Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım evet ilk defa yapıyorum ama T çizgisinin C'den daha koyu olması gerekmez mi? benimki hiç öyle olmadı mesela o yüzden muallaktayım

Hayır aynı koyuluk olması lazım ama bazen dalgalanmalar olablyr mesela bende böyle pik olduğu zamanlar oldu eğer bu yaptıkların silinirse akşama biraz daha koyuluk azalma olursa emin ol ki yumrtan çatlıyor demektir hepimizde aynı olmayabilir kimisinde çok koyu kimisi o ilk attığın gibi olur. Eğer emin olmak istersen birgebeningünlüğü instagram abla var ona at sana er geç yazacaktır. Ben 4.aydır yapıyorum bunu 😉

selam kızlar nasılsınız sizlere birşey danışmak istiyorum şimdi bende pco var adetlerim düzensizleşti ilk defa ovülasyon testi aldım adetten 34 gün sonra yumurtlama gördüm 13 haziranda 15 haziranda çatlama oldu şimdi ben 15 hazirandan sonraki 14 günü mü baz almam gerekiyor bat için

selam kızlar nasılsınız sizlere birşey danışmak istiyorum şimdi bende pco var adetlerim düzensizleşti ilk defa ovülasyon testi aldım adetten 34 gün sonra yumurtlama gördüm 13 haziranda 15 haziranda çatlama oldu şimdi ben 15 hazirandan sonraki 14 günü mü baz almam gerekiyor bat için
Gecen ay catlama gunune 1 dedim 14.gün regl oldum ben canim

Hayır aynı koyuluk olması lazım ama bazen dalgalanmalar olablyr mesela bende böyle pik olduğu zamanlar oldu eğer bu yaptıkların silinirse akşama biraz daha koyuluk azalma olursa emin ol ki yumrtan çatlıyor demektir hepimizde aynı olmayabilir kimisinde çok koyu kimisi o ilk attığın gibi olur. Eğer emin olmak istersen birgebeningünlüğü instagram abla var ona at sana er geç yazacaktır. Ben 4.aydır yapıyorum bunu 😉
çok teşekkür ederim canım inanılmaz rahatladım gerçekten çünkü çok zaman geçti ve acaba yumurtlayamıyor muyum düşüncesine kapılmıştım artık 😊 bi de değdiğin gibi birgebeningünlüğü 'ne de sorayım bakalım ne diyecek

Evet test yapmak için catlamadan sonrayı hesaşplaman gerekir bence sonuçta geç döllenme oluyor

Evet bildigim kadarıyla öyle

Kızlar selam :) Pazartesi akşam lavaboya gittiğimde çok yoğun yumurta akı akıntı gördüm hemen ovulasyon testi yaptım yumurtlama çıktı :) Pazar ve pazartesiyi değerlendirdik. Dün de çatlamayı gördüm testte dünü de değerlendirdik. Yarın nöbetçiyim 2 gün ara vericez ama ya kaçarsa diye korkuyorum. 4 gün üst üste de hal kalmayacak adamda 😂😂

X