisi hala sürüyor
Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımde bugun 9.günüm canım test yaptınmı baska?Çatlatma iğnesinin 8.günü dayanamadım bi kontrol yaptım sanırım etkisi hala sürüyor
Günaydın kızlar
Bi süre korunucam aşıdan dolayı. İlerde girerim inş.
İnşALLAHİnşallah canım
Keşke bu konular açıldığında görmüş olsaydım . Öncelikle yusra arkadaşım sonuna kadar haklı . Ben sırf senin yüzünden haziran grubuna isim yazdırmadım kayınvalidene kızıp “bütün anaların soyu kurusun “ yazmıştın burdaki amaç anne olmak eğer doğruysa! Sende anne olmak için uğraşıyorsun ve kalkıp böyle korkunç bir cümle kullanabiliyosun. Daha sonrada 3 yaşındaki bir çocuk için sırf annesi alkol almış diye ileride hayırsız biri olacak diyebiliyosun. Seninle alakalı diyebileceğim tek bişey var ; umarım içindeki kin ,öfke, nefret etrafındakileri daha fazla incitmeden son bulur unutma herkes kalbinin ekmeğini yerBak artik kendine gel sen beni ne kadar taniyorda bana yalanci diyorsun o subat topiginin msjlarini alirim senin basina calarim ne yaptim ben sana sanki sende herseye burnunu sokmiycaksin o zaman oylr bir konusuyorsun ki ssnki beni gerçekten reelde taniyor sen kimsin ya kendine gel bebegim olsun diye cabaliyorum burda insanlarls derdimi paylaşıyorum kocaman kadin olmussun ama inssn olamamissin dengimmisin sen benim bi dusun bakalım kac aydir benm neler cektigimden varmi haberin bir kez sana senin cocugun olmasin vs vs mi dedim Allah sanada annelik duygusunu tattirsij insallah belki merhamet duygun gelişir birdaha bana yazarsan iste o zaman ben sikayet edecegim senj
Siliyorum o zamanBi süre korunucam aşıdan dolayı. İlerde girerim inş.
Ben de var ama belirti dinlemedim çünkü kac gundur işten sonra disarda isim var.ama ne var onu çözemedim bence ben usutmusumdur klimadanGünaydınnn şeker daha yataktayım çok şükür psikolojik belirtilerim kaybolmuş
Ellerine sağlık canım. Ne büyük emek harcıyorsun. Rabbim gönlüne göre versin.Herkesi ekledim eksik varsa etiketleyin kızlar şimdi avakadomu yiyebilirim uzun sürdü be listeye bakın upuzun masallah
GünaydınGunaydin kizlar cok sıcak uyunmuyordu
Günaydınlarrrr buralar da yanıyorduuGunaydin kizlar cok sıcak uyunmuyordu
Günaydın bugün gene test yaptım ve cook hayali bir çizgi cıktı. Yanı düne göre cok daha silik malesef igne etkisiymis.. belki cogu insanda oldugı gibi 11-12.günde tekrar çizgi görürüm insallah:)Benımde bugun 9.günüm canım test yaptınmı baska?
ak koyun isteriz ak koyun isteriiiz9.gün iğne
İşte böyle düne göre baya silik sanırım etkisi yarına geçer diye düsünüyorum 12.gün de de ak koyun kara koyun belli olur
Ah ah insallah kuzum internetten araştırdığıma ve okudugum yorumlara göre herkeste böyle 1-2 gün negatifi görüp sonradan pozitife dönmüs. İnsallah benımkıde öyle olanlardan olurak koyun isteriz ak koyun isteriiiz
Benım geçenki iğnemde 10.gün tertemızdı tabı şok falan gecırmıstımm hemen gecmıstı etkısıGünaydın bugün gene test yaptım ve cook hayali bir çizgi cıktı. Yanı düne göre cok daha silik malesef igne etkisiymis.. belki cogu insanda oldugı gibi 11-12.günde tekrar çizgi görürüm insallah:)
Büyük ihtimal benımde yarın tertemiz olurBenım geçenki iğnemde 10.gün tertemızdı tabı şok falan gecırmıstımm hemen gecmıstı etkısı
Öyle deme ya iyi düşünelim iyi olsun.. ama böyle cift cızgı görmekde güzel bir duyguymuşş:)) inşallah devam eder çift çizginBüyük ihtimal benımde yarın tertemiz olur