- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 78
- 57
onu bilmiyorum ben eski olanlarını
malum daha yenı ev hanımı olduktaa:kedi:
Haklısın canım, onu ancak biz eskiler biliyoruz. Zaten şimdi bulunmuyor sanırım.
Bu arada Tekirdağ'ı çok severim. Ben de Gelibolulu'yum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu bilmiyorum ben eski olanlarını
malum daha yenı ev hanımı olduktaa:kedi:
Kaliteyle ve renkle hiç ilgisi yok canım. Tamamen malzemenin özelliği bu. Aslında açık renklerde de iz kalıyor ama belli olmuyor. Koyu renkler, özellikle de venge çok problemli.
kullanıyorum. normal çiften tek farkı ovmak ve durulamak zorunda olmayışın...
aman şu reklamların abartılarından bıktım. artık hiçbir temizlik reklamına inanmıyorum.
koyu renk fayanslarımdaki su lekeleri hiç gitmiyor... :dilcikar:
Haklısın canım, onu ancak biz eskiler biliyoruz. Zaten şimdi bulunmuyor sanırım.
Bu arada Tekirdağ'ı çok severim. Ben de Gelibolulu'yum.
perdelerimi yıkarken makineye deterjan kosla tül bide ayrıca cif amonyaklı koyuyorum tertemiz oluyorrr
keşke resmini eklesen canım....fisfisfis en azından görüp alırdım...şimdi nereye gidip ne alacağım hakkında hiçbir fikrim yok...:1no2:
arkadaşlar yardım edin lütfen benimde sorunum beyaz çamaşırlar ne yaparsam yapayım beyaz olmuyor hijyen progmamında yıkadım hem şekilleri kaydı hemde temiz olmuyor özelliklede çoraplar temizlenmiyor sanki yıkanmamış gibiler kafayı yicem -tatlicadiarzu- ne yapsam :uhm:
beyazlatıcı deterjanlar var bildigim kdryla..
benım annem beyazları 70 de atar sıcak suyla doldugunda makıne durdurur .. aksamdan acar sabah kdr sıcak suda durur camasırlar.. sabahta kalan yerden calıstırıp sıkınca asar.. daha beyaz gözükür camasırlaımız.