gerçekleşti canım yaa hatta burdada yazmıştım aşılama yapıldı ağrıdan kıvrandım kustum filan dr. ve hemşirede ne kadar hassassın bu işlem çok basit ne bu halin dediler anlamadılar çok kötüyüm diyorum kıvranıyorum..
işte sonra 2 gün sonra yine fenalaştım
en kötüsüde transferin 6. günüydü kabus gibiydi bacağım tutuldu sağ kasığım çok fena ağrıdı kusmalar bağırmalar
dr. u aradım bana dediği bu durum aşılama ile ilgili değildir ağrı kesici al zaten aşılamandan umutlu değilim
araştırmada hemen teşhis kondu işte dr. lar toplandı başıma 5 dr. inceledi hayretler içerisinde 10 cm den büyük kistler olmuş
aşılama cumaydı çarşamba en son kontrolde 3 yum. vardı ama aşılama günü kontrol yapmadı
meğer iğneler etki etmiş bisürü olmuş ve büyümüşler zaten ult. görüntüsü çok kötüydü google ohss yazdığında çıkan görüntülerin aynısı
değerim 6,5 du hastanede yattığım zaman gebe kabul ediyoruz seni dediler sadece serum taktılar 3 gün takip ettiler proteinle besleyip
taburcu olurken yapılan değer 3 e düşmüştü
(( gebe değilsin dediler en kötüsüde oydu çünkü ohss olmak gebeliğe engel değilmiş olanlarda çok bende katlanırım yeterki gebe olayım diyordum
bu arada dr. ada msj yazdım ben hastanede yatıyorum araştırmada ohss olmuşum hani siz ilgilenmediniz ya dedim
çok bozuldu ilgilendi ama benim için bitti
canım ben küpü duymadımda bi yakınım teyze bardak çektirmişti bi işe yaramadı bende
psikolojimiz iyi değil bu süreçte eşlerle sorun normal bende yaşıyorum takma kafana