Mrh kizlarrrTam 7gundur igne vurdurdum *Yarinyani c.tesi yumurta olusumu var mi buyuklugu nedir ogrenicem ins Allah ins hayirlisini verendir...
Mrh kizlarrrTam 7gundur igne vurdurdum *Yarinyani c.tesi yumurta olusumu var mi buyuklugu nedir ogrenicem ins Allah ins hayirlisini verendir...
kızlar an itibariyle bugün aşılamam oldu Emek hoca herşey yolunda dedi dualarınızı bekliyorum
Hayırlısı olsun kaçıncı günde aşılma oldun. Bende pazartesi doktora gidicem yumurta takibi için. İnşallah 15 gün sonra hayırlı haber alırsın
Ins Allah hayirli ne gorurse o olacak insİnşallah yarın hayırlı haber alırsın büyümüştür yumurtalar.....
Hayırlısı olsun Sonrada aşılama günü belirlenecek ve benim gibi sende bekleyenler kervanına katılacaksın
INS Allah in izniyle olacak
selam bende 3 temuzda aşılamamı oldum 15 temmuzda kandan baktırcam günler geçmek bilmiyor skıntıdan patlıyorum
her şey gözümde büyüyor nasıl geçecek bu son 9 gün
Merhaba bir birimize çok yakınız bende 2 Temmuz'da oldum aşılamamı doktorum 14 Temmuz'da yapabilirsin dedi beklemek ve sürekli vücudunu dinlemek daha kötü bende pek bir değişiklik olmadı arada bıçak saplanır gibi sağ kasığıma giren ağrıdan başka anlık bişey hemen geçiyor sende bir değişiklik varmı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba bir birimize çok yakınız bende 2 Temmuz'da oldum aşılamamı doktorum 14 Temmuz'da yapabilirsin dedi beklemek ve sürekli vücudunu dinlemek daha kötü bende pek bir değişiklik olmadı arada bıçak saplanır gibi sağ kasığıma giren ağrıdan başka anlık bişey hemen geçiyor sende bir değişiklik varmı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi