Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir şey soracağım yumurtam tembel olsa 21.gun hep bakıyorum progesteronuma 15 17 gbi çıkıyor nasıl yumurtluyorum bence yumurtam tembel degl😅

Haaa evet hatta 2.si çürümüş diye attım ondan o zaman olması gereken oymuş bilmeyince 😅😅
🤣🤣siyah da olmasın tabi de yumuşayınca ye canim eğer sertken aldıysan gazete kağıdına sar beklet ya da elma ile aynı poşete koy 2 güne olgunlaşır bende kızıma yedirirken alıştım bu işlere 🥰

Bende bunu merak ediyordum aslında .yumurtlama günü kacirdiysak çatlama günü ve sonrası ilişkide de hamile olalisiigi yüksek ozaman demi .
Aynen bende bunu çok merak ediyorum deneyip hamile kalanlar bir yazsa aydınlatsa bizi 🤩
Ben 2 aydır 2 türlüde denedim ama yine aradayım işte. Ebru abla asıl önemli gün yumurtlama gördüğünüz gün diyor. Çatlama da önemliymiş ama altın gün yumurtlama günüymüş. Yumurtlama ve çatlama sürelerini hesaplayınca yumurtlama ve öncesi gün ilişki şansı daha çok artıyor gibi , çünkü çatladığında spermler hazır bi şekilde bekliyor olucak. Çatlamanin ertesi günü spermin yumurtaya ulaşması ekstra süre yumurtayı yakalamayabilir 😬😬

Ben 2 aydır 2 türlüde denedim ama yine aradayım işte. Ebru abla asıl önemli gün yumurtlama gördüğünüz gün diyor. Çatlama da önemliymiş ama altın gün yumurtlama günüymüş. Yumurtlama ve çatlama sürelerini hesaplayınca yumurtlama ve öncesi gün ilişki şansı daha çok artıyor gibi , çünkü çatladığında spermler hazır bi şekilde bekliyor olucak. Çatlamanin ertesi günü spermin yumurtaya ulaşması ekstra süre yumurtayı yakalamayabilir 😬😬
Yumurtlama günü pik olan gün mü oluyor aşağıdaki testler bugun testlerim Bugun ve dün değerlendirme yaptık yarın çatlarsa yarını da değerlendirme yapmam gerekir dimi dediğinize göre

Eklentiler

• IMG_20210620_194837.jpg
    IMG_20210620_194837.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 40
bende 2.yi düşünüyorum sanki hemen olmaz gibi geliyor bana da bu ay tutmadı ilk kez bu ay ciddi deniycem ovulasyon testi aldın mı canım
aldım canım bakalım inşallah tutar hayırlısıyla

Yumurtlama günü pik olan gün mü oluyor aşağıdaki testler bugun testlerim Bugun ve dün değerlendirme yaptık yarın çatlarsa yarını da değerlendirme yapmam gerekir dimi dediğinize göre
Tabi canım yarın kesin degerlendir çatlama görürsün yarın 3lemis olursun işte. Ama salıda degerlendirmen iyi olur diyolar yani çatlamadan sonraki gün 4 günde üst üste çok oluyo be

X