- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
-
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #2.001
inşallah istediğin gibi sonuçlanır tatlım her şey...Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazamadım.Denizlilisrsy canım inşallah sonuç iyidir. Ne olursa olsun biz tüpe karar verdik. Rapor işininde peşinden koş. Ben de bugün yeniden betaya baktırdım. 285'e düşmüş. Ne kadar yavaş.. bi sıfırlanmadı.. kanamam azaldı. Bugünler de çok yoğun olduğum için yazamıyorum.. ama aklımdasınız.
daha zamanın var tatlım evet çok yavaş düşüyor hcg benim adet olmadan 3 dü 2 hafta sonrada adet gördüm adet bitiminde 0,100 düMerhaba kızlar. Uzun zamandır yazamadım.Denizlilisrsy canım inşallah sonuç iyidir. Ne olursa olsun biz tüpe karar verdik. Rapor işininde peşinden koş. Ben de bugün yeniden betaya baktırdım. 285'e düşmüş. Ne kadar yavaş.. bi sıfırlanmadı.. kanamam azaldı. Bugünler de çok yoğun olduğum için yazamıyorum.. ama aklımdasınız.
Benimde 90 çıktı çarşamba günkü tahlildw
Napalım dehşet içinde haber dinliyoruzBen de yarın yeniden yaptiracagim.
Kızlar, napiyorsunuz? Haftasonu kimse yazmamis..
ozgursakine2011 .!.:çok gribim boğazım hala geçmedi, o yuzden yazamm ama okuyorum dikkat edin kendiniZe, galiba bu tüp ilaçları bağısıklık sistemimi zayıflattı, yoksa kuş gribimiyim?
ay öfff çok fena gribim ya.
haberleride sormayın , ah o giden canlar
Ümitsizliğe düşmeye başladım kızlar ilk defa olmayacak gibi geliyor
ne bileyim depresyona girdim sanırım geçer heralde o kadar ilaç kontrol of of düşündükçe daral geliyorafferimmmm tamda lazım olan o zaten niye olmicak yahu sebep ne ne kötü olan
ne bileyim depresyona girdim sanırım geçer heralde o kadar ilaç kontrol of of düşündükçe daral geliyor
geçen yıl bende öyle 4 yıllık dolabı gömüp üstüne soğuk su içtim bacım geçmiş olsun yanmamış kömür ve açıkta kahve koy evin içine mutfağaal bendende o kdar masraf üstüne masraf açılıyo benim evdeki dolap sen bozul 1 haftadır bozukmuş annemlerin bizim ne kdr kurban eti varsa hepsi çöpe gitti hepsi hemde 1 dana 2 kuzu rabbim yedirmicekmiş demekki şimdi dolabın masrafınamı yanayım etlerin masrafınamı yanayım giden emeğemi yanayım ecdeki çürük et kokusunamı yanayım onu geçtik
hastaneler grevdeymiş çarşamba bizim randevumuzuda yogunlukta inşallah işimizi görebiliriz
onuda geçtim haftaya eşimin ist. da sergisi var oraya masraf var offff uletyn
geçen yıl bende öyle 4 yıllık dolabı gömüp üstüne soğuk su içtim bacım geçmiş olsun yanmamış kömür ve açıkta kahve koy evin içine mutfağa