Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım evet ilk defa yapıyorum ama T çizgisinin C'den daha koyu olması gerekmez mi? benimki hiç öyle olmadı mesela o yüzden muallaktayım
Canım biz tam olarak konuyu anlamadım tam olarak açarsan bizden anlarız
Sağol canim bnim son hormon testimde lh fsh den buyuk peki bu lh/fsh yi dogru yapmismiyim 0 olması normal mi ya
Ayyyyyyy hem de nasıl var nassılllBirini flaşlı çektim var mı sizce
Gecen ay catlama gunune 1 dedim 14.gün regl oldum ben canimselam kızlar nasılsınız sizlere birşey danışmak istiyorum şimdi bende pco var adetlerim düzensizleşti ilk defa ovülasyon testi aldım adetten 34 gün sonra yumurtlama gördüm 13 haziranda 15 haziranda çatlama oldu şimdi ben 15 hazirandan sonraki 14 günü mü baz almam gerekiyor bat için
çok teşekkür ederim canım inanılmaz rahatladım gerçekten çünkü çok zaman geçti ve acaba yumurtlayamıyor muyum düşüncesine kapılmıştım artık bi de değdiğin gibi birgebeningünlüğü 'ne de sorayım bakalım ne diyecekHayır aynı koyuluk olması lazım ama bazen dalgalanmalar olablyr mesela bende böyle pik olduğu zamanlar oldu eğer bu yaptıkların silinirse akşama biraz daha koyuluk azalma olursa emin ol ki yumrtan çatlıyor demektir hepimizde aynı olmayabilir kimisinde çok koyu kimisi o ilk attığın gibi olur. Eğer emin olmak istersen birgebeningünlüğü instagram abla var ona at sana er geç yazacaktır. Ben 4.aydır yapıyorum bunu
Birini flaşlı çektim var mı sizce
Evet çıkarKizlar çatlamaya 1 dersek, 9. Günde kanda kesin çıkar dimi varsa
Var vallaBirini flaşlı çektim var mı sizce
Evet test yapmak için catlamadan sonrayı hesaşplaman gerekir bence sonuçta geç döllenme oluyorselam kızlar nasılsınız sizlere birşey danışmak istiyorum şimdi bende pco var adetlerim düzensizleşti ilk defa ovülasyon testi aldım adetten 34 gün sonra yumurtlama gördüm 13 haziranda 15 haziranda çatlama oldu şimdi ben 15 hazirandan sonraki 14 günü mü baz almam gerekiyor bat için
Gecen ay catlama gunune 1 dedim 14.gün regl oldum ben canim
Evet test yapmak için catlamadan sonrayı hesaşplaman gerekir bence sonuçta geç döllenme oluyor
Evet erken daha umarım güzel haberler alırsınnnçok teşekkür ederim o zaman bat 28 haziran baz alacağım çok sağolun şuan test için erken sanırım çıkmaz daha
Lh yi fsh ye bolup bir oran bulunuyormus bnim lh bolu fsh 0.88 li birsey cikiyor lh 6.49 fsh 5.25Anlamadım hangisi 0 peki
Evet bildigim kadarıyla öyleselam kızlar nasılsınız sizlere birşey danışmak istiyorum şimdi bende pco var adetlerim düzensizleşti ilk defa ovülasyon testi aldım adetten 34 gün sonra yumurtlama gördüm 13 haziranda 15 haziranda çatlama oldu şimdi ben 15 hazirandan sonraki 14 günü mü baz almam gerekiyor bat için
inşallah hepimiz güzel haberler alalım bu ay rabbim herkesi sevindirsin güzel haberlerleEvet erken daha umarım güzel haberler alırsınnn
Maalesef çıkmadı her saat başı bakıyorum
Var vaaar :)Birini flaşlı çektim var mı sizce