- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
-
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #2.041
bak şimdi bemim boy 1,68 kilo 49 ama ne yerim tahmin nile edemeSin acaba bendede mi var öle şeyler ; )Kocislere gebislere herkese folik bu murat Berksoy a güveniyorum benim gene ünden bir arkadaşım vardı mezun olunca hızlıca evlenen lerden eşide subay kız ama unide de bugunde sağlam yemek yer ve zargana gibidir neyse bu sebepsiz infertilite yle tam sekiz asilama ve 2 tüp bebek deneyip en sonunda drun isyaniyla bırakmış dr ve doğu görevindeydiler izmire tasiniuordu bu işler icin neyse dr demişki buna murat Berksoy a bir gidin adam kız o zaman 50 kilo 175 boy unda arkadaşı 45 kiloya düşürüyor ve 3 ay sonra doğal yoldan hamile kalıyor kız meğer gizli sismanmis :)iç organları n arası yağ baglamis
inş canım inş herkese hiç acımıo filan diyodumoyy çok kötü olmuş desene, inşallah herşey yoluna girecek canım
inş tatlım hepimiz içinHersey güzel olsun kuzu
bnde aynı ebatlardayım :)bak şimdi bemim boy 1,68 kilo 49 ama ne yerim tahmin nile edemeSin acaba bendede mi var öle şeyler ; )
Valla bilemem o kadar asilama vs denedikletini bilmiyordum ben bu yaz anlattı ve bu denemeleri n hiçbirinde kimyasal gebelik dahi yasamamisbak şimdi bemim boy 1,68 kilo 49 ama ne yerim tahmin nile edemeSin acaba bendede mi var öle şeyler ; )
Bu arada ben 180 boy 105 kiloyla hamile kaldım yani öf kısmet işte yawbnde aynı ebatlardayım :)
wuuuuu maşallah :)Bu arada ben 180 boy 105 kiloyla hamile kaldım yani öf kısmet işte yaw
Mesele kilo değil yeğen mesele hamile kalıp sürüdrebilmektewuuuuu maşallah :)
delüüü, ay ne güldüm ama doğru mesela bebeiği kucağa almak boy kilo boşşşşMesele kilo değil yeğen mesele hamile kalıp sürüdrebilmekte
Alacakları bir kan değil mi anasını satayım 12 sinde alsalar nolur 14 ünde alsalar nolur bizde gittik verdik işte dr 2-3 soru sordu belgeleri sekreter hazırladı başhekime imzalat kan ver illa eziyet edeceklerbenim genetik ayın 20 sine ertelendi ya bi moralim bozuldu hastanedeki sormayın tahlil günü ayın 12 siymiş biz gittik 14 ünde manyak gibi tarihi hem ben hem eşim yanlış okumuşuz bu kadar olur yani adam bize bi sıra verdi kasımın 26 sına tanıdık bulduk üniverstede çalışan zar zor ayın 20 sine aldırabildik
Alacakları bir kan değil mi anasını satayım 12 sinde alsalar nolur 14 ünde alsalar nolur bizde gittik verdik işte dr 2-3 soru sordu belgeleri sekreter hazırladı başhekime imzalat kan ver illa eziyet edecekler
İşte sorun orda insan evladı değil :)işin kötüsü demekki 1,5 ay sonraya gün atmaya gerek yokmuş bu ay içinde hatta bir hafta içindede yapılabiliyormuş ebe insan evladı ne diye o zaman işi yokuşa sürücem diye uğraşıyosun mikropluk yapıyosun ya
varya Allah hastanelere düşürmesin, yokluklarınıda göstermesin ama aynı şeyleri göre göre midir nedir, bazen kalplrine kat be kat zincir vurmuş gibi davranıyorlar, oysa belki bigün benim senin yada başkasını. çocuğu, bize yapılanların aynısını onların yakınlarına yapacak ama kimin aklını gelir nerdeeee.işin kötüsü demekki 1,5 ay sonraya gün atmaya gerek yokmuş bu ay içinde hatta bir hafta içindede yapılabiliyormuş ebe insan evladı ne diye o zaman işi yokuşa sürücem diye uğraşıyosun mikropluk yapıyosun ya
OHHHHHHHHHHHHHHvarya Allah hastanelere düşürmesin, yokluklarınıda göstermesin ama aynı şeyleri göre göre midir nedir, bazen kalplrine kat be kat zincir vurmuş gibi davranıyorlar, oysa belki bigün benim senin yada başkasını. çocuğu, bize yapılanların aynısını onların yakınlarına yapacak ama kimin aklını gelir nerdeeee.
sen öyle diyince sinir oldum ah dün ben neler yaşadım.
dün acillik oldum ben, migrenim tuttu başım Ağrıyordu kalkıp ilaç içeyim derken koktukta uyuya kalmışım ya 10 dk ya 20 dk, insan oturur vaziyette kaç dk uyurki, bir uyandım migrenim son 3 yılımın zirvesini yapmış, yemin ederim böyle ağrı bilmiyorum. eşimi aradım hemen gel, oda işi varmış acele etmemiş bir baş ne kadar ağrır ki gibisinden yarım saat bekledim adam gelmeyince aradım dedim 5 dk geldin geldin gelmedin atıyorum kendimi 5. kattan aşağı, adam dksında kapının önündeydi kucağında indirdi beni arabaya, hastane 10 dk ben 10 dk içinde 3 kere bulantı yuzınden arabayı durdurdum. aman Allah ım al canımı diye yalvardım yeminle, acile girdik ki bu özel hastane burayı vurguluuyorum. sıra alın dediler kıvranıyorum ama sırada önümüzde 1 kişi var ve arkasında biz kaç dkDa sıra gelir, inanın 15 dk orda kıvrandm, bir eli ağır, bir uyuz ki en sonunda eşim dediki sayeniZde hanım öldü kardeşim, adam saf saf baktı, ya beyin kanaması geçiren biri gelseydi, öldü sizin yüzünüZden dedi, neyse aldık sırayı, tabi ordada midemin bulantısı yuzunden çöp kovaları aradım tüm acil gördü eşim diyorki ne olur birisi baksın, adam diyorki sıranızı bekleyin, sıra 33 te, bizim 37 ben başladım ağlamaya, koltukları tırmaLıyorum bekleyen amcanın biri kalktı girdi içeri bağırdı çağırdı aldılar beni içeri utançlarından ama neyse yaptılarmı bana çift kalçadan iki iğne, dediler içerde yat, yatırdıkları yer pavyon gibi bir ışık gözüme gözüme , girdim örtünün altına adam tepemde çırpınıyor, ne yapacağını bilemediki ilk defa gördü beni o şekilde, gelgelelim geçmez, ne ışıklardan örtünün altından çıkabiliyorum, ne konuşabiliyorum, tesadüf arkadaş başka bir ziyaret için ordaymış beni görünce gelmiş ama ben komada gibiydim hatırlamıyorum, görmedim zaten. eşim 30 dk sonra gitmiş hala geçmedi diye 15 dk daha bekleyin demişler, bekledik ki bana yıl gibi geldi, bidaha gitti tansiyon düşmüş 9-7 ye dediler birdaha ilaç yapamayız eve git yat yarın polikiliniğe gel, eşim aldı tlfnu eline aradı gazeteci kimliğiyle bir iki kişiyi arkadaşlar abartmıyorum tüm hastane tepemde 20 dk sonra kendime getirdiler, benim tansiyonda düZeldi, ağrıda geçti, bizi bir gönderiyorlar ki 5 yıldızlı otelden gider gibi tabi bizim koca soktu lafı çıkarken :) utandırdı hepsini.
çok geçmiş olsun canım sana, ama bazen sırf bu işler yüzünden tanıdık biri olsun istiyorum işte. insanlar başka türlüsünü anlamıyorlar işte.varya Allah hastanelere düşürmesin, yokluklarınıda göstermesin ama aynı şeyleri göre göre midir nedir, bazen kalplrine kat be kat zincir vurmuş gibi davranıyorlar, oysa belki bigün benim senin yada başkasını. çocuğu, bize yapılanların aynısını onların yakınlarına yapacak ama kimin aklını gelir nerdeeee.
sen öyle diyince sinir oldum ah dün ben neler yaşadım.
dün acillik oldum ben, migrenim tuttu başım Ağrıyordu kalkıp ilaç içeyim derken koktukta uyuya kalmışım ya 10 dk ya 20 dk, insan oturur vaziyette kaç dk uyurki, bir uyandım migrenim son 3 yılımın zirvesini yapmış, yemin ederim böyle ağrı bilmiyorum. eşimi aradım hemen gel, oda işi varmış acele etmemiş bir baş ne kadar ağrır ki gibisinden yarım saat bekledim adam gelmeyince aradım dedim 5 dk geldin geldin gelmedin atıyorum kendimi 5. kattan aşağı, adam dksında kapının önündeydi kucağında indirdi beni arabaya, hastane 10 dk ben 10 dk içinde 3 kere bulantı yuzınden arabayı durdurdum. aman Allah ım al canımı diye yalvardım yeminle, acile girdik ki bu özel hastane burayı vurguluuyorum. sıra alın dediler kıvranıyorum ama sırada önümüzde 1 kişi var ve arkasında biz kaç dkDa sıra gelir, inanın 15 dk orda kıvrandm, bir eli ağır, bir uyuz ki en sonunda eşim dediki sayeniZde hanım öldü kardeşim, adam saf saf baktı, ya beyin kanaması geçiren biri gelseydi, öldü sizin yüzünüZden dedi, neyse aldık sırayı, tabi ordada midemin bulantısı yuzunden çöp kovaları aradım tüm acil gördü eşim diyorki ne olur birisi baksın, adam diyorki sıranızı bekleyin, sıra 33 te, bizim 37 ben başladım ağlamaya, koltukları tırmaLıyorum bekleyen amcanın biri kalktı girdi içeri bağırdı çağırdı aldılar beni içeri utançlarından ama neyse yaptılarmı bana çift kalçadan iki iğne, dediler içerde yat, yatırdıkları yer pavyon gibi bir ışık gözüme gözüme , girdim örtünün altına adam tepemde çırpınıyor, ne yapacağını bilemediki ilk defa gördü beni o şekilde, gelgelelim geçmez, ne ışıklardan örtünün altından çıkabiliyorum, ne konuşabiliyorum, tesadüf arkadaş başka bir ziyaret için ordaymış beni görünce gelmiş ama ben komada gibiydim hatırlamıyorum, görmedim zaten. eşim 30 dk sonra gitmiş hala geçmedi diye 15 dk daha bekleyin demişler, bekledik ki bana yıl gibi geldi, bidaha gitti tansiyon düşmüş 9-7 ye dediler birdaha ilaç yapamayız eve git yat yarın polikiliniğe gel, eşim aldı tlfnu eline aradı gazeteci kimliğiyle bir iki kişiyi arkadaşlar abartmıyorum tüm hastane tepemde 20 dk sonra kendime getirdiler, benim tansiyonda düZeldi, ağrıda geçti, bizi bir gönderiyorlar ki 5 yıldızlı otelden gider gibi tabi bizim koca soktu lafı çıkarken :) utandırdı hepsini.
burası küçük biryer ve inan eşim hiç haZ etmez tanıdıklarını kullanmaktan, hatta en çok kullandığı laftır kimseden kendim için birşey istemem çünkü işimden dolayı anından karşılığını bekliyorlar ve bana ters gelen surumsa yapmayınva eziliyorum, yapıncada vicdanen rahatsız oluyorum diye, yada bazen insanın yuzune vuruyorlar en iyisi kendi yağında kavrulmak kimseye borçlu kalmamak der ve bende hep ona destek olmuşumdur ama çileden çıkıyor insan bazen, hadi benimki baş ağrısı inan orda daha ağır bir hasta olsa ve tanıdığı olmasa görmesi gereken muamele bumudur yani? can bu daha ötesi yok, ama kime anlatıyorsun. karşındakinde bilinç olmayınca. sen nasıl oldun toparlandın mıçok geçmiş olsun canım sana, ama bazen sırf bu işler yüzünden tanıdık biri olsun istiyorum işte. insanlar başka türlüsünü anlamıyorlar işte.
iyim canım saolasın. anestezi olmadan tövbe ettim artık rahim filmine, bi daha isterse git kendin çektir dicemburası küçük biryer ve inan eşim hiç haZ etmez tanıdıklarını kullanmaktan, hatta en çok kullandığı laftır kimseden kendim için birşey istemem çünkü işimden dolayı anından karşılığını bekliyorlar ve bana ters gelen surumsa yapmayınva eziliyorum, yapıncada vicdanen rahatsız oluyorum diye, yada bazen insanın yuzune vuruyorlar en iyisi kendi yağında kavrulmak kimseye borçlu kalmamak der ve bende hep ona destek olmuşumdur ama çileden çıkıyor insan bazen, hadi benimki baş ağrısı inan orda daha ağır bir hasta olsa ve tanıdığı olmasa görmesi gereken muamele bumudur yani? can bu daha ötesi yok, ama kime anlatıyorsun. karşındakinde bilinç olmayınca. sen nasıl oldun toparlandın mı
canım hallısın bu şekilde hamile kalan var ama benim yengem miyom olduğunu bilmiyormuş düşük yaptı bebek yer bulamamış, okulumuzdaki personelin karısıda aynı kazara hamile kalmış ondada miyom varmış hergün hastanedeler miyomdan bebek skışıyormuş sürekli birdüşük tehlikesi daha 2 ay ancak oldu, adam diyorki hocam düşecekse düssün niz ne yapacaz dokuz ay, hergün hastaneler diyor. böyle olursa seninde, bence önce araştıriyim canım saolasın. anestezi olmadan tövbe ettim artık rahim filmine, bi daha isterse git kendin çektir dicem
çeken dr a septum engel olur mu dedim kendi dr un karar versin dedi. myomla ilgili de birşey söylemedi. adet olmayı beklicem başka tahlillerde yapcak bakalım o zaman belli olacak yine ameliyat derse napcam bilmiyorum. bu şekilde hamile kalanda varmış aslında bu şekilde tüp mü denesem ya olmazsa diyorum sonra da bilemedim yani. bakalım adet olunca biraz daha netleşecek. bu filmden sonra hamile kalanda varmış ilkinde olmadı ama belki bunda olur belli olmas :)
umut işte benimki