• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik yardım iş planı

Bosver ya takil gitsin
Benim oglan bensiz uyusa daha neler yapicam da yok uyumuyor bak yine, ben de kalkip mutfaga gectim
Ben o aylarda elektrikli ana kucagi kullanıyordum yanına gezdiriyordum hanimefendiyi beni izliyordu .şimdi buzdolabının bulaşık makinesinin içine girecek o derece8:KK46:

Ben o aylarda elektrikli ana kucagi kullanıyordum yanına gezdiriyordum hanimefendiyi beni izliyordu .şimdi buzdolabının bulaşık makinesinin içine girecek o derece8:KK46:
Ay ne tatlidir o simdi masallah;)
Sonraki gorusmelere belki getirirsin de severiz minigi
Benim oglan da mama sandalyesinde bana bakiyor hep
Annem bana hep pasakli der;) ona inat ogrencem ev islerini :KK70:
En buyuk derdim yemek benim, hem bilmiyorum hem de esim cok yemek seciyor

kızlar mutfağı hallettim :) köpeğimin mama saati geldi o yüzden ara verdim onla ilgilendim :D şimdi yatak odasına geçicem toparlayıp çamaşır atıcam :D görüşürüz yinee

Evde bir hayvan varken ozellikle surekli temizlik yapilmasi lazim. Tüy doker koku verebilir vs vs. Ayrica bu dedikleriniz en fazla 3 saat surer. Ilk olarak yerdeki daginikliklari falan toplayip her seyi yerine koyduktan sonra tozlari alin, supurun ve silin. Sonra da oturup bi keyif kahvesi icin.;)

ohoooo ben senin gibi 5 aylık evliyken biriktirmiyordum hiç.. düzene sokmuşum işi..

hele ki çalışan bayanim.. cts pazar tatil...
cuma günü akşamdan iki-üç makine çalıştırıyorum. ( beyazlari geceye birakirim... )
cumartesi sabah dişariya çamaşirlarimi asarim.. sonra evi süpürüyorum siliyorum.
sonrasinda küçük işlere (wc banyo mutfak) bakarim 2 saatte yapıyorum bazen 3-4 saat..
dinlene dinlene yapıyorum tabi çok şükür.
sende ev hanimisin yavaşca yaparsin acelemiz yok.

Konu beni gaza getirdi tekrar gittim banyoyu temizledim klozet lavabo her yeri tekrar fircaladim
Mutfagi da temizledim sofra ortsliktaydi onu topladim makineye dizdim tezgah uzerini temizledim simdi dinleniyorum,oglum da bana bakiyor garip garip ;)

merhabalar :) 5 aylık evliyim çok zorlanıyorum :KK43: yapıcak biton işim var nerden başlasam bilmiyorum :KK43: yazıyım siz bana yol gösterin :KK43:
bulaşıklar yıkancak ( makinem yok )
tezgah ocak aspiratör silincek.masanın üstü toplanıp silincek
salon süpürülcek silincek
balkon yıkancak
yatak odasına geçilip ortalıktakı kıyafetler toplancak
dolaba bi el atılcak
yatak toplancak
süpürülcek silincek
koridor toplancak silincek süpürülcek.
banyo yıkancak lavoba klozet temizlence ( nedense en korktuğummm ! ) :KK43:
3 makine falan da çamaşır yıkancak :KK43:
saat olmus 12buçuk hangi birini yapıyım ben :KK43:

genel temizlik palnı yapmalı mıyım bide köpeğim var evde :KK43:
Ev toplamada altın kural bir anne sözü aldığını aldığın yere koy:) Çıkardığın kıyfetleri yıkanacaksa sepete değilse ,yerine koy asla oraya buraya sonra koyarım diye atma, çamaşırlarını sepette 1 makinalık olunca hemen yıka yada makinanın içinde biriktir ,kıyafetlerini dolaba koyarken her defasında düzenli koy.Gece yatarken tuvaletin yanına koyduğun çamaşır suyunu tuvalete dök sabah sen kalkana kadar temzilenir .Banyo yaptığında banyoyu temizleyip çık duşakabinin yanına çel çek koyup camlardaki suyu çekip çık böyle yaparsan işlerin birikmez

Konu beni gaza getirdi tekrar gittim banyoyu temizledim klozet lavabo her yeri tekrar fircaladim
Mutfagi da temizledim sofra ortsliktaydi onu topladim makineye dizdim tezgah uzerini temizledim simdi dinleniyorum,oglum da bana bakiyor garip garip :KK66:
Valla benimde hiç halim yoktu gaza geldim cuma büyük temizlik yapmıştım zaten çok pis değildi evim zaten 2 kişiyiz. Süpürdüm toz aldım sildim lavaboları wc yi yıkadım şimdide oturdum çamaşır sepetimin içinde beyazlarım var onları katlayıp yerleştireceğim bende rahatladım valla :))

Ev toplamada altın kural bir anne sözü aldığını aldığın yere koy:) Çıkardığın kıyfetleri yıkanacaksa sepete değilse ,yerine koy asla oraya buraya sonra koyarım diye atma, çamaşırlarını sepette 1 makinalık olunca hemen yıka yada makinanın içinde biriktir ,kıyafetlerini dolaba koyarken her defasında düzenli koy.Gece yatarken tuvaletin yanına koyduğun çamaşır suyunu tuvalete dök sabah sen kalkana kadar temzilenir .Banyo yaptığında banyoyu temizleyip çık duşakabinin yanına çel çek koyup camlardaki suyu çekip çık böyle yaparsan işlerin birikmez
Annemde her zaman der "kendini temiz tut ölüm gelir, evini temiz tut misafir gelir" şu durumda çat kapı misafir gelse vay halimize :D

çalışmayan kadınların ev işinden şikayetini anlaımıyorum vallahi.bu saydıklarınızı biz de yapmak zorundayız üstelik işten geldikten sonra..artı çocuk da olunca işler de katlanıyor.biz işten geldikten sonra ya da h.sonu halledbeliyorsak,siz evde onca saat içinde yapabilirsiniz ,üstelik canınız ne zmana isterse..
Calisiyorken ben daha duzenliydim sanki. Insan herseyi programli yaptigindan midir yoksa bi haftasonu oldugu icin haftaici dagitmadigindan midir bilmiyorum ama.. simdi dogum iznindeyim evimi bi turlu duzene sokamiyorum. Uyku cok tatli geliyor:)) ev hanimlarininki de bu hesap galiba:))

çalışmayan kadınların ev işinden şikayetini anlaımıyorum vallahi.bu saydıklarınızı biz de yapmak zorundayız üstelik işten geldikten sonra..artı çocuk da olunca işler de katlanıyor.biz işten geldikten sonra ya da h.sonu halledbeliyorsak,siz evde onca saat içinde yapabilirsiniz ,üstelik canınız ne zmana isterse..
muhteşemsiniz vallahi aynısını içimden geçirdim

Valla benimde hiç halim yoktu gaza geldim cuma büyük temizlik yapmıştım zaten çok pis değildi evim zaten 2 kişiyiz. Süpürdüm toz aldım sildim lavaboları wc yi yıkadım şimdide oturdum çamaşır sepetimin içinde beyazlarım var onları katlayıp yerleştireceğim bende rahatladım valla :))
Canim srnin bebis varmis aman dikkatli ol yorulma fazla

Back
X