temizlik yardım iş planı

tamamdır sağolun kızlarr şimdi kalkıp başlıyorum neyi yaptım neyi yapamadım yarım kaldı yazarım buraya yine umarım burda olursunuz :)
Ben burdayim hadi sen git hallet islerini
Bebisi uyutuyorum sonra yemek yapmam lazim, birlikte hallederiz

Tatlım bence yazışmayı bırak işine bak bir an önce :)) anca yetiştireceksin bende başlayayım bari süpürmeye :))

Ilk önce çamaşırları makina at.sonra mutfağa git bulasiklaei yıka yemeğini yap,balkonu yıka,çamaşırları as,yatak oda ni topal uzun sürmez kanımca,sonra banyoya temizle en son evi supur sil.ohh bitti kendine bir kahve yap:)

5.5 aylık bebekle maşallah diyorum ve tebrik konduruyorum.bu konuda çok beceriksizlik malesef hiç yetisemiyorum

çalışan olsan bi de üstüne evde çocuk olsa ne yapacaksın acaba?
bu dediklerin 3-4 saatlik iş.. ben genelde mutfaktan başlarım ve oda oda giderim. ama önce çamaşırları at bir yandan yıkanmaya başlasın. mutfağı bitir sonra sıra ile diğer odalara geç..
her odayı ayrı ayrı yazmışsın gören iş sanır. tüm ev toplanıp süpürülüp silinip toz alınacak de iş o zaten..

Ben olsam önce mutfağı hallederdim dün kahvaltıdan sonra öyle yaptım mesela bulaşıklar fırın falan ortadan kalkınca diğer işler daha hafif geliyor insanın gözüne ben ki çalışan bayanım her hafta rutin bütün hepsini yapıyorum mutfak her gün akşamları

Mutfaktan sonra bütün etrafı toparlar dağınıklığı kaldırırım o şekilde silip süpürmek işe yaramaz sonuçta sonrasında evi sildiğim suyu balkona döküp yıkıyorum tekrar suyla temizliyorum çamaşır yıkama zamanı için evi silerken koyuyorum yetişiyor çoktan ona çamaşırları makineye atıyorum asıyorum çıkartıyorum onları da aradan bu akşam beni ütü bekliyor mesela 2 makineÇamaşır olayı da bittikten sonra duşa kabin,klozet bütün lavaboları çamaşır suyu banyo jelle beraber elden geçiriyorum hafta içi akşamları da üstlerinden geçiyorum ki gözüme pis görünmesinler

Canim ama bebis daha ayaklanmadi ya ondan yapabiliyorum
Bakalim buyuyunce nolacak
Cok tesekkur ederim

Canim ama bebis daha ayaklanmadi ya ondan yapabiliyorum
Bakalim buyuyunce nolacak
Cok tesekkur ederim
Benim kızım o aylarda da durmazdi hiç .tabii şimdi iyice coştu karistirmadigi yer yok evde . birde şu telefonu elimden biraksam çok şey yapi cam da bağımlılık yaptı.

Buyuk temizligi haftasonu kocanla yapacaksin kuzum. Bu is yukunu bayagi hafifletiyor cozum gibi cozum

Simdiii makineye camasir at.
Balkonu yika.
Ortaligi topla. Yatak odasını falan da topla.
O arada camasir mk biter, balkon da kurudu. Onlari as.
Tekrar camasir at.
O arada tum evi sil supur toz al. Oda oda yapma. Tum evi supur tum evi sil diye git.
Cikan camasiri as. Yeni camasir at.
Banyoda lavabolara klozetlere falan domestos dok. Camasir sepetlerini falan yerden kaldir.
Bi kahve ic. Makinedekiler cikana kadar. Mutfagi da hallet. Ovalamak yerine yag cozucuyu falan sik beklet kolay oluyor.
Onlari da as.
Banyoyu yika.
Isin bittiiii :)

En son bide yemek yaparsin olur biter.

Benim kızım o aylarda da durmazdi hiç .tabii şimdi iyice coştu karistirmadigi yer yok evde . birde şu telefonu elimden biraksam çok şey yapi cam da bağımlılık yaptı.
Ben de telden giriyorum canim hep elimde napayim can skintisi
Ondan bursalilar olarak bulusalim dedim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…