Temizlik ipucları verelim mi?

arkadaslar laminattaki izleri nasil yok edebilirim..? ne kadar cok silersem sileyim hep iz kaliyor fisfisfis

Ah canım aynı sorun bende de var. Hatta bununla ilgili konu da açmıştım.

http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/240034-laminantta-temizlik-sorunu.html

Çok çeşitli öneriler geldi ama hiçbiri işe yaramadı.
Şimdi cam bezi ile siliyorum. Hani şu özel, kurulanmayan cam bezleri var ya, onlarla işte. Deterjan kullanmıyorum ve kuruluyorum. Başka da bir çözüm bulamadım.

Son düzenleme:
Ah canım aynı sorun bende de var. Hatta bununla ilgili konu da açmıştım.

Çok çeşitli öneriler geldi ama hiçbiri işe yaramadı.
Şimdi cam bezi ile siliyorum. Hani şu özel, kurulanmayan cam bezleri var ya, onlarla işte. Deterjan kullanmıyorum ve kuruluyorum. Başka da bir çözüm bulamadım.

herseyi bende denedim.. birde senin dediign gibi yapayim. insallah ise yarar. yoksa ben kafayi yicem. sil sil izler gitmiyor. gören pasakli sanacak beni. ismi lazim degil büyüklerimden biri geldigi zaman hemen bir dik dik bakis atiyor laminata, hic silmiyor musun burayi dercesine :umursamaz: bende tabii ki fenalik geciriyorum mafoldumben

perdelerınızı makınaya atmadan katlayın ve oyle atın kırısmayacaktır

toz almak ıcınde çiçek parlatıcısı kullanın kızlar aynı pronto toz al gıbı aynı işi goruyor

herseyi bende denedim.. birde senin dediign gibi yapayim. insallah ise yarar. yoksa ben kafayi yicem. sil sil izler gitmiyor. gören pasakli sanacak beni. ismi lazim degil büyüklerimden biri geldigi zaman hemen bir dik dik bakis atiyor laminata, hic silmiyor musun burayi dercesine :umursamaz: bende tabii ki fenalik geciriyorum mafoldumben

Bu iz olayı acaba laminantın rengi ya da kalitesiylemi alakalı?yaptırıken neye dikkat etmeliyiz

Bu iz olayı acaba laminantın rengi ya da kalitesiylemi alakalı?yaptırıken neye dikkat etmeliyiz

Kaliteyle ve renkle hiç ilgisi yok canım. Tamamen malzemenin özelliği bu. Aslında açık renklerde de iz kalıyor ama belli olmuyor. Koyu renkler, özellikle de venge çok problemli.

Kaliteyle ve renkle hiç ilgisi yok canım. Tamamen malzemenin özelliği bu. Aslında açık renklerde de iz kalıyor ama belli olmuyor. Koyu renkler, özellikle de venge çok problemli.[/QUOTE

Teşekür ederim çok paylaşımcı bir insansınız.Bu arada evinizin fotolarını gördüm çok beğendim,sevgilera.s.

Kaliteyle ve renkle hiç ilgisi yok canım. Tamamen malzemenin özelliği bu. Aslında açık renklerde de iz kalıyor ama belli olmuyor. Koyu renkler, özellikle de venge çok problemli.[/QUOTE

Teşekür ederim çok paylaşımcı bir insansınız.Bu arada evinizin fotolarını gördüm çok beğendim,sevgilera.s.

Ben de teşekkür ederim canım. Beğendiğine sevindim.opuyorumnanaktan

benim evimin yerleri parke yaptırılıyor.. acık renk istedim burda yazanlardan dolayı.. o da iz bırakır mıki? temizlik takıntılı bir insanım yahu:KK43:

benim evimin yerleri parke yaptırılıyor.. acık renk istedim burda yazanlardan dolayı.. o da iz bırakır mıki? temizlik takıntılı bir insanım yahu:KK43:

Açık renk parkede ayak izi kalmıyor, su izi de çok fazla belli olmyor. Ayrıca tozu da hiç göstermiyor. Ama bir saç teli, bir susam tanesi bile metrelerce uzaktan görünüyor haberin olsun.

kızlar kıyafetlerdeki elma suyu nasıl geçer bilginiz varmııı?
yaa bebeğime elma suyu içiriyorum yaa biberon almıyor mecburen kaşıkla veriyorum
ne yaparsam yapayım üstüne başına döküyo hani çok önemli değil ama ne güzel cicileri
hep lekeli oldu yaa:KK43:(

belki geçmiş sayfalarda yazıyordur ama bebeğim çok yaramaz hiç vakit bulamıyorum bakmaya

vanish kosla denedim ama çıkarmadı başka bir marka alıcam birde öyle deneyim

canım marketlerde satılan soda matik diye birşey var
bembeyaz toz halinde çeşitli markaları var
bende kosla vardı hiçbir işe yaramadı attım çöpe
o soda matigi al bulamaç halıne getir lekenin ustune koy beklet
hatta fayanslardaki kireçleri lekeleri bie çıkarıyor
senın işine yararr bir dene derimm

canım marketlerde satılan soda matik diye birşey var
bembeyaz toz halinde çeşitli markaları var
bende kosla vardı hiçbir işe yaramadı attım çöpe
o soda matigi al bulamaç halıne getir lekenin ustune koy beklet
hatta fayanslardaki kireçleri lekeleri bie çıkarıyor
senın işine yararr bir dene derimm

saol canım bulabilirsem birde onu deneyeyim

Yıllardır beyaz dolaplarımı sodayla silerim ben de...

süper değil mi ablam
ben cok memnunum hem ucuz hem guzel
valla attım o kadar para vedigim koslaları o kadar sinirlendim kiii
lekelrin uzerine bastım suda beklettım makınaya koydum yokkk
sonra bir arkadasım dene dedi
iyikide denemişimm

süper değil mi ablam
ben cok memnunum hem ucuz hem guzel
valla attım o kadar para vedigim koslaları o kadar sinirlendim kiii
lekelrin uzerine bastım suda beklettım makınaya koydum yokkk
sonra bir arkadasım dene dedi
iyikide denemişimm

Dolapları beyaz olan hanımların dikkatine:
Yıllarca bembeyaz bir evde yaşadım. Özellikle mutfağı temizlemekte çok zorlanıyordum. Neyle silersem sileyim mutfak dolaplarım istediğim beyazlığa ulaşmıyordu.
Sonra bir rastlantı sonucu çamaşır sodası ile tanıştım. Hani şu eskiden annelerimizin kullandığı, limon tozu gibi olan sodayla... Onu biraz sıcak suda eritip yarım kova suya karıştırdığınızda bir mucizeyle karşılaşıyorsunuz. Beyazlıkta son nokta bu oluyor.
Eğer dediğim sodayı bulamazsanız, sodamatikler de aynı işi görüyor.
Deneyin ve görün.

Daha önce de yazmıştım buraya zaten.
Temizlikte sodadan şaşmayacaksın. Hele bir de matik değil de eski tip olanlardan bulabilsem... Onlar daha etkili. Limontuzu gibi parça parça oluıyor, suda eritiyorsun...

Daha önce de yazmıştım buraya zaten.
Temizlikte sodadan şaşmayacaksın. Hele bir de matik değil de eski tip olanlardan bulabilsem... Onlar daha etkili. Limontuzu gibi parça parça oluıyor, suda eritiyorsun...

onu bilmiyorum ben eski olanlarını
malum daha yenı ev hanımı olduktaa
:kedi:

X