Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok teşekkür ediyorum, bulantı kusma yoğun. İnş gececek. Gülü seven dikenine katlanır. Yapacak bir şey yok ❤️
Yaa inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin 🤲 bana da dualarında yer ver inşallah bende hamile olduğumu öğreneyim💕

kız 37 ve üstü olunca ne oluyo acaba. :))))))BEnim genelde 35.5 36 belki oluyordu ilkdefa 37 ve 37.2 fln gördüm acaba. Kullandıgım fitilden mi ? bilemedim.
Canım o kişinin vücut isisina baglinoluyor genelde.kimi insan 36 nin altinda adet görüyor yumurtlamadan sonrada 36.6 36.7 ye ancak çıkıyor kimiside 36.4 36.3 lerle adet görüyor yumurtlamadan sonra 37 leri geçiyor ateşi.ama sen kendin için düşük çıkıyordu genelde diyorsun, içinde progesteron içeren herhangi bir ilaç aliyormusun.o ateşi yükseltiyor çünkü.fitilden emin değilim onu bilemiyorum hiç.

Benim eşin izni ileri tarihe atıldı galiba bu ayda bebek Hayali suya düştü 😔 üzülmek istemiyorum vardır bunda da bi hayır diyorum

Canım o kişinin vücut isisina baglinoluyor genelde.kimi insan 36 nin altinda adet görüyor yumurtlamadan sonrada 36.6 36.7 ye ancak çıkıyor kimiside 36.4 36.3 lerle adet görüyor yumurtlamadan sonra 37 leri geçiyor ateşi.ama sen kendin için düşük çıkıyordu genelde diyorsun, içinde progesteron içeren herhangi bir ilaç aliyormusun.o ateşi yükseltiyor çünkü.fitilden emin değilim onu bilemiyorum hiç.
aynen canım progestan kullanıyorum fitil olarak bencede o yapıyor. Çok hasta olmadıgım sürece ateşim hiç çıkmaz benim çünkü. Cevabın için teşekkür ederim:) Pazartesi kan testi vericem bakalım ama hiç ümidim yok.

aynen canım progestan kullanıyorum fitil olarak bencede o yapıyor. Çok hasta olmadıgım sürece ateşim hiç çıkmaz benim çünkü. Cevabın için teşekkür ederim:) Pazartesi kan testi vericem bakalım ama hiç ümidim yok.
He evet ondandır canım o zaman.insallah güzel sonuçlar alırsın 🤗

Daha adetine varmış canım belli olmaz
Bence yolda falan yap Ben çok yaptım benzinlikte falan Pet bardak al yanına test al bir de tamam=)
Cnm inşaallah ya bu ay çok uygun bir zamandi bundan sonra tatiller vs eşimle de ayrı kalcaz biraz ertelenir yani hayırlısı herşeyin bu işler bplan program yapmaya gelmiyoruz 8 yıl önce kızımda ilk ay denemenizde kimyasal olmuştu ikincide kızımı öğrenmiştim

Valla var daha neler var dün uyuyup kaldım bugün uyukladım, dün gece hiç sevmediğim alakasız biri pat diye den hamile misin dedi, sağ kasıkta karıncalanma gibi kaşıntı tarzı bişey var, birde hafiften regl ağrısı sanki🙈
Bende kaşık ağrısı fln yok hatta hiç akinti bile yok sadece göğüs ağrısı ve göğüs çevrem büyük birde idrarda tortular oluyor inşallah hamilelik belirtileridir yüce Rabbim bu ay biz hayırlı haberler almayı nasip etsin İnşALLAH 🤲🤗😉

eşimde de belirtiler başladı bu saatte uyuya kaldı allah affetsin bizi artık bu hafta böyleyiz haftaya nolcaz düşünemiyorum canlar
Ya sen ne komiksin ya eşimde belirti başladı diyor ya ahahahahah her türlü belirti duydum bu ilk oldu😅😅

I ipti burda da minnoş bir annis varmis🥰

Eklentiler

• Screenshot_20210624-223355_Chrome.jpg
    Screenshot_20210624-223355_Chrome.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 58
İyi akşamlar kızlaaar nasılsınız? Benim bata son 5 gün. Bu ay akışına bıraktım hiç belirti takip etmedim hatta kistime baktırmaya doktora bile gitmedim, folic asit bile içmedim derken son beş gün ister istemez acaba mı demeye başladım elimde değil. Tabi yine her ay gibi standart dışı bir şey yaşamadım belirti olarak 😅 muhtemelen yine hüsran, normalde 5 gün kala test yapmaya başlarım ama bari saldık tam salalım bat gününe kadar test mest yok. 😐

X