Hazir konusu acilmisken birseyler yazmak istiyorum , gerci cogu yorumdan okudugum bilincli kadinlarla dolu burasi bunu gormek cok sevindirici..
Malum kuresel isinma diye bisi var , dogal kaynaklarin tukenmesi de cabasi
Kuresel isinmanin en buyuk sebeplerinden biri bizim bilincsizce kullandigimiz elektrik
Su ise gercekten gelecek yuzyilda petrol kadar degerli olacak , simdi.pek cok savasa sebep olan petrol yerine 100 yil sonra su savaslari yapilacak
Cocuklarimizin ve dunyamizin gelecegi icin bilincli tuketim sart , elektrik ve suyu ne kadar verimli kullanirsak dunyamizin omrunu o kadar uzun tutabiliriz
Lutfen benim kullandigim elektrikle sudan ne olacak demeyin , bir kisi bile etki eder , hergun bulasik camasir makinasi calistirmayalim , suyumuzu dikkatli kullanalim , acik ışıklari kapatalim
Konu sahibi lafim size degil lutfen yanlis anlamayin brni ama soylemeden gecemedim
Kamu spotu gibi oldu kusura bakmayin arkadaslar ama bunlarin farkinda olmayan bir kisi bile okusa ve uygulasa dunyamiza katkisi olur
Kimyasallara deginmiyorum bile pek cok arkadas soylemis zaten , kanserin bu kadar etkili olmasinin sebeplerinden biri ev temizliginde kullanilan kimyasallar , camasir suyu ise pek cok gelismis ulkede satilmiyor , satisi yasak olan bir urunu sagolsunlar bizim ulkemizde cok guzel pazarliyorlar