- 25 Mart 2014
- 345
- 534
kızlar ilk sayfayı kontrol edip eksik bilgilerinizi de verir misiniz rica etsem.[/QUOTE
AHaaaa süper süper benim de ilacım gonal f canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ilk sayfayı kontrol edip eksik bilgilerinizi de verir misiniz rica etsem.[/QUOTE
AHaaaa süper süper benim de ilacım gonal f canım
kızlar ilk sayfayı kontrol edip eksik bilgilerinizi de verir misiniz rica etsem.
arka arka ne demek? sabah + aksami? yoksa nasil oluyor tam:26:
hihih tamam iyneeeeeeeeeeeeee
yavrum ben asilamayi henuz yapmadimki:44:04.08 iyinelerimi almaya gidecegim doktorumdan
bundan 3,4 ay once rahim filimi cekildi o yuzden 4 ay tam dolunca asilamaya baslayacaklar
zaten asilama baslasa ben yerimden kimildamaz, abartirdim olayi bu ay yani gebe kaldim, kaldim! kalamazsam artik iste asilama sayesinde olcak...
eyer doktorum bana bu ay icerisinde asilama olacak demis olsaydi, ne yaziki bebeyi secerdim, zaten bebek dusunen bir insaninda oruc tutmasi ne kadar dogru bilmiyorumartik:). Allah korur diyip geciniyoruz iste ama kkda bir yerde birisi bebek 17 saat sussuz kaliyor yazmis.bende aşılama yaptıracaklardanım ama bu ay mı önümüzdeki ay mı yapsam karar veremedim..kararsızlığımın sebebi ise oruç tutuyor olmamız..sizler ne yaptınız..oruçu etkiliyor mu?kaç gün sürüyor bu süreç..
yok sabah akşam değil üst üste 2 gece yani ben aşılamayı perşembe sabah yaptırdım perşembe ve cuma akşamı ilişk önerdi demek istedim
hayırlısı olsun inşallah hamile olduğunun haberini verirsin bize çatlama iğnesinin saati yumurtanın durumuna göremi belirleniyo
bizimkide gecenin bi saatine denk gelse arabamızda yok hastaneye gitmesi sorun olcak diye düşünüyorum kimsenin haberide yok zaten
tabi herkese aynı etkiyi göstermiyo kullanmdan bilemiyoruz tabi bizim sayı yükseldi ama diğerleri yerinde sayıyo
hayırlı olsun inş güzel haberinide alırız
ya arkadaslar devlette pek sorularima cvp alamiyorum bugun 6ci gunum sabah gittim biri 15,5 biri 14 olmus cabuk gelismis dedi hatta 6igneyi vurulmadan aksam vuruyirum cunku tecrubeliler vardir aranizda 6 gun icin buyukmu yumurtalar bide bi igneler yanlarima cok agri yapiyor karin ve yumurtalik agrisini anladimda bunu cozemedim
artik biktiriyorum ama asilama yaptiranlae agri aci hissetinizmi
Arkadaşlar asilamanin 1. Gününde kasik agrisi normal mi
senin gibi güzel haberleri okuyunca moralimiz yükseliyo çok şükür :) Allah isyana düşürmesinbenimle birlikte aynı dönemde ilk aşılamasında tutanlar oldu canım en az 4-5 tane hepimizde gün sayıyoruz allahın izniyle ikiz gebelik ve tek gebelik olanlar var inşşah sizlerde birbirinize moral ve destekle daha güzel şeyler paylaşırsınız olmaz diye bişey yok rabbim dilesin yeterki ama olumsuz olsada sonuç moral düşürmemek lazım çünkü iki seçenek var ya var ya yok ikiside alahın takdiri.
bende aşılama yaptıracaklardanım ama bu ay mı önümüzdeki ay mı yapsam karar veremedim..kararsızlığımın sebebi ise oruç tutuyor olmamız..sizler ne yaptınız..oruçu etkiliyor mu?kaç gün sürüyor bu süreç..
Ya kizlar hiziniza yetisemiyorum gunde kac kez girip bakiyorum herdefasinda kac sayfa ilerlemisiz.
bi sorum daha olacak 8gun asilama normalmiiii 6 gun igne vuruldum sadece, bugun catlatma yarin asilama bukdr erken ummuyordum hazirliksiz hissettim kendimi ayrica catlatma ignedinin uzerinden 36 saat gecmis olmiycak?
benide listeye ekeyin yada nasil oluyorsa ben yapim insalla hepimiz tutar kizlar bayramimiz cifte olsuuun
Kızlar tablo sadece ilk asilamalar için mi
canm catlayan yumurta 12 saat dayanıyo ıllakı denk getırırler. benım doktor gece 12 de vurdurmustu gunduze denk gelsın dıye
Selam hanımlar, bu ay benim gibi ilk aşılama sürecine başlayanlar varsa haydi beraber bekleyelim, bekleyip güzelleşelim
Anne Adayı İlacı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç folik Klomen ilk - fndkr Gonal-f ilk halemoon Menegom ilk 2 Temmuz berrak2004 Puregon ilk 3 Temmuz catlove87 Gonal-f ilk 4 Temmuz ecem8736 Klomen ilk 8 Temmuz
Kızlar tablo sadece ilk asilamalar için mi
Ya kizlar hiziniza yetisemiyorum gunde kac kez girip bakiyorum herdefasinda kac sayfa ilerlemisiz.
bi sorum daha olacak 8gun asilama normalmiiii 6 gun igne vuruldum sadece, bugun catlatma yarin asilama bukdr erken ummuyordum hazirliksiz hissettim kendimi ayrica catlatma ignedinin uzerinden 36 saat gecmis olmiycak?
benide listeye ekeyin yada nasil oluyorsa ben yapim insalla hepimiz tutar kizlar bayramimiz cifte olsuuun
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş...
Selam hanımlar, bu ay benim gibi ilk aşılama sürecine başlayanlar varsa haydi beraber bekleyelim, bekleyip güzelleşelim
Anne Adayı İlacı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç folik Klomen ilk - fndkr Gonal-f ilk - halemoon Menegom ilk 2 Temmuz berrak2004 Puregon ilk 3 Temmuz catlove87 Gonal-f ilk 4 Temmuz ecem8736 Klomen ilk 8 Temmuz evlimutlu44 Gonal-f ilk 8 Temmuz ağustos72 Klomen ilk -
bu da tablomuzun son hali kızlaaar
Haydi bismillah
ilac puregon ilk deneme yarin asilama