- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
hangi ilacı kullanmıştın cnm yumi için?
menegom iğne 5 gün ikidoz bir su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi ilacı kullanmıştın cnm yumi için?
cnm yaptık bile bilgilerini aliyim
Bi süre sonra yalama oluyorsun vura vura :) gerçi ben 21 gün vuruldum umarım sizin oyle olmazda
Doz önemli bu durumda. Seninde erken gelişir inşallah tatlım.
pericim şimdi sizin orda dr. lara desenki ben artık aşılama denemek istemiyorum tüp bebek istiyorum buna ancak onlar mı karar veriyor hayırmı diyor :44:
takibi adetlerim düzenli olduğundan genelde 14. güne geliyordu şeffaf akıntım yoğunlaşıyor ve kasık ağrım çok oluyordu
berrakcım, arkadaşın için çok sevindim harika bişey bu yaaa senin dr. da ne güzel yaklaşmış benimki sürekli riskli dedi bende kesin olur heralde dedim ama onca yumurtaya rağmen olmadı :)
bende aynen yaaa ne olur paylaşsanız
senin haberini heyecanla bekliyorum valla inşallah tutmuşturrrr
bende klomen işe yaramadı yaa açıkcası korkuyorum yine çok yumurta olup tutmazsa diye ama dr. klomene göre iğnenin çok fazla etkili ve kaliteli yum. oluşturduğunu söledi
bizdede ileri hareket sorunu varrr ayyy sonucunu heyecanla bekliyorummmm
kızlar bu arada dün akşam ilk iğnemi vuruldum bi heyecan bi panik iğneyi bi çıkardım yamulmuş bayağıda beklettim basırıtp etim acıdı
yalnız o minicik iğneden geçip sıvı nasıl deri altına nüfus ediyor anlamadım
Yok ben zaten mümkün değil 3'üze cesaret edemem. Doktorum banai ikiz gebelik olabilir bu tür tedavilerde sık rastlanan bi durum dediğinde bile korktum hayırlısı olur inş. Sen arkadaşın kadar şanslı değilmisin derken ne sorduğunu anlayamadım canım yumurta sayısındamı benimde sağ tarafda 5 sol tarafda 5 toplamda 10 yumurtam oluştu dr tedaviyi iptal etmedi 3 temmuzda yaptı aşılamamı
benim dr yüksek doz vurdu bana 100 ve 125 vurdum ben hep.
Benim 4 Temmuz aşılama kızlar yapabiliyosanız öyle bişey bi çizelge falan valla süper olur.Sonunda döner bakarız.Kaçta kaç diye
Benide ekle hayatım ilacım puregon iğne aşılamam 3 temmuz tahlil tarihim 15 temmuz
risklerindenmi korkuyorsun, yoksa cogul gebeligin kendisinimi istemiyorsun?
benim keske ikizim olsaydi gozum hep miydemden buyuk, buda boyle bir sey olsa gerek
arkadasin kadar sansli degilsin galiba derken, o hamile kalmis ya o yuzden sordum hani hamilemisin, degilmisin bilemedim diye:26:
yağmur perisi test rtarihin ne zaman azmı kaldııı ay hadi hayırlısı
ya sen bu adettemi başlayacaktın yoksa :44:
canım iğne çıkardığımda yamulmuştu yani ilaç girmişti
baya yuksek vurmus:26: o yuzden belki okadar yumurtaciklarin oldu
bana 75 dozda vurulacak ilk:)
kızlar ilk sayfayı kontrol edip eksik bilgilerinizi de verir misiniz rica etsem.
anladim kuzum hayirli olsun! insallah hamilesindirhıı anladım arkadaşın mevzusu baya eski zaten onun çocuklar baya büyüdü benim ilk aşılamam henüz beklemedeyim canım 15 temmuzda belli olacak hamilemiyim değilmiyim. Çoğul gebeliğin herşeyinden korkuyorum riskindende dogunca bakımındanda ama bir yanımda ikiz istemiyor değil arada hayale kapılıyorum ikiz hamile kalmışım biri kız biri erkek offf
ya aslında sizlerle konuştukça aklımada bizim doktorun taktiğ bumu acaba diye takılmıyor değil yüksek doz vurup çok yumurtayla şansımı arttırıyor acaba
anladim kuzum hayirli olsun! insallah hamilesindir
genelikle zaten cogul gebeligi istemeyenlerin basina geliyor o, isteyenlerinse sadece birtanecik oluyor
her doktor farkli dusunuyor ve inaniyor kuzum:)
mesela asilama gununde bazilari iliski yasagi gelirken benim doktor gibi olanlarda iliskiye girin muhakak diyor:)
senin doktorun sana neler acikladi, fikirleri neler?
arka arka ne demek? sabah + aksami? yoksa nasil oluyor tam:26:Benimkide ilişki öerdi aşılamadan sonra arka arkaya 2 gün
hihih tamam iyneeeeeeeeeeeeeebende ikiz istiyorum yaa bir kız bir erkek olsa fena olmaz ama tekte olsa olur
bakalım benimki ne diyecek ilişki önerecekmi soracağım bunu
yağmur perisi sen kaç sendir y. dışındasın yaa aksanın çok tatlııı
iyinee diyosun ya yerim senii
ya test yapabilirsin neden bekliyorsun ki sonuçta aşılama yaptırdın normal zamanda bende karşıyım ama şimdi sebenin var hadi güldür yüzümüzü