günlük ama bu saate kalınca büyüdü gözümde bide dün dışardaydık iyice büyüdübu saydıkların rutın ev temızlıgı bu kadar gozunde buyutecek bırsey yok kı canım, oncelıkle yatagını topla degıstırılecekse nevresımını degıstır , sonra renklı yada beyaz bır posta camasır at makıneye o bır yanda yıkanmaya baslasın, onlar yıkanırken bulasıkları hallet-sonrasındada masayı tezgahı sıl.....
en son evı supur vıleda ıle sıl tozunu al, sonrada banyo wc yı yıka....
sonrada balkonu yıkarsın bunların hepsı maksımum 3 saatını alacak ısler....
kıyafetlerı toplama kısmını da bence en sona bırak , tum ısler bıtınce oturdugun yerden katlar ayırır dolabına kaldırırsın..
Ayyyy yanlış mı gördümmmay hamile değilim :) nerden çıkardın onu :) beklentimiz var ama acaba Allah mı söyletti :)
darkmorenin yorumunu okumuş bende o yorumu okudum konu sahibi sandım :))ay hamile değilim :) nerden çıkardın onu :) beklentimiz var ama acaba Allah mı söyletti :)
Bir kere salinca hepten gidiyor be canimmaşallah bebekle bide. benim köpeğim var bide bebek olunca belediye gelcek galiba çöp ev diye
amin sağolAyyyy yanlış mı gördümmm)) o zaman sana yazarken başka bir arkadaşın yorumunun altındaki hamile takvimini görüp sen sandım ) inş gönlüne göre olur
Anladim canimbi makinesi beyaz bi makesi renkli birde dün pikniğe gtmiştık örtüler falan var
bu rutını haftada bır gun duzenlı yapsam ortalama 3 ayda bır kapı pencere koltuk sılsen, mutfak ve wc temızlıgını de gunluk yapsan ve kıyafetlerı saga sola savurmak yerıne kırlıyse kırlıye atıp,temızse katlayıp yada askıya asıp yerıne yerestırsen ne evın dagılır ne de bu ısler gozunde buyur..günlük ama bu saate kalınca büyüdü gözümde bide dün dışardaydık iyice büyüdüev aylardır temizlenmıyo gbi
ömrümüz temizlikle geçıyoBir kere salinca hepten gidiyor be canim
En iyisi biriktirmeden yapmak
Gunluk bir rutin olustur kendine
Ben oyle yapiyorum
Hayatim boyunca ilk kez bu sene evdeyim bebek oldu diye calismiyorum, herseyim planlidir, calisan kadin olmanin avantaji
Her sabah kalkarim, yuzumden once klozeti ciflerim, camasir suyu dokerim. Sonra elimi yuzumu yikar kremimi surerim sonra lavaboyu kullanirim o derece
Sonra mutfaga gecer kahvaltiyi hazirlarim
Bebis kendi kendine oynar bu arada
Esim kalkar kahvalti yapariz onu ugurlarim sonra mutfagi temizler sofrayi falan kaldiririm
Sonra ortaligi toplarim, utu varsa yaparim, camasir atilacaksa atarim
Ev temizlenecekse ona girisirim
Evim temizse yemek yaparim
O arada oglumun uykusu gelir birlikte gider yatariz (ben yaninda yatmazsam gunduz asla uyumaz)
Aksamustu kalkariz sofrayi hazirlarim
Esim gelir yeriz iceriz o bebekle oynar ben yine mutfagi toplarim
Sonra beraber otururuz meyve yeriz tv izleriz
Bazen disari cikariz gezeriz
Bazen amcamiz var onlar bize gelir bazen de biz onlara gideriz
Hayat boyle bos devam eder gider
evim 1+1 kurutma makinesini koycak yerim yok ama çocuk olunca çıkarız büyük eve o zman alırım :)Anladim canim
Her zaman o kadar olmaz madem, sizin piknik isi camasiri cogaltmis
Kurutma makinesi al tavsiye ederim
As topla derdin olmaz
Bir de ileride bebek olunca cok is goruyor
Bebek kiyafetlerini utulemek sart
Kurutma makinesiyle o dertten de kurtulursun hem de isin cabuk biter
Oyle vallaömrümüz temizlikle geçıyo
şu banyo temizliğini nasıl hergün yapıyorsunuz yabu rutını haftada bır gun duzenlı yapsam ortalama 3 ayda bır kapı pencere koltuk sılsen, mutfak ve wc temızlıgını de gunluk yapsan ve kıyafetlerı saga sola savurmak yerıne kırlıyse kırlıye atıp,temızse katlayıp yada askıya asıp yerıne yerestırsen ne evın dagılır ne de bu ısler gozunde buyur..
çamaşırı bulasıgı da bırıktırme özellıkle bulasıgı her ogunden sonra bekletmeden yıka, çamasırı da ıkı kısıysenız haftada bır yıkasan yeter en fazla bır makıne renklı bır makıne beyaz cıkar..
Evet canim 1+1 eve zaten bebisle sigamazsiniz, sen o zaman alirsinevim 1+1 kurutma makinesini koycak yerim yok ama çocuk olunca çıkarız büyük eve o zman alırım :)
benimkide 4. katOyle valla
Bizim camlari esim siler mesela
Cam cok napalim
bu gisişle başlayamıcam yorum yazmak okumaktanbunları yük olarak değil de severek yapıyor olsanız bu kadar gözünüzde buyumez
günde 10 saat çalışıyorum ev hanımı değilim ve gunluk 3 saat işe gidip gelme mesafem var
sadece aksamları 8 de evde oluyorum ve yatma saatım en gec 12 .
bu işlerin tamamını ben de yapıyorum .
nerden baslıycam dıye dusunmeyın . başlayın yeter:)
Daha cok yenisiniz canimbenimkide 4. kataz ama yüksek beraber siliyoruz :) daha bi kere sildik zaten
Uyanir uyanmaz daha gozum acilmamisken yapiyorum cok kolay oluyorşu banyo temizliğini nasıl hergün yapıyorsunuz yaben uyuz oluyorum wc banyo temizlemeye :)
hergun degıl canım banyomu haftada bır temızlerım dusakabının ıcı dısı fayansları dus baslıgı falan, wc yıde haftada ıkı uc kırlendıkce hemen bır cıf yada camasır suyu doker yıkar dıs kısımlarını da pecete ıle tozunu alırım bes dk lık ıs..şu banyo temizliğini nasıl hergün yapıyorsunuz yaben uyuz oluyorum wc banyo temizlemeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?