Seni cok iyi anlıyorum benim annem de öyle. Aslinda eskiden de öyleydi ama onu herkes titiz zannediyordu çünkü eve yardımcı kadin alıyordu. Kadınlar evi cok guzel temizliyordu. Ama dolap içleri falan söylemek bile istemiyorum. Mutfağını böcek bastı. Ev taşıdı böcekleri yeni eve de getirdi ve ben cok rezillikler yaşadım esimin ailesine karşı esim ve kayinvalidem de cok titiz aksine
Şuanda evine asla yardımcı almıyor kendisi yapamıyor anlıyorum,yaşi da var ve rahatsızlıkları var ama yaptığını zannediyor. Evi sildim cami sildim diyor ama ortada bir temizlik yok. Yerler kırıntı icinde . Tuvalet pis. Mutfak dandini dastana. Hic bir eşyasını atmıyor paslı kırık eşyalar var evinde mutfağında
salona koltuklara ortu sermiş bir de sanki bana cok titizmis gibi.artik hic gitmek istemiyorum. Sinir oluyorum.
Sana ayarlayım diyorum yardımcı . Olay maddiyatta degil. Aman havalar sıcak aman bilmemne hep bir bahanesi var. Evinin gercekten temizliğe ihtiyacı var. Ben misafirliğe hic gitmek istemiyorum bir de o haliyle bana akil vermeye kalkıyor. Daha da deli oluyorum.
Ve gerçekten ayıp yani tamam herseyi yapamazsın ama evine gelen insana saygı duyman lazim. O şekilde misafir ağırlanmaz. Sen yabancı değilsin ama bu düşünce cok yanlis uzak yoldan geliyorsun 4 4 lük olmasa da biseyler yapmalıydı belliki annen cok rahat birisi. Benim annem de öyle mesela doğumda bana yardıma geldi güya sadece 1 gun. 2.gun gönderdim onu. Bir işe yaramadığı gibi evi batırdı bir makarna yapayım derken. Ben titiz falanda degilim yanlis anlaşılma olmasin ama evime biri gelse asla pis diyemez.bence cok ayıp ya