- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
ben biyerde duymuştum arapsabunu kullanılan makina bozulmuş borularda sabun matlaşmış zamanla tamire gelen kişi hemen anlamış arap sabunu kullanıldığını ama sirke için bişey diyemem onu kullanmayı bende düşünüyorum
bende bısey sorcam kızlar ; merkezi sistem kaloriferli bi evde oturuyorsunuz cadde ustu ama.. tüllerınızı hangı sıklıkta yıkıyorsunuz yada yıkanmalı??
gunluk catak ve kasıklarınızda zamanla eskı parlaklıgını kaybedıyorya ozaman bı legene camasır suyu ve su katıp gunluklerının hepsını bu legenın ıcınemı atıyorsunuz yoksa bulasık mak. atıp calıstırmadan once domastos camasır suyunu iki fıs yapıp oylemı calıstırıp yıkıyorsunuz?
arkadaşlar parkelerinizi silerken bi ıslak bi kuru mu yapıyorsunuz ya da sadece ıslak mı?? ben sadece ıslak yapınca (mikrofiber bezle) heryer leke oluyor, mutlaka mikrofiber yer beziyle ardından kuruluyorum o da işkence gibi tabi...rengi kiraz acaba ondan mı...sizler nasıl yapıyorsunuz...
Canim biz legenin icinde camasir suyu + sabunla yikiyoruz bütün bardaklari, catallari, kasIklari vs vs ve durulamadan makineye atiyoruz. BulasIk makinelerinin özel parlaticilari var bilirsin, parlatici gözüne ondan ilave ediyoruz cok cabuk bitiyor o cünkü + normal bi tablet koyuyoruz yarim saat makinede yikaniyor bulasIklar.
arkadaşlar bende temizlik yapmayı çok severim eşimde çok titizdir ama şu çekmecelerim hep dağınık sizler nasıl yapıyorsunuz
arkadaşlar parkelerinizi silerken bi ıslak bi kuru mu yapıyorsunuz ya da sadece ıslak mı?? ben sadece ıslak yapınca (mikrofiber bezle) heryer leke oluyor, mutlaka mikrofiber yer beziyle ardından kuruluyorum o da işkence gibi tabi...rengi kiraz acaba ondan mı...sizler nasıl yapıyorsunuz...
tşk ederim :) eskidenmiş o elde yıkama devirleri demi yanee hazır makına varken
benim parkelerim de çok açık renk.eski evimdekiler koyuydu ve hiç iz belli etmiyordu.bunlar cilasız mat olduğu içinmi bilmiyorum su lekesi ayak izi hep belli oluyor.valla kurulamakla uğraşamam zaten kolum ağrıyorsiliyorum bi güzel ve kuruyana kadar sildiğim yerlere basmıyorum.küçücük kızımı bile tembihledim ben yerleri silerken halıda durur hep
ezza benim oturduğum evler hep kira bilgim yok o yüzden. annemlerinki de yapı net diye bi yerden alınmıştı galiba. markasını bilmiyorum. dediğin gibi mesela su damlayınca ya da ayak izi belli oluyor. ama silince düzeliyor bizdekiler
bulaşık makinasına kaşık çatalları yerleştirirken karışık değil de, bir göze çatalları, bir göze kaşıkları, bir öze bıçakları, bir göze küçük çatalları vs koyuyorum....yıkanınca uğraşmadan yerlerine koymak çok kolay oluyor....ayrıca makinada kararan çatal kaşıklar için ayda BıR makinanın gözüne çamaşır suyu koyun...tavsiye ederim...:hulya: