Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar aranızda cif actifirizz kullanan varmı.memnunmusunuz?
ben de ben de:millet ne temiz be deyip gebertene kadar kendimi temizlik yaparım.mesaj yazılalı cok olmuş ama cvp vermeden gecemedimBen hep temizlik yaparım ama yinede yeterince temiz değilmiş gibi gelir bana.Bide bi arkadaşıma giderim evi temiz gelirse eve gelir daha fena sarılırım işe güce
ben de mümkün olduğunca az kimyasal kullanmaya özen gösteriyorum...bu aralar üzüm sirkesi ve arap sabununa takmış durumdayım..yerleri sildiğim suya sirke katıyorum yarım çay bardağı kadar..dezenfekte ediyormuş..bazen de arap sabunu...çamaşırlar için de matik granül sabundan aldım..sabun tozu diyor otomatik mak.için...gerçekten güzel yumuşacık yapıyor..yumuşatıcı demişken yumoşum bitsin daha yumuşatıcı da almamayı düşünüyrm..sirke de aynı işlevi görüyor geçen kullandım denemek için gerçekten koku çok hafif kuruyunca da tamamen kayboluyor...
arkadaşlar bende temizlik yapmayı çok severim eşimde çok titizdir ama şu çekmecelerim hep dağınık sizler nasıl yapıyorsunuz
bende sabun koyarım canım ama şimdi şu ayakkabı kutuları varya onları kaplayıp çorapları v.s. onun içine koyacağım daha düzenli olur diye düşünüyorm