Kiyafetleri topla, dolaplari duzelt yerlestir guzelce,merhabalar :) 5 aylık evliyim çok zorlanıyorumyapıcak biton işim var nerden başlasam bilmiyorum yazıyım siz bana yol gösterin
bulaşıklar yıkancak ( makinem yok )
tezgah ocak aspiratör silincek.masanın üstü toplanıp silincek
salon süpürülcek silincek
balkon yıkancak
yatak odasına geçilip ortalıktakı kıyafetler toplancak
dolaba bi el atılcak
yatak toplancak
süpürülcek silincek
koridor toplancak silincek süpürülcek.
banyo yıkancak lavoba klozet temizlence ( nedense en korktuğummm ! )
3 makine falan da çamaşır yıkancak
saat olmus 12buçuk hangi birini yapıyım ben
genel temizlik palnı yapmalı mıyım bide köpeğim var evde
3 saatini alir bunlarin hepsi siraya koy yap önce yatak odandan baslamerhabalar :) 5 aylık evliyim çok zorlanıyorumyapıcak biton işim var nerden başlasam bilmiyorum yazıyım siz bana yol gösterin
balkon yıkancak
dolaba bi el atılcak
yatak toplancak
süpürülcek silincek
çok sağol sanki bitiremezmişim gbi geliyo bugünKiyafetleri topla, dolaplari duzelt yerlestir guzelce,
Sonra yatagi topla, camasiri at yikansin
Mutfaga gec once bulasiklari yika sonra mutfagi temizle,
Camasirlari as,
Sonra banyoya gec orayi temizle
En son evi supur sil
Bu arada kopegi balkona cikarmis olmalisin
Tum isler bitince o yavrunun patilerini sil iceri al
veeee birde bukadar iş biriktirme =)))) yoksa böyle gözün korkar hergün evini temiz tutmya çlaış sbh kahvaltıdan sonra rutin işlerini yap bulaşık bırakma vee 3 makina eşyayı nasıl biriktrdiniz 2 kişi =)))çok sağol sanki bitiremezmişim gbi geliyo bugün
haklısın vallaçalışmayan kadınların ev işinden şikayetini anlaımıyorum vallahi.bu saydıklarınızı biz de yapmak zorundayız üstelik işten geldikten sonra..artı çocuk da olunca işler de katlanıyor.biz işten geldikten sonra ya da h.sonu halledbeliyorsak,siz evde onca saat içinde yapabilirsiniz ,üstelik canınız ne zmana isterse..
makinam büyük boş çalışmasın diye biriktiriyorum yanlış mı yapıyorum ?veeee birde bukadar iş biriktirme =)))) yoksa böyle gözün korkar hergün evini temiz tutmya çlaış sbh kahvaltıdan sonra rutin işlerini yap bulaşık bırakma vee 3 makina eşyayı nasıl biriktrdiniz 2 kişi =)))
Kesinlikle haklisinçalışmayan kadınların ev işinden şikayetini anlaımıyorum vallahi.bu saydıklarınızı biz de yapmak zorundayız üstelik işten geldikten sonra..artı çocuk da olunca işler de katlanıyor.biz işten geldikten sonra ya da h.sonu halledbeliyorsak,siz evde onca saat içinde yapabilirsiniz ,üstelik canınız ne zmana isterse..
Bence yanlis yapiyorsunmakinam büyük boş çalışmasın diye biriktiriyorum yanlış mı yapıyorum ?
maşallah bebekle bide. benim köpeğim var bide bebek olunca belediye gelcek galiba çöp ev diyeBenim de dun cok isim vardi ama hepsini tamamladim
Bir de 5,5 aylik bebisim varken dusun yani
Benim kurutma makinam var o yuzden camasir isim kolay oluyor
3 makina camasir yikadm kuruttum sonra katladim yerlerine yerlestirdim
Gardroplari duzenledim
Sonra mutfagi temizledim
Utu yaptim tam 18 parca esimin kiyafetleri
Sonra evi supurdum
Makarna yaptim yedik agir yemekle ugrasamadim
Oglumu uc kere uyutmaya calistim olmadi
Aksam disari bile ciktik
Hic oturmamistim arabada oturdum iyi geldi
23.45te oglum uyudu ben de rahata erdim
Bugun de yemek yapicam mutfagi tekrar temizlicem
bi makinesi beyaz bi makesi renkli birde dün pikniğe gtmiştık örtüler falan varBence yanlis yapiyorsun
Biriktirmeden calistir, en azindan 3 makine birikmesin
Bir makine dolsun hemen calistir, cikanlari da hemen utule kaldir ki ortalikta dolanmasin
bu saydıkların rutın ev temızlıgı bu kadar gozunde buyutecek bırsey yok kı canım, oncelıkle yatagını topla degıstırılecekse nevresımını degıstır , sonra renklı yada beyaz bır posta camasır at makıneye o bır yanda yıkanmaya baslasın, onlar yıkanırken bulasıkları hallet-sonrasındada masayı tezgahı sıl.....merhabalar :) 5 aylık evliyim çok zorlanıyorumyapıcak biton işim var nerden başlasam bilmiyorum yazıyım siz bana yol gösterin
balkon yıkancak
dolaba bi el atılcak
yatak toplancak
süpürülcek silincek
ay hamile değilim :) nerden çıkardın onu :) beklentimiz var ama acaba Allah mı söyletti :)Kendini kasma,mesela bugün sadece evdeki herşeyi topla,dolapları düzenle,mutfağı temizle,bir makine çamaşır yıka...yarın da süpürür siler banyoyu yıkarsın,kalan kıyafetleri atarsın...çünkü bu sayfıkların 3-4 saatini alır ama sen hamile olduğun için daha yorgun hissedeceksin...kasarsan hiç birini yapamadan akşam olur
Allah seni yaa öyle yapma boşver çalışsın biriktirme ben haftalık yıkıyorum o bile çok oluyo ama çalışıyorum hafta içi zor geliyo çünkü bebiş için işten gelince dinlenmek yatmak istyorum am aona rağmen evim derli toplu düzenlidir dağınıklığa hiiiç gelemem :)))makinam büyük boş çalışmasın diye biriktiriyorum yanlış mı yapıyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?