Anne Adayı | İlaç | Deneme | Aşılama Tarihi | Sonuç |
D derya1717 | Puregon | ilk | 5 Temmuz | |
tweety23 | Puregon | ilk | 7 Temmuz | sonlandı |
halemoon | Menogon | ilk | 2 Temmuz | -negatif- |
miensera | Klomen | 2. | 3 Temmuz | -negatif- |
| Puregon | ilk | 3 Temmuz | -negatif- |
catlove87 | Gonal-f | ilk | 4 Temmuz | -negatif- |
mmee | Gonal-f | ilk | 4 Temmuz | -negatif- |
E ECEM8736 | Klomen | ilk | 8 Temmuz | -negatif- |
tuğçe8787 | Klomen | ilk | 5 Temmuz | -negatif- |
evlimutlu44 | Gonal-f | ilk | 8 Temmuz | -negatif- |
denizdamlaa | Klomen | 2. | 9 Temmuz | -negatif- |
sanhat | Gonal-f | 2. | 9 Temmuz | -negatif- |
ner19min | Menogon | -aşısız- | 9 Temmuz | -negatif- |
tanti | Puregon | ilk | 11 Temmuz | -negatif- |
tahmina38 | Gonal-f | 2. | 11 Temmuz | -negatif- |
shibjiy | Gonal-f | 2. | 11 Temmuz | -negatif- |
folik | Klomen | ilk | 14 Temmuz | -negatif- |
ağustos72 | Klomen | ilk | 16 Temmuz | -negatif- |
cems85 | - | ilk | 16 Temmuz | -negatif- |
halide25 | Klomen | 2. | 17 Temmuz | -negatif- |
fndkr | Gonal-f | ilk | 18 Temmuz | -negatif- |
adno28 | Femara | ilk | 18 Temmuz | -negatif- |
selindan | Klomen | ilk | 19 Temmuz | -negatif- |
cander25 | Puregon | ilk | 19 Temmuz | -negatif- |
ccilemm | Fostimon | ilk | 22 Temmuz | -negatif- |
Selam hanımlar, bu ay benim gibi ilk aşılama sürecine başlayanlar varsa haydi beraber bekleyelim
selam ben aslında hazıranda aşılama yaptırıcaktm malesef yumurta gelişmedi gelişme tamamlanırsa temmuzda inşallah ilk AŞILAMAM , Ama benim pek umudum yok önceki aşılama topicklerinin tamamını okudum defalarca ama hıc ilk aşılamada tutana denk gelmedim iğneler ilaclar cebimizden gidiyo ve cok masraflı umudum yok ama inşallah başarılı olur aşılamalarımız allahım herkesin gönlüne göre versin
Folikcim hayırlı olsun topiğinnnn
sarıçiçek karamsarlık yok tutanda çok olumsuz düşünüp kendimizi üzmeyelim
bende regl belirtiler başladı hemen gelsin de başlıyım diye sabırsızlanıyorum
doktorumla konuştuk 2. gün gel artık yapalım dedi çok heyecanlıyım kızlar inşallah bu ay aşılamamız tutar ve hepimiz hamile kalırız
Folikcim hayırlı olsun topiğinnnn
sarıçiçek karamsarlık yok tutanda çok olumsuz düşünüp kendimizi üzmeyelim
bende regl belirtiler başladı hemen gelsin de başlıyım diye sabırsızlanıyorum
doktorumla konuştuk 2. gün gel artık yapalım dedi çok heyecanlıyım kızlar inşallah bu ay aşılamamız tutar ve hepimiz hamile kalırız
Topiğin hayırlı olsun FolikTemmuza dahil değilim ama takiplicem sizi.. Ara ara mudahale ederim ona göreee
hoşgeldin cnm benim de ilk randevum bugün, adetin 4. günü. birazdan çıkarım. gelince tekrar konuşuruz. inşallah bu ay! öpüyorum.
canım ben ilk ayda isyanlardaym gelecek aya sanmıyorm iğne ve ılac tedavısı almam cok asırı kılo aldım kaldıki 3.kutuda iğne , aşılamadada umudum yok ama bakıyorm etrafıma bana ilk aşılamada tutan gösterin çok azvucudum hormon doldu yürüyen facia oldum 14 kılo aldım ocak ayında düşükten sonra
folikcim 4. günmü çağırdı seni benimki 2. gün dedi
hadi hayrlısı gelince yaz mutlaka neler olduuu ayy çok heyecanlııı
kız sarıçiçekkk senmiydin o kilo muhabbeti yapan evett eveett sensdinnya beni korkutmaaa hakaten çokmu kilo alınıyor yaaa :18: diğer arkadaşlarda sölesin yaaa
ya burada topikte okudum ben çok fazla tutan var ama denk gelmemişsin sen be canım umudunu yitirmeeee
Topiğin hayırlı olsun FolikTemmuza dahil değilim ama takiplicem sizi.. Ara ara mudahale ederim ona göreee
kızlar peki AŞILAMADAN SONRA kendimizde birlikte olabiliyormuyus eşimizle aşılamadan sonra cinsel birlikteliğe izin veriryorlarmı boşa gitmese bukdar emek denesek dıyorm sürekli:)
hoşgelsin kuzummmm bizi yalnız bırakma olurmu bu arada inşallah ilaçların etkisi devam ediyordur vede kendiliğinden gelir minik
sarıçiçek bencede mantıklı ama bu defada ikiz üçüz olmasınbak aklıma ne geldi burda bir arkadaş aşılamada hamile kaldı bide doğal yoldan şuan üçüzlere hamile naberrrrrr tutmuyo diyosun bakkk böleside var yakın zamanda kaldı oda hatta hadi sana umut olsun
kilomuuuuuuuuuuu sendemi china yapmayın abi yaaaa:18::18::18::18:
ya normalde takılmam amaaa düşünsenize hamiş kalınca bide kiloyla kalcaz eyvahlar olsunnn
Doğum kilosunu dert etme, kısa sürede yavaş yavaş aldığın için vermesi biraz daha kolay olur. Emzircen bebeğin peşinden koşacan falan kilomu kalır Allaaa sennbi olsunlarda kilosunda felan değilim napalım bıngıl bıngıl gezeriz etrafta
doğru söylüyorsun valla ama bu sarıçiçek insanı bunalıma sokar yaaa vallahi işlem öncesi stres yok olumsuz düşünceler yok diyolar ama hatun çok karamsar yaaa
folikcim 4. günmü çağırdı seni benimki 2. gün dedi
hadi hayrlısı gelince yaz mutlaka neler olduuu ayy çok heyecanlııı
kız sarıçiçekkk senmiydin o kilo muhabbeti yapan evett eveett sensdinnya beni korkutmaaa hakaten çokmu kilo alınıyor yaaa :18: diğer arkadaşlarda sölesin yaaa
ya burada topikte okudum ben çok fazla tutan var ama denk gelmemişsin sen be canım umudunu yitirmeeee
hoşgelsin kuzummmm bizi yalnız bırakma olurmu bu arada inşallah ilaçların etkisi devam ediyordur vede kendiliğinden gelir minik
sarıçiçek bencede mantıklı ama bu defada ikiz üçüz olmasınbak aklıma ne geldi burda bir arkadaş aşılamada hamile kaldı bide doğal yoldan şuan üçüzlere hamile naberrrrrr tutmuyo diyosun bakkk böleside var yakın zamanda kaldı oda hatta hadi sana umut olsun
kilomuuuuuuuuuuu sendemi china yapmayın abi yaaaa:18::18::18::18:
ya normalde takılmam amaaa düşünsenize hamiş kalınca bide kiloyla kalcaz eyvahlar olsunnn