Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar
bende bugün ilk defa proramın birini rtürk kanalıyla şikayet ettim, ay ne sinir bozucu, ğrogramda sürekli kavga, birbirini aşağılayan kadınlar, bir adam için didişenler.
evlilik sanki böyle birşey

hehehheeheee

iyide onlar olmazsa nasıl reklamdan para kazanıcakki bizim kanallar izlemeseler hiç böyle proğramlarda olmıcakda milletimiz anlamaz işte orda yaşanan psikolojik sorunları bide günün konusu haline getirirler...

ay sorma izlerken edilen laflara ağzım açık kaldı, kızın biri diğerine diyorki, bak kızım sana takarım burda hoşlandığın adamı elinden alır hatta yetinmem dışardada sevgilini elinden alırım dedi :)
gençlere örnek bu ya, bide 1 den 4 e kadar bitmek bilmiyor valla

bu arada adetten önce gögüsleri ciddi şişen acıyan var mı benim hep hafif olurdu, ams bu ay 1 haftadır çok fena yine prolaktin uçtu gitti galiba, adet olunca geçmezse tahlile gidecem, bu sefer yuksekde çektiremediğim beyin tomoğrafisini çektiricem, tırstım ya, geçendd ciddi migren atağı geçirdim.

kızlar dersim yeni bitti ancak gelebildim, desenize vücut keyfine göre davranacak bende onu çekicem, napayım o beni çok çekti :)
yeni konu yeni umut diyorsunuz yani, bence burda kalalım biri birgün okursa sayfaları, neler yaşamışız ne yollardan geçip anne olmuşuz farkeder belki onun umudu belki tesellisi oluruz.

doğru söylüyorsun ama yeni konuyla daha fazla insanlara ulaşabiliriz diye düşünüyorum ben sonuçta bizim ilk veya ikinci denemelerimiz olucak bir çok insan var defalarca denemiş denemeye devam eden misal aşılamanın bile çeşidi varmış ben daha bugün öğrendim çift enjeksiyonlu tek enjeksiyonlu gibi yani .....

bende şuan senden öüreniyırum canım, konu açmak zor değil açarım arkadaşlar tüple yola devam edenler diye.
ama telden zor oluyor hafta sonu açarım hepinize link atarım, bilgisayar gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…