- 20 Ekim 2015
- 292
- 225
- 33
- 42
Ben o aylarda elektrikli ana kucagi kullanıyordum yanına gezdiriyordum hanimefendiyi beni izliyordu .şimdi buzdolabının bulaşık makinesinin içine girecek o derece8Bosver ya takil gitsin
Benim oglan bensiz uyusa daha neler yapicam da yok uyumuyor bak yine, ben de kalkip mutfaga gectim
Ay ne tatlidir o simdi masallahBen o aylarda elektrikli ana kucagi kullanıyordum yanına gezdiriyordum hanimefendiyi beni izliyordu .şimdi buzdolabının bulaşık makinesinin içine girecek o derece8
masanın üstünde pc kablolar su bardağı ıvır zıvır vardı da ondan yazdım yaBunu bile iş diye saymışsınız ya
cumartesi temizlik günün mü :)Senin bu dediklerin her cumartesi başıma geliyor biliyor mu u suun?
Haftanın 5 günü hızlı çekimde ilerleyip cumartesi günü evin gerçek durumunu tespit ettiğim gün diyelim.cumartesi temizlik günün mü :)
wuuuwHaftanın 5 günü hızlı çekimde ilerleyip cumartesi günü evin gerçek durumunu tespit ettiğim gün diyelim.
Ev toplamada altın kural bir anne sözü aldığını aldığın yere koy:) Çıkardığın kıyfetleri yıkanacaksa sepete değilse ,yerine koy asla oraya buraya sonra koyarım diye atma, çamaşırlarını sepette 1 makinalık olunca hemen yıka yada makinanın içinde biriktir ,kıyafetlerini dolaba koyarken her defasında düzenli koy.Gece yatarken tuvaletin yanına koyduğun çamaşır suyunu tuvalete dök sabah sen kalkana kadar temzilenir .Banyo yaptığında banyoyu temizleyip çık duşakabinin yanına çel çek koyup camlardaki suyu çekip çık böyle yaparsan işlerin birikmezmerhabalar :) 5 aylık evliyim çok zorlanıyorumyapıcak biton işim var nerden başlasam bilmiyorum yazıyım siz bana yol gösterin
bulaşıklar yıkancak ( makinem yok )
tezgah ocak aspiratör silincek.masanın üstü toplanıp silincek
salon süpürülcek silincek
balkon yıkancak
yatak odasına geçilip ortalıktakı kıyafetler toplancak
dolaba bi el atılcak
yatak toplancak
süpürülcek silincek
koridor toplancak silincek süpürülcek.
banyo yıkancak lavoba klozet temizlence ( nedense en korktuğummm ! )
3 makine falan da çamaşır yıkancak
saat olmus 12buçuk hangi birini yapıyım ben
genel temizlik palnı yapmalı mıyım bide köpeğim var evde
Valla benimde hiç halim yoktu gaza geldim cuma büyük temizlik yapmıştım zaten çok pis değildi evim zaten 2 kişiyiz. Süpürdüm toz aldım sildim lavaboları wc yi yıkadım şimdide oturdum çamaşır sepetimin içinde beyazlarım var onları katlayıp yerleştireceğim bende rahatladım valla :))Konu beni gaza getirdi tekrar gittim banyoyu temizledim klozet lavabo her yeri tekrar fircaladim
Mutfagi da temizledim sofra ortsliktaydi onu topladim makineye dizdim tezgah uzerini temizledim simdi dinleniyorum,oglum da bana bakiyor garip garip
Annemde her zaman der "kendini temiz tut ölüm gelir, evini temiz tut misafir gelir" şu durumda çat kapı misafir gelse vay halimizeEv toplamada altın kural bir anne sözü aldığını aldığın yere koy:) Çıkardığın kıyfetleri yıkanacaksa sepete değilse ,yerine koy asla oraya buraya sonra koyarım diye atma, çamaşırlarını sepette 1 makinalık olunca hemen yıka yada makinanın içinde biriktir ,kıyafetlerini dolaba koyarken her defasında düzenli koy.Gece yatarken tuvaletin yanına koyduğun çamaşır suyunu tuvalete dök sabah sen kalkana kadar temzilenir .Banyo yaptığında banyoyu temizleyip çık duşakabinin yanına çel çek koyup camlardaki suyu çekip çık böyle yaparsan işlerin birikmez
Calisiyorken ben daha duzenliydim sanki. Insan herseyi programli yaptigindan midir yoksa bi haftasonu oldugu icin haftaici dagitmadigindan midir bilmiyorum ama.. simdi dogum iznindeyim evimi bi turlu duzene sokamiyorum. Uyku cok tatli geliyor:)) ev hanimlarininki de bu hesap galiba:))çalışmayan kadınların ev işinden şikayetini anlaımıyorum vallahi.bu saydıklarınızı biz de yapmak zorundayız üstelik işten geldikten sonra..artı çocuk da olunca işler de katlanıyor.biz işten geldikten sonra ya da h.sonu halledbeliyorsak,siz evde onca saat içinde yapabilirsiniz ,üstelik canınız ne zmana isterse..
muhteşemsiniz vallahi aynısını içimden geçirdimçalışmayan kadınların ev işinden şikayetini anlaımıyorum vallahi.bu saydıklarınızı biz de yapmak zorundayız üstelik işten geldikten sonra..artı çocuk da olunca işler de katlanıyor.biz işten geldikten sonra ya da h.sonu halledbeliyorsak,siz evde onca saat içinde yapabilirsiniz ,üstelik canınız ne zmana isterse..
Canim srnin bebis varmis aman dikkatli ol yorulma fazlaValla benimde hiç halim yoktu gaza geldim cuma büyük temizlik yapmıştım zaten çok pis değildi evim zaten 2 kişiyiz. Süpürdüm toz aldım sildim lavaboları wc yi yıkadım şimdide oturdum çamaşır sepetimin içinde beyazlarım var onları katlayıp yerleştireceğim bende rahatladım valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?