- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
Hayirlisi olsun canimYok cnm bugün sağlık ocağında tahlil saatinden sonra gitmişim almadılar bat ı bekliycem artık cnm öyle kan verecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canimYok cnm bugün sağlık ocağında tahlil saatinden sonra gitmişim almadılar bat ı bekliycem artık cnm öyle kan verecem
Aminnn amin canım benim Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar versin İnşALLAHİnş cnm hepimiz için bu ay inş herkeste hamiş emojisi olur mart annelerine transfer oluruz
AminnBende kaşık ağrısı fln yok hatta hiç akinti bile yok sadece göğüs ağrısı ve göğüs çevrem büyük birde idrarda tortular oluyor inşallah hamilelik belirtileridir yüce Rabbim bu ay biz hayırlı haberler almayı nasip etsin İnşALLAH
Canim sonomed c kollu cihazla cekiyor anestezisiz cok kolay ve agrisiz geçiyor alttan muayene gibi dusunebilirsin bn 800 tl verdim kadikoydeki subeİstanbuldayım bu kadar maliyetli olduğunu bilmiyordum
T9 sildi sanırım rüyamda alakasız biri hamile misin diye sordu Belirti aradıktan sonra herşey belirti olabiliyor, her ay bu ay heyecan yapmadan bekleyip göreceğim diyorum ama aklım benimle oynuyorValla var daha neler var dün uyuyup kaldım bugün uyukladım, dün gece hiç sevmediğim alakasız biri pat diye den hamile misin dedi, sağ kasıkta karıncalanma gibi kaşıntı tarzı bişey var, birde hafiften regl ağrısı sanki
Peki bat ne zaman?Bende kaşık ağrısı fln yok hatta hiç akinti bile yok sadece göğüs ağrısı ve göğüs çevrem büyük birde idrarda tortular oluyor inşallah hamilelik belirtileridir yüce Rabbim bu ay biz hayırlı haberler almayı nasip etsin İnşALLAH
Ah ahh ballı lokmalarim hakkisiniz. Ama biraz daha bat gecsin vercemY yeni minnak grubun ilk hayalet çizgilisiii kan testi verse de artıkkk yanına kondursann etiketlerii :d esem ile beraberr
Kız sende hayalet çizgi ne zaman cıktı ben mi kaçırdımAh ahh ballı lokmalarim hakkisiniz. Ama biraz daha bat gecsin vercem
SalııııKız sende hayalet çizgi ne zaman cıktı ben mi kaçırdım
Salı akşamı atmıştım erken gebelik yapmıştım çıkmıştı kuzum suan bekleme moduna geçtim yaaaaKız sende hayalet çizgi ne zaman cıktı ben mi kaçırdım
Pazartesi son 3 gün inşallah hamileyim dir aminPeki bat ne zaman?
Askajjs senden korkulur Yemin ederim herkesin çeteresini tutuyonSalıııı
hadi canım insallah hamilesin merak etme Tekrarlıcak mısın testiSalı akşamı atmıştım erken gebelik yapmıştım çıkmıştı kuzum suan bekleme moduna geçtim yaaaa
Valla ya- Janna - dedektif zahrada ‘ya sorucaksın yanlış kişiye soruyosun canım
Bu sefer bat gecsin 1 gün o zaman kaset test yapacam kuzumAskajjs senden korkulur Yemin ederim herkesin çeteresini tutuyon
hadi canım insallah hamilesin merak etme Tekrarlıcak mısın testi
SelamT9 sildi sanırım rüyamda alakasız biri hamile misin diye sordu Belirti aradıktan sonra herşey belirti olabiliyor, her ay bu ay heyecan yapmadan bekleyip göreceğim diyorum ama aklım benimle oynuyor
İnşallah canımPazartesi son 3 gün inşallah hamileyim dir amin
AminnSelam
Ben de rüyamda birinin vanan ahşap beşik hediye ettiğini artık gelin alın dediğini gördüm
Rüyalar gerçek olsun