- 12 Kasım 2010
- 4.424
- 4.106
Çok sağ ol Biraz türetin ferahladı o gün değerlendirme olmadı, nasip bakalımBöyle çıktı yumurtlama değil çatlama demek ki bunlarr yanma ateş beyaz akıntıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağ ol Biraz türetin ferahladı o gün değerlendirme olmadı, nasip bakalımBöyle çıktı yumurtlama değil çatlama demek ki bunlarr yanma ateş beyaz akıntıı
Yaa inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin bana da dualarında yer ver inşallah bende hamile olduğumu öğreneyimCanım çok teşekkür ediyorum, bulantı kusma yoğun. İnş gececek. Gülü seven dikenine katlanır. Yapacak bir şey yok
Canım o kişinin vücut isisina baglinoluyor genelde.kimi insan 36 nin altinda adet görüyor yumurtlamadan sonrada 36.6 36.7 ye ancak çıkıyor kimiside 36.4 36.3 lerle adet görüyor yumurtlamadan sonra 37 leri geçiyor ateşi.ama sen kendin için düşük çıkıyordu genelde diyorsun, içinde progesteron içeren herhangi bir ilaç aliyormusun.o ateşi yükseltiyor çünkü.fitilden emin değilim onu bilemiyorum hiç.kız 37 ve üstü olunca ne oluyo acaba. :))))))BEnim genelde 35.5 36 belki oluyordu ilkdefa 37 ve 37.2 fln gördüm acaba. Kullandıgım fitilden mi ? bilemedim.
aynen canım progestan kullanıyorum fitil olarak bencede o yapıyor. Çok hasta olmadıgım sürece ateşim hiç çıkmaz benim çünkü. Cevabın için teşekkür ederim:) Pazartesi kan testi vericem bakalım ama hiç ümidim yok.Canım o kişinin vücut isisina baglinoluyor genelde.kimi insan 36 nin altinda adet görüyor yumurtlamadan sonrada 36.6 36.7 ye ancak çıkıyor kimiside 36.4 36.3 lerle adet görüyor yumurtlamadan sonra 37 leri geçiyor ateşi.ama sen kendin için düşük çıkıyordu genelde diyorsun, içinde progesteron içeren herhangi bir ilaç aliyormusun.o ateşi yükseltiyor çünkü.fitilden emin değilim onu bilemiyorum hiç.
He evet ondandır canım o zaman.insallah güzel sonuçlar alırsınaynen canım progestan kullanıyorum fitil olarak bencede o yapıyor. Çok hasta olmadıgım sürece ateşim hiç çıkmaz benim çünkü. Cevabın için teşekkür ederim:) Pazartesi kan testi vericem bakalım ama hiç ümidim yok.
İnşallah canım benim sen de en kısa zamanda güzel haberler alırsın, dualarım seninleYaa inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin bana da dualarında yer ver inşallah bende hamile olduğumu öğreneyim
Cnm inşaallah ya bu ay çok uygun bir zamandi bundan sonra tatiller vs eşimle de ayrı kalcaz biraz ertelenir yani hayırlısı herşeyin bu işler bplan program yapmaya gelmiyoruz 8 yıl önce kızımda ilk ay denemenizde kimyasal olmuştu ikincide kızımı öğrenmiştimDaha adetine varmış canım belli olmaz
Bence yolda falan yap Ben çok yaptım benzinlikte falan Pet bardak al yanına test al bir de tamam=)
Bende kaşık ağrısı fln yok hatta hiç akinti bile yok sadece göğüs ağrısı ve göğüs çevrem büyük birde idrarda tortular oluyor inşallah hamilelik belirtileridir yüce Rabbim bu ay biz hayırlı haberler almayı nasip etsin İnşALLAHValla var daha neler var dün uyuyup kaldım bugün uyukladım, dün gece hiç sevmediğim alakasız biri pat diye den hamile misin dedi, sağ kasıkta karıncalanma gibi kaşıntı tarzı bişey var, birde hafiften regl ağrısı sanki
Onu bilmiyorum ama yumurta kalitende sorun varsa yeterince büyümüyorsa ondan dolayı olabilirAmh düşük olduğundan dolayı mı acaba ovu testlerim hep silik çıkıyor
Ya sen ne komiksin ya eşimde belirti başladı diyor ya ahahahahah her türlü belirti duydum bu ilk oldueşimde de belirtiler başladı bu saatte uyuya kaldı allah affetsin bizi artık bu hafta böyleyiz haftaya nolcaz düşünemiyorum canlar
aşkım biraz daha dalgaya vurmazsam bir şey doğurcam çünküüü ama ne olacağı meçhulYa sen ne komiksin ya eşimde belirti başladı diyor ya ahahahahah her türlü belirti duydum bu ilk oldu
Y yeni minnak grubun ilk hayalet çizgilisiii kan testi verse de artıkkk yanına kondursann etiketlerii :d esem ile beraberr
Kahkaha attım ahahahahahaşkım biraz daha dalgaya vurmazsam bir şey doğurcam çünküüü ama ne olacağı meçhul