Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar slm
J jasmine7676 canım çok normal, sen okadar güçlüsünki yaşadıklarını büyük bir olgunlukla karşıladın aslında en zor kısmı atlattın ve bunndan sonrası daha kolay. senebi öğrenecek ve belki bundan sonra bebeklerini kaybetmeyeceksin. bunlar maalesef gerekli masraflar, yeterki sebep çıksın ve çözüm bulunsun. Denizlilisrsy canım ya, gerçekten dolap çok kötü olmuş, mala gelsin cana gelmesin ne diyelim olan olmuş, bu harcamalar inşallah bu kadarla kalır. Allah dermansız dertler verip harcatmasın kuzum.@mrym5579 sen nasılsın.
bende arı sütü yiyip duruyorum yumurta kslitesine ciddi etkisi barmış ve yeni tüpte anlıycaz bakalım etkilimi, ben başarıya ulaşırsam sizde denersiniz. bugün misafirlikteydim bir abla anlattı eşinde sorun varmış 3 ay tuketti sperm sayısı ve kalitesi inanılmaz arttı dedi ama bakalım.

Allah hepimize nasip etsin, ben tüple olacağını düşünüyorum hep. Bence tüp herkes için bir çözüm.
Allah hayırlısı versin, her türlü ihtimali bir köşede bulundur sonra benim gibi çok insnınca yıkımı fena oluyor, çocuk parklarında buldum kendimi sonucu alınca. nasıl oldun, toparlandın mı

Allah hayırlısı versin, her türlü ihtimali bir köşede bulundur sonra benim gibi çok insnınca yıkımı fena oluyor, çocuk parklarında buldum kendimi sonucu alınca. nasıl oldun, toparlandın mı

Canım ben kendimi çok uzmedim. Çok düşünmeye vaktim olmadı. Is güç dersler ödevler çok yoğunum. Zaten sağlıksız bir gebelikti, bu yüzden kendimi yipratmadim. Sadece tüplere zarar verir diye korktum bir ara. Bugünde sonucum 148 çıktı. çok şükür azalıyor. Hoş zarar verse bile bundan sonra niyetim tüp bebek. Sadece 6 ay daha beklemem lazım. Geç olsun da güç olmasin.

Yüze vurur ifadesi folik asit i bırakmayın Birtanesi :) işi delilige vurmadan çıkış yok kocaya da başladım folige her sabah evden çıkmadan yutuyoruz folik lerimiz i bizde

ben bıraktım foliği kilo yapıyor diye zaten kilom fazla
biz her akşam yatmadan önce keçi boynuzu pekmezi içiyoruz şimdilik ek bişey yapmıcam dr a gidinceye kdr dr un söylediğine göre alternatif tıp denemelerine geçicem çakırşır otu civan perçemi incir arı poleni falan falan..

http://multiyasam.com/folik-asit-metabolizma-ve-kilo-verme/ http://www.bebek.com/baba_olmak/baba_adaylarina_da_folik_asit… bacım oku bunları bak bi folik kilo yapmıyor bence bizim yediğimiz tatlılar tuzlular yapıyor folik asit önemli dna lar içinn pekmez daha çok kilo yapar hem

ENEEEEEEEEE

evde kutu kutu var hemen bugün başlıyalım o zaman karılı kocişli

bacım yediklerimizinde etkisi var doğru diyosunda bide bizim yaşamlarımız fazlasıyla hareketsiz anca eve gidince koşturuyorum işte 12 saat oturuyorum

spora gideyim dedim zaten eve gidinceye kdr saat 8 oluyo yemek bulaşık 9 çamaşır topla ütü yap yenisini yıka saat 10
11 dede uyku bi pazar günü kalıyo bana oda temizlikle geçiyor

bi ara kondüsyon bisikletine biniyodum günde yarım saat onuda bıraktım

İşte öğle arasında odanın kapısını kitleyebiliyorsan Leslie sansone walk at Home programlarını uygula :)

OHHHHH on numara valla bende akşam eve gidince yemek hazırla bulaşık yıka günlük mutlaka çamaşırım olur onları hallet sonra yat oluyor zamanım tv dahi izleyemiyorum

selam kzlar napıyosunuz bakalım 2 gündür yazamadım. ben bugün rahim filmi çekildim mahvoldum hala ağrım var, ilkinde böle olmamıştım. ama bunda dr u dövcektim nerdeyse bırak beni istemiyorum diye bağırıyodum
hemşirenin kollarını sıktım falan. bi daha anestezisiz çekilmem vala.
neyse sonuca gelelim. iki tüpte açıkmış ama septum hala devam ediyormuş. myomla alakalı birşey söylemedi. onu da kendi dr um söyleyecek. bu ay birşey yapmıcaz adet olunca dra gidip nasıl yol izlememiz gerektiğini sorcaz. bizde durumlar bu.

Kocislere de mi folik
Kocislere gebislere herkese folik bu murat Berksoy a güveniyorum benim gene ünden bir arkadaşım vardı mezun olunca hızlıca evlenen lerden eşide subay kız ama unide de bugunde sağlam yemek yer ve zargana gibidir neyse bu sebepsiz infertilite yle tam sekiz asilama ve 2 tüp bebek deneyip en sonunda drun isyaniyla bırakmış dr ve doğu görevindeydiler izmire tasiniuordu bu işler icin neyse dr demişki buna murat Berksoy a bir gidin adam kız o zaman 50 kilo 175 boy unda arkadaşı 45 kiloya düşürüyor ve 3 ay sonra doğal yoldan hamile kalıyor kız meğer gizli sismanmis :)iç organları n arası yağ baglamis

Hersey güzel olsun kuzu

oyy çok kötü olmuş desene, inşallah herşey yoluna girecek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…