Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnşallah bu defa olur inşallllllaaaaaaahhhh sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebiş olurda başka birşey düşünmene gerek kalmaz

kızçeler beni heycan bastı azıcıcıcıcıcıkkkkkk pembe gördüm az önce adetim başlıcak bugün en geç yarın şimdi benim bu günü 1. gün mü saymam lazım yoksa tamamen kırmızılar gelincemi 1. gün saymam lazım randevuyu neye göre alıcam karar veremedim

Tüpe mi başlıca n bence tamamen gelsin

sende bak kırmızılar gelince startı verde yaw şu test sonuçlarının çıkması nı beklesen diyorum

bende senin gibi düşündüm ama genetik 2 ayı buluyormuş çıkması eşimin beklemeye hiç niyeti yok o zaman tedavi anca sonuçlanıcak zaten ne gerek var diyor bilemedimki ne yapıcamı

bende senin gibi düşündüm ama genetik 2 ayı buluyormuş çıkması eşimin beklemeye hiç niyeti yok o zaman tedavi anca sonuçlanıcak zaten ne gerek var diyor bilemedimki ne yapıcamı
dondurma yapıyorlar mı gideceğiniz merkezde öngörüşme yaptınız mı dr la belki oda bekleyelim dicek

kızlaaarrrrrr

ben dün akşam adet oldum şükür sabah aradım doktoru randevu almak için adet tarihimi sordular dün 1 bugün 2 sayılıyormuş apar topar işden eve gittim dosyamı aldım randevuda alamadım aradan aldılar muyenemi oldum çok minnacık miyom buldu dr ama zararsız rahme uzak zararı olmaz dedi tahlillerimi verdim öğleden sonra görüşmeye gidicez

ben geldimmmm

tahliller normal çıktı tsh fsh estradiol prolaktin lüteinleştiren hormon hepsine bakıldı hepside normal çıktı ama dr genetiğe gideceğimi duyunca sonucunu bekleyelim sonuça göre hareket edelim dedi rapor çıkarttırmamızı tavsiye etti eşim herzamanki gibi ben uğraşamam dedi çıktı işin içinden 4,5 bin liraya anlaştık paket fiyat ilaçlar tahliller herşey dahil inşallah genetiğin sonucu önümüzdeki aya yetişir biran önce başlarız bizde

Hayırlısı olsun kuzum mmm eh aklın yolu bir adam bekleyelim demiş valla ilaçlarla beraber süper fiyat benim kuzen 10000 tl harcadi arkadaşımda 7000 yeni tur yeni şans :)

herşeyin hayırlısı kuzummmm, ama fiyat süper gerçekten bizimki ilaçlar hariç 4.500 dü ilaçlar ve yol masrafı 7 binlirayı buldu. genetiğin sonucunu beklemen iyi olmuş gerçekten ya sorun çıkarsa Allah korusun yine kaybedersen, acele ediyor heyecanlanıyor insan haliyle ama bir olsun tam olsun.
benimde içim daralıyor, bugün öğlen çok ama çok yakın 15 yıllık dostum aradı, evleneli 2 ay oldu olmadı hamile müjdesini ilk bana verdi hemde nasıl coşkulu tlfnun ucunda hissettim tüm sevincini. kısa kestim hemen kutladım, işim var 15 dk arıycam dedim. ama yemin ederim öylesine sevindimki ama ağlayacağımı anlayınca aklına birşey gelmesin diye kapattım. hem sevinçten hem onun yaşadığı, bana bile geçen mutluluğu yaşayamadığım için, ağladım hıçkıra hıçkıra rahatladım düşünsenize ben evliliğimde 4. yılımdayım, o ise 2. ayında nasıl mutlu ne güzel bir duygu. Allah arkadaşıma kucağınada almayı nasip etsin. sonra geri aradım tüm kalbimle gerçekten ama gerçekten onunla tüm samimiyetimle mutluluğunu paylaştım. birgün bende, bizde paylaşacağız inşallah müjdelerimizi.

Sakinecim daha yeni okuyabildim yazdıklarını. Canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha böyle yaşatmasın.

Canım inşallah bir daha rahim filmine gerek kalmaz. Sen içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…