Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah iyi haberlerle, içine sinmediyse bence doktor değiştir mutlaka, aynen canım ne miyomlarla hamile kalan doğum yapanlar var, umutsuzluk yok 😊
Hatta miyomu olanlara hamile kalmak öneriyorlar doğumla alınması için .ben hsg bile çektirdim rahim tüplerde bişey yok .ultrasonda gördü rahim arkası ve yanında varmış .kontrol zaten bu ödeme yapmiycam .bana direk tüp veya ameliyat diyen Dr değil tedavi edecek Dr lazım 🙃

Merhaba 😊 yumurtlama ve çatlama günümüz aynıymış. Bat bugün benimde adet ağrım var henüz gelen giden yok ama olcam sanırım😒
Bende aynı şekilde olucam galiba gögüslerim 3 gündür çok hassas kabızlık var bakalım bende akşama kalmadan olurum olmasamda test için bi kaç gün daha beklerim gibi

Kızlar herkese günaydın
Birazdan Dr a gidicem .amh tahlil sonucumu gostercem birde bana rahim dışında miyom var demişti onunla ilgili konuşcam bakalım bu kadın Dr çok içime sinmedi ama evime yakın son bı gidiyim .
Neden içime sinmedi miyonlara hemen ameliyat dedi rahim içinde veya tüplerde degilki rahim arkasında biraz araştırdım bu şekilde hamile kalan oluyor 🙃kısaca miyom ve amh için bakalım ne diycek
Canım evet haklısın ama orda bebek büyüyecek be büyüdükçe baskı yapacak içerde belki tehlikesi o zaman olur diye gebelik öncesi ameliyat demiştir doktorun benim de hep duyduğum polip myom olduğu zaman önce ameliyat öneriyorlar iyice araştır bence canım içini de ferah tut herşeyin çaresi var sıkma canını kuzum 😇

Canım evet haklısın ama orda bebek büyüyecek be büyüdükçe baskı yapacak içerde belki tehlikesi o zaman olur diye gebelik öncesi ameliyat demiştir doktorun benim de hep duyduğum polip myom olduğu zaman önce ameliyat öneriyorlar iyice araştır bence canım içini de ferah tut herşeyin çaresi var sıkma canını kuzum 😇
benim arkadaşımda da vardı ufak bir operasyon geçirip ikizlere hamile kaldı sonrasında.. allah demek ki bol bol yer olsun diye temizletti her yerini sonra iki bebik koydu

Hatta miyomu olanlara hamile kalmak öneriyorlar doğumla alınması için .ben hsg bile çektirdim rahim tüplerde bişey yok .ultrasonda gördü rahim arkası ve yanında varmış .kontrol zaten bu ödeme yapmiycam .bana direk tüp veya ameliyat diyen Dr değil tedavi edecek Dr lazım 🙃
Aynen canım mutlaka başka doktora da görünmek gerek tek doktora bağlı kalmamak lazım bence de 😊

Günaydın bebeklerim:KK15: Şimdi ilk ayım olduğundan affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Ovu testinde pik gördükten sonra değerlendirmek mi önemli silikleşince yani çatlama dediğiniz demi?:eek:
Birde birdee geç yumurtlama olduğundan yumurtlama günü üstüne +14 olarak sayıp sonraki döngümü belirlemem gerekiyor değil mi?

X