offf canım yapma böyle
bence eşin senin yıpranmandan aldığın ilaçlardan filan öle dedii
benimkide öle çok hassas çünkü
umudunu yitirmee
Resmen duygularima tercuman olmussun arkadasimmm
Yok tatlım direkt çocuk istemediğini, hazır olmadığını söylüyor. Hatta şunu bile söyledi "hesaplarına göre doktora hastaneye harcadığı parayla kendine araba alırmış" Kendini sağlama almadan ya da daha rahat bir hayat için şartları oluşturmadan çocuk konusunu açmak istemiyormuş... Çok bencilce konuştu çookk... Ve çok afedersiniz ama bizim evimize ayda 7bin TL para giriyor daha ne istiyor anlamış değilim...
çok abatmış gerçekten yaaa
demekki niyeti yok gerçekten peki şimdi tedavi olmazsan kendi haline bıraksan korunmakmı ister
hiç kendini yıpratma canım
ben adet oldum temizlendim bile cnmasıl haber sendeymiş baksanaaa Allaha şükürler olsun. çok sevindim çoook
paylaştığın için teşekkürler, Allah yardımcınız olsun, sağlıklı gebelik ve doğum diliyorum
Canim ben erzurumda yasamiyorum.ama tedaviye erzuruma gidiyorum. Kesinlikle bence arastirmaya git. Prof.dr yakup kumtepe veya doc.dr.bjnyamin borekci ye git. Onlar sana her konuda yardimci olurlar. Hic sifaya gidip de bos yere para verme. Ucret acisindan da arastirma cok cok uygun. Sifaya gidip bos yere 1200 verme. Tabi sen bilirsin ama para tuzagindan baska birsey degil ozeller. Arastirma hastaneai tup bebek merkezi cok cok daha iyi. Oyle ki yakup kumtepe sifanin tup bebek merkezine bakarken birakip arastirma hastanesi tup bebek merkezinin basina gecmis. O yuzden uzmanlik deneyim ve ucret bakimindan iyi olan arastirma.
Allah razı olsun insallah en yakın zamanda seninde sevincini yasayalım gülüm insallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnn Allaha Şükür
teşekkür ederim halide hanım bende bugün şifaya gittim Hümeyra hanıma farklı şeyler söyledi offf çok aklım karıştı ancak tüp bebek olabilir aşilama şansi %5 dedi valla bilmiyorum ne yapacağız biarada fakülteye gidelim diyoruz bakalım Rabbim yardımcımız olsun inşallahhhhh....
hayırlı olsun sen nasıl hamile kaldın sende hep olumsuz konuşuyodun
Sagol canim evet Rabbim ona biraktigimda nasip etti en basta kafama takmadim dugunumuz vardi bayram telasi derken hic dusunmedim..sogan kuru yaptim canim duzenli ve ovulasyon testi kullandim pozitif oldugu gun iliski oldu.bide agnucaston hayit hapini ictim ve meryem suresi okudum.Allaha sukur.darisi sizlere insallah...
Korun istersen dedi. ben kesinle hayır dedim. Bir daha o doğum kontrol haplarına başlamam asla... 10 yıl kullandım adet duzensızlığı için her biri ömrümü yedi.. kendiliğinden olursa amenna diyor beyimiz.. Ama işte oda imkansız.. yumurtlama sorunum var pko luyum ve tek tüpüm kapalı zaten. Yani tam bir sıçış durumu
senin bi yönden şansın sorununu biliyodun evlenmeden önce başladın dualara çözüm aramaya çok dua ettik 9 ay olmuş 9 ayda nasip oldu çok beklmedin Allah kucağına almayıda nasip etsin
teşekkür ederim halide hanım bende bugün şifaya gittim Hümeyra hanıma farklı şeyler söyledi offf çok aklım karıştı ancak tüp bebek olabilir aşilama şansi %5 dedi valla bilmiyorum ne yapacağız biarada fakülteye gidelim diyoruz bakalım Rabbim yardımcımız olsun inşallahhhhh....
aynen canım bende öyleyim umudum kalmadı
ama ne yapacağım beklemeklede olmaz
birkaç ay kendi haline bırakıcam gelmezse çok iyi bir uzmana gidicem burda istanbulda tüp bebek merkezine
benim gittiğim dr. a gittiğim içinde pişmanım
günaydın kızlar bir şey sormak istiyorum size. Aşılamadan sonraki 12. gün su ılıskıden 8 gun sonra dıye bır test vardı onu yaptım negatıf cıktı sızce dogrumudur
neden canm ?
senın transfer gerceklestı dımı canm.
kac yumurtan olmuştu?
küp vurdurma denılen bır sey duydum hıc duydun mu sen.
gecen ay da yaptırdım.
kadın elle yumurtalıklarıma baktı yanı kasıklarıma. dırekt bana sen yumurtaların tembel dedı
yaslı bı teyze yapıo bez parçasını yakıp gobegının ustune koyuyo ustune orta boy bır kup kapatıyor. ıkı gun ust uste yaptı.
yaptıranlar bı kac ay ıcınde hamıle kalms.
bana soğanı rendele ısıt gobegının alt kısmına bebegın oluştuğu yer koy ıkı saat beklet dedı. bunu bı kac kez tekrarlamamı ıstedı.
ama ben bu ay hıc dıkkat etmedim. o kadar kırgın ve uzgundum kı (esımle de problemler yasadım) ustune yatmadım bıle.
kadın bu ay olmazsa dger ay yıne gelsın bı daha küp vurayım demıs.
ama ağrısı cok fazla oluyo bı daha dayanabılır mıyım bılmıyorum
hıc yaptıran oldu mu bu küp işini kızlar?
Yok beee ne dogru olcak kiz. Bekle tarihini o zaman kan testini yap ins o zaman pozitifi gorursun :)
Sanirim bardak kapama olayindan bahsediyosun. Babama beli agridigi zaman annem yapiyodu.kucuk bi gazete parcasini yakip bardagi kapatip cekiyordu.