- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 38
-
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #2.081
Günaydın herkese :)
Denizlilisrsy bekleyecek olmana sevindim. O iğneden sonra gebelil tavsiye etmiolar biliyorsun ama sen kafana koymuştun. En azından böyle 1-2 ay daha gecer. Adetini de takip etmiş olursun ve rahim rahatlar biraz. Nasibimizde ne varsa o. Benim de beta sanırım bu hafta sıfırlanacak. Pzt gidicem doktora..
benimki ilaçlar dahil 1200- 1400 arası idiLütfen aşılama yapan bayanlar. Ücret aşağı yukarı ne kadar tutuyor.acil cevap bekliyorum lutfen
evet canım her denemede ücret yeniden alınıyor ve şöyle bir detay daha var bu ücretler gittiğin merkeze görede değişir,Çabuk cevabınız için teşekkür ederim iyiymiş aslında ah birde sonuç pozitif çıkarsa. Hepinizin duaacisiyim arkadaşlar.
Ama diyelim ki olmadı, bir dahaki denemeye aynı ücret tekrar alınıyor değilmi?
Ben raporla yaptırdım devlet hastanesinde sadece 260 tl ilaç katkı payı verdimLütfen aşılama yapan bayanlar. Ücret aşağı yukarı ne kadar tutuyor.acil cevap bekliyorum lutfen
Benimkide bana bekarligimdan beri söyler bana annelik icgudusumudur som agizlilik midir çocuğu araya araya bulacaksın diye ne bileyim bazı tavırları sağlam insanı hasta eder yıllardır beynimi yedi çocukta çocuk tedaviye başladım acele etme takıntı hâline getirme demeye başladı bu defaanneme gittim bu hafta sonu, o sordu ben anlattım dün bir tuhaf kadın üzgün üzgün, sordum ne oldu, sen evlenmeden tam iki ay evvel rüya gördüm, aynı böyleydi dedi, çocuğunuz olmuyormuş, sofrada yemek yiyormuş ve eşime eşime diyormuşki niye yemiyorsun oğlum utanma, eşimde dmişki rüya bu ya utancımdan feğil anne skıntıdan kızında yememesi lazım çocuğu olmuyor hiç umrunda değil.
annem iyice kafayı yedi ya evliliğin bozulursa, damat iyi ama insan oğlu ya sana ikide bir laf söylerse, ya gözü kayarsa oturdu ağlıyor. dedimki ay anne, işim var gücüm var, diyelimki öyle oldu, olmasın ama toplarım valizimi açarım davayı, ne halt yerse yesin, bana bunu Allah verdi bunun için laf edecek adamı beklemem. kadın iyice ağladı, sen pek çok gelmeye başladın yoksa öylemi, gel ama öyleyse saklama diye,
ay tövbe inandıramıyorum kadını, diye diye getircek başıma, yeni eve çıktı işi olur çalışıyor diye valla 3 kere ayda bir gittim o kadar güler misin ağlar mısın
valla artık ağızlarından çıkana dikkat edecekler bence, ben anneme dedim olacakşa öleceğe çare yok söyleyip durma dua kapıları açık olacak falan ama o taktı bi kere kurar artık kafasındaBenimkide bana bekarligimdan beri söyler bana annelik icgudusumudur som agizlilik midir çocuğu araya araya bulacaksın diye ne bileyim bazı tavırları sağlam insanı hasta eder yıllardır beynimi yedi çocukta çocuk tedaviye başladım acele etme takıntı hâline getirme demeye başladı bu defa
canım bu bile güzel birşey değil mi? aylarca bekleyenler oluyorKızlar kürtajdan sonraki 20.günüm ve bugün bat ım regl oldum sanirim hayret içindeyim kürtaj bile bozamadı biyolojik saati
Güzel birşeyde sonuç aynı hamile değilim çocuğum yok :) teyzemin bir ev sahibi vardı 5 çocuk dogurmus tipte enteresan di hayatı boyunca adet görmemiş kadın ben 28 yıldır saat sekmeden kanıyor um birsey yok ortadacanım bu bile güzel birşey değil mi? aylarca bekleyenler oluyor
Allah ım duysun sesimizi, güzel tarafı var en azından adet tarihin bozulmamış sonra bide onu düzeltecem diye uğraşşıyor benimki her halta sekdiği için
Güzel birşeyde sonuç aynı hamile değilim çocuğum yok :) teyzemin bir ev sahibi vardı 5 çocuk dogurmus tipte enteresan di hayatı boyunca adet görmemiş kadın ben 28 yıldır saat sekmeden kanıyor um birsey yok ortada
benimde hiç sekmez canım o kadar ilaç film ya rahimden ameliyat oldum onda bile sekmedi düşün yani, ama sonuç aynı.
Güzel birşeyde sonuç aynı hamile değilim çocuğum yok :) teyzemin bir ev sahibi vardı 5 çocuk dogurmus tipte enteresan di hayatı boyunca adet görmemiş kadın ben 28 yıldır saat sekmeden kanıyor um birsey yok ortada
Ben yarın akşam hastanede yim Kuzenim doğum yapacak onu n başında kalıcam beni istiyor naparsin hayat :)benimde hiç sekmez canım o kadar ilaç film ya rahimden ameliyat oldum onda bile sekmedi düşün yani, ama sonuç aynı.
kısmet. cumartesi bebek görmeye gittik, diğer arkadaşta hamile. birinin kucağında diğerinin karnında. ben ağlamamak için zor tuttum. arkadaşın annesi de mevzuyu biliyor bebeği direk kucağıma verdi. çok güzeldi, saatlerce kalırdım öle. çok güzel kokuyodu. facede paylaştım mevzuyu bilmeyenler sen ne bekliyosun tembel diyorlar, bilenler Allah sana da nasip etsin.
içim kan ağlarken gülüyorum işte.
hayatın bu oyunu çok zor işte.