Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman yarın baslayayim ay çok kötü tadı ya=/Ben catlamadan sonra başladım
Kizz çok güzel bol limon sık tuz zeytinyağı istersen sarımsak rendele çok güzel oluyorO zaman yarın baslayayim ay çok kötü tadı ya=/
Yedim bi kez çöpe attım Allah affetsinKizz çok güzel bol limon sık tuz zeytinyağı istersen sarımsak rendele çok güzel oluyor
Ben zeytinyağı veya yogurtla yiyorum bayılıyorum tadınaO zaman yarın baslayayim ay çok kötü tadı ya=/
Olgunlaşmadan yemişsindir yumusakken ye tadı çok güzel kremsi kıvamda olacakAllah allah bir daha yiyim=)
Haaa evet hatta 2.si çürümüş diye attım ondan o zaman olması gereken oymuş bilmeyinceOlgunlaşmadan yemişsindir yumusakken ye tadı çok güzel kremsi kıvamda olacak
Catlayinca yeniyormus bebeğin tutunmasına yardım ediyormus folik asit deposuNe gibi bir faydası var avakadonun hanimlar? Birde ne zaman yeniyor acaba
siyah da olmasın tabi de yumuşayınca ye canim eğer sertken aldıysan gazete kağıdına sar beklet ya da elma ile aynı poşete koy 2 güne olgunlaşır bende kızıma yedirirken alıştım bu işlereHaaa evet hatta 2.si çürümüş diye attım ondan o zaman olması gereken oymuş bilmeyince
İlk defa duyuyorum tesekkur ederim Hurma var birde oda folik asit bulunduruyormusCatlayinca yeniyormus bebeğin tutunmasına yardım ediyormus folik asit deposu
Bende bunu merak ediyordum aslında .yumurtlama günü kacirdiysak çatlama günü ve sonrası ilişkide de hamile olalisiigi yüksek ozaman demi .
Ben 2 aydır 2 türlüde denedim ama yine aradayım işte. Ebru abla asıl önemli gün yumurtlama gördüğünüz gün diyor. Çatlama da önemliymiş ama altın gün yumurtlama günüymüş. Yumurtlama ve çatlama sürelerini hesaplayınca yumurtlama ve öncesi gün ilişki şansı daha çok artıyor gibi , çünkü çatladığında spermler hazır bi şekilde bekliyor olucak. Çatlamanin ertesi günü spermin yumurtaya ulaşması ekstra süre yumurtayı yakalamayabilirAynen bende bunu çok merak ediyorum deneyip hamile kalanlar bir yazsa aydınlatsa bizi
Catlayinca yeniyormus bebeğin tutunmasına yardım ediyormus folik asit deposu
Ye ye dana gibi olduk onu da yiyelim bunuda yiyelim havuç hurma avakado incir başka ne kaldiİlk defa duyuyorum tesekkur ederim Hurma var birde oda folik asit bulunduruyormus
İnanir misin özel olarak hic bisey yiyip icmiyorum folik asit var onuda arada unutuyorum icmeyiYe ye dana gibi olduk onu da yiyelim bunuda yiyelim havuç hurma avakado incir başka ne kaldi
Yumurtlama günü pik olan gün mü oluyor aşağıdaki testler bugun testlerim Bugun ve dün değerlendirme yaptık yarın çatlarsa yarını da değerlendirme yapmam gerekir dimi dediğinize göreBen 2 aydır 2 türlüde denedim ama yine aradayım işte. Ebru abla asıl önemli gün yumurtlama gördüğünüz gün diyor. Çatlama da önemliymiş ama altın gün yumurtlama günüymüş. Yumurtlama ve çatlama sürelerini hesaplayınca yumurtlama ve öncesi gün ilişki şansı daha çok artıyor gibi , çünkü çatladığında spermler hazır bi şekilde bekliyor olucak. Çatlamanin ertesi günü spermin yumurtaya ulaşması ekstra süre yumurtayı yakalamayabilir
aldım canım bakalım inşallah tutar hayırlısıylabende 2.yi düşünüyorum sanki hemen olmaz gibi geliyor bana da bu ay tutmadı ilk kez bu ay ciddi deniycem ovulasyon testi aldın mı canım
Tabi canım yarın kesin degerlendir çatlama görürsün yarın 3lemis olursun işte. Ama salıda degerlendirmen iyi olur diyolar yani çatlamadan sonraki gün 4 günde üst üste çok oluyo beYumurtlama günü pik olan gün mü oluyor aşağıdaki testler bugun testlerim Bugun ve dün değerlendirme yaptık yarın çatlarsa yarını da değerlendirme yapmam gerekir dimi dediğinize göre