Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende yok ama bugün bi kaç kişi çikolata kistinden bahsediyodu onlar için çektim ekran görüntüsünü, hiç kimse moralini bozmasın yaniii :KK45:bakın doktorlar bile böyle diyor💕

Eklentiler

• 861A3108-E6C6-4D66-8C95-04339DBD6DC7.png
    861A3108-E6C6-4D66-8C95-04339DBD6DC7.png
    96,9 KB · Görüntüleme: 31
Bak artik kendine gel sen beni ne kadar taniyorda bana yalanci diyorsun o subat topiginin msjlarini alirim senin basina calarim ne yaptim ben sana sanki sende herseye burnunu sokmiycaksin o zaman oylr bir konusuyorsun ki ssnki beni gerçekten reelde taniyor sen kimsin ya kendine gel bebegim olsun diye cabaliyorum burda insanlarls derdimi paylaşıyorum kocaman kadin olmussun ama inssn olamamissin dengimmisin sen benim bi dusun bakalım kac aydir benm neler cektigimden varmi haberin bir kez sana senin cocugun olmasin vs vs mi dedim Allah sanada annelik duygusunu tattirsij insallah belki merhamet duygun gelişir birdaha bana yazarsan iste o zaman ben sikayet edecegim senj
Keşke bu konular açıldığında görmüş olsaydım . Öncelikle yusra arkadaşım sonuna kadar haklı . Ben sırf senin yüzünden haziran grubuna isim yazdırmadım kayınvalidene kızıp “bütün anaların soyu kurusun “ yazmıştın burdaki amaç anne olmak eğer doğruysa! Sende anne olmak için uğraşıyorsun ve kalkıp böyle korkunç bir cümle kullanabiliyosun. Daha sonrada 3 yaşındaki bir çocuk için sırf annesi alkol almış diye ileride hayırsız biri olacak diyebiliyosun. Seninle alakalı diyebileceğim tek bişey var ; umarım içindeki kin ,öfke, nefret etrafındakileri daha fazla incitmeden son bulur unutma herkes kalbinin ekmeğini yer

9.gün iğne

İşte böyle düne göre baya silik sanırım etkisi yarına geçer diye düsünüyorum🤭 12.gün de de ak koyun kara koyun belli olur😂

Eklentiler

• E663DB6E-BF87-4F5A-B50E-F5A7DD9EFF0F.jpeg
    E663DB6E-BF87-4F5A-B50E-F5A7DD9EFF0F.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 67
Günaydın bugün gene test yaptım ve cook hayali bir çizgi cıktı. Yanı düne göre cok daha silik malesef igne etkisiymis.. belki cogu insanda oldugı gibi 11-12.günde tekrar çizgi görürüm insallah:)
Benım geçenki iğnemde 10.gün tertemızdı 😅 tabı şok falan gecırmıstımm hemen gecmıstı etkısı

X