Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nette yazan adet başlama gününden itibaren 12 günü baslanir teste
Sizler hemen regl biter bitmez mi başlıyorsunuz
Bu arada ovi testi kullanmayan var mı
Ben biter bitmez başladım ilk ayım hangi gün bilmiyorum erken geç olabiliyor riske atmak istemedim açıkcası. Ama düzenli olanlar artık sistemine oturtanlar var onlar bildiğinden bir süre sonra başlayabiliyor

Nette yazan adet başlama gününden itibaren 12 günü baslanir teste
Sizler hemen regl biter bitmez mi başlıyorsunuz
Bu arada ovi testi kullanmayan var mı
Ben daha kullanmadım ama gruplardaki yazılardan okuduğum kadarı ile telefon uygulaması ve bedenim paralel ilerliyor.. Bu ay regl sonrası ovi testine başlamayı planlıyorum ama bir yandan da okuduğum kadarıla da stressli… Emin olamıyorum. Yaparsam bedenimi keşif yolunsa bir level daha atlayacağım😁

Ben daha kullanmadım ama gruplardaki yazılardan okuduğum kadarı ile telefon uygulaması ve bedenim paralel ilerliyor.. Bu ay regl sonrası ovi testine başlamayı planlıyorum ama bir yandan da okuduğum kadarıla da stressli… Emin olamıyorum. Yaparsam bedenimi keşif yolunsa bir level daha atlayacağım😁
Telefon uygulamasına göre regl tarihi tutuyor benimde ama şu çift çizgi için keşif yapacağız regl biter bitmez o zaman

ay 50 lik al istersen nolur nolmaz ben mesela 22. gün gördüm pik bi de bazı günler 2 kere yaptım koyu gibiydi şimdi çatlama görmek için de devam ediyorum yapmaya :KK70: ne kadar 20 liğii 50+5 gebelik testini 108e almıştıım
Femometer programını sen mi önermiştin canım? Benim reglilerim de 45 günde bir🙄

Bir sürü yöntem var. Olmazsa tüp bebek yaparsınız… Dünyanın sonu değil… Takmayın bence.. Stress olmamasının en büyük nedeni… Ve olumlu telkinde bulunun olmazsayı dünüşünmeyin..
Canım ne güzel yazmışsınız bana böyle lazım 🤗olumlu düşünmek sağlık içinde gerekli

Telefon uygulamasına göre regl tarihi tutuyor benimde ama şu çift çizgi için keşif yapacağız regl biter bitmez o zaman
Evet🤪 Benim akıntı zamanım kıvamı falan da uygulama ile uyumlu… Ama geçen ay ilk deneme olduğu için psikolojik olarak mı bu kadar uyumlu gitti onu merak ediyorum. Be kendime göre kesin gebeydim 😁😁

Evet ben 10 11 de yumurtluyorum mesela son 2 aydir
Yani adetten itibaren 12 gün itibariyle test diyor ama hali bu tarihten önce başlıyor senin anladım dediğini yapicam 🐈 teşekkür ederim listeye ekledigin için bilgiler için sana e hepinize
Bu arada aslında ben bir anneyim bir kedi kız annesi 🤗🐾

Evet ben 10 11 de yumurtluyorum mesela son 2 aydir
Yani adetten itibaren 12 gün itibariyle test diyor ama hali bu tarihten önce başlıyor senin anladım dediğini yapicam 🐈 teşekkür ederim listeye ekledigin için bilgiler için sana e hepinize
Bu arada aslında ben bir anneyim bir kedi kız annesi 🤗
Evet🤪 Benim akıntı zamanım kıvamı falan da uygulama ile uyumlu… Ama geçen ay ilk deneme olduğu için psikolojik olarak mı bu kadar uyumlu gitti onu merak ediyorum. Be kendime göre kesin gebeydim 😁😁
Bende kahve pembe akıntı geldi 10 gün kadar tutunma yerleşme derken fazla inandım okuduklarima 30 TL erken testi bile aldım hatta çizgi yok diye teste kızdım 🤭

X