benim annem de böyle, cok doluyum ve cok üzgünüm bu konuda, okadar cok konuştumki bu durumu ona göre sorun yok. ev tam anlamiyla pislik icersinde, yatak carsaflarinı kac ayda bir yıkıyor bilemiyorum, havlular les gibi.. esimle her gittigimizde genelde temizlik yapiyoruz, ama artık bundan da bıktım, ben ilk defa bu durumu 5. sınıfta bir arkadasimin evine gidince farketmistim, evleri cok temiz ve düzenliydi, cok sasirmistim cocuk aklimla.. benim annem hep böyleydi yani
Annem de cogu seyi atmaz ve malesef kisisel temizligine de özen göstermez, kiyafet alırım giymez, hala eskileri giyer.. en son anne bi suya girmek cok zor degil, ne olur yikan dedim cünkü gervekten kokuyordu .. neymis sacları uzunmus, kurumuyormus saclarnini keselim biraz rahat et dedim bu arada 65 yasinda yasi da var yani, onun saclarini kiskandigimi ima etti, neymis ondaki sac bende yok diye öyle demisim.. bir kadin öldügünde bilmem kac yıllık saci olmaliymis sacma sapan seyler.. babam tuvalete girer sifonu cekmez..daha ne tuhafliklar, bu tür konuları yazanlara cok farkli tepkiler geliyor, iste o senin annen baban falan, öyle olmuyor iste..
ailemle birlikte yasamak fikri beni okadar korkutuyorki anlatamam.. ben yıllarca cözüm bulamadım malesef..