Temizlik ipucları verelim mi?

Rezervuar bloklar çok işe yarıyor tavsiye ederim, tablet halinde satılıyor ve sifon deposuna atılıyor suyu maviye boyuyor, her sifon çekişinizde mavi su akıyor çok hoş görüntü oluşuyor. hem kireci önlüyor hem çok güzel kokuyor hemde köpüklü. şiddetle tavsiye ederim.

rezervuarblok.jpg

kızlar buzdolabım da bi koku var iğrenç kokuyo bişeler bozulmadı da ama bu koku nerden geldi anlamadım
sirkeyle sildim
karbonatla sildim
süt koydum dolaba
kahve ve prinç koydum
mangal kömürü koydum
ve pudraladım
amaaa koku geçmedi
sizin bi öneriniz varmıııı ???

çay bardağına biraz sirke koyup buzdolabına koyuyorum kokuyu alıyor ve sirkede kokmuyor dolabın içi

teşekkürler tatlım a.s.

canım ona tek çözüm zeolit taşları var ama nrden temin edersin bilmiyorum benim bir arkadaşımın eşinin zeolit madeni vardı ordan getirdiler epeydir kullanıyorum akşam koy sabah hiç birşey kalmaz .arada birde taşları deyiştir.bir çay tabagı yetiyor..

kahvelokum a.s. e_pack a.s.

buzdolabını nekadar sık temizlesekte bazen koku oluyor malesef ve ben bu sirke yönteminden çok memnunum. 2- 3 gün bekletiyorum dolapta ve her seferinde kesin çözüm oluyor

arkadaşlar benım yenı aldıgım halıların tüylerını nasıl yok edebılırım bıktım artık halı temızlemekten varsa bır fıkrınız yazın

kahvelokum a.s. e_pack a.s.

buzdolabını nekadar sık temizlesekte bazen koku oluyor malesef ve ben bu sirke yönteminden çok memnunum. 2- 3 gün bekletiyorum dolapta ve her seferinde kesin çözüm oluyor

olgu, opuyorumnanaktan
peki bunu sadece alt kısıma mı koyuyorsun... çünkü benim asıl şikayetim üst kısımda yani dondurucu bölümnde.. oraya koydum kurabiye ve böreklerde bazen koku oluyor... çok rahatsız edici.. eşim yemiyor koku diye.. koku konusunda çok hassas...
inş dediğin çözüm olur... ben süt, çay, kahve hepsini koyuyorum eyvahedigeldismile

canım ona tek çözüm zeolit taşları var ama nrden temin edersin bilmiyorum benim bir arkadaşımın eşinin zeolit madeni vardı ordan getirdiler epeydir kullanıyorum akşam koy sabah hiç birşey kalmaz .arada birde taşları deyiştir.bir çay tabagı yetiyor..

zeolit taşını ilk defa duydum canım inan
eşime söyleyeyim bulabilirmi acep bi araştırsın bakalım
tşk tatlım
a.s.

olgu, opuyorumnanaktan
peki bunu sadece alt kısıma mı koyuyorsun... çünkü benim asıl şikayetim üst kısımda yani dondurucu bölümnde.. oraya koydum kurabiye ve böreklerde bazen koku oluyor... çok rahatsız edici.. eşim yemiyor koku diye.. koku konusunda çok hassas...
inş dediğin çözüm olur... ben süt, çay, kahve hepsini koyuyorum eyvahedigeldismile

buzdolabı nofrost olunca koku oluyor malesef. derin donduruculu dolaplarda bu koku olayı pek yaşanmıyor. nofrostlarda hava dolaştığı için hemen birinin kokusu diğerlerini etkiliyor. ben hem alt hemde üst bölümü sirkeli suyla siliyorum, çay bardağında sirkeyi alt bölüme koyuyorum. üst bölümdede sirkeyle ıslatılmış küçük havlu bulunduruyorum ve sık sık değiştiriyorum. buzdolabı poşeti kullanıyorsanız mutlaka çift poşetle poşetleyin yiyecekleri, tek poşet koku yayılmasını kolaylaştırıyor. poşetten çok kapaklı kaplar kullanıyorum. dondurma kapları bu konuda çok işime yarıyor ve bunları uyguladığımdan beri asla koku sorunu yaşamıyorum nofrost bölümünde. birazcık koksa onu yiyemiyordum şimdi çok rahatım bu konuda:içelim:

arkadaşlar benım yenı aldıgım halıların tüylerını nasıl yok edebılırım bıktım artık halı temızlemekten varsa bır fıkrınız yazın

Canım yıkamadan malesef geçmiyor halı havı.Ben de yeni kurtuldum sayılır sil sil geçmiyordu. Her gün onun için makine açıyordum. En sonunda yeni halıyı yıkamaya verdim öyle rahatladım.

ya peki toz alırken hangi bezi kullanıyorsunuz ve hangi spreyi?

özellikle yatak odamın tozunu almak için okadar çok bez denedimki..ne ile silersem sileyim kurulamazsam iz yapıyordu..ama geçenlerde bim den microfiber bez aldım.mavi ve yeşil iki rengi var..ıslatıp suyunu iyice sıkıp toz alıyorsunuz.havda bırakmıyor dalga dalga izde..prontoyada gerek kalmıyor..kurulamayada..bence deneyin..

Canım yıkamadan malesef geçmiyor halı havı.Ben de yeni kurtuldum sayılır sil sil geçmiyordu. Her gün onun için makine açıyordum. En sonunda yeni halıyı yıkamaya verdim öyle rahatladım.

teşekkürler canım en sonunda bende öyle yapacagım hergün süpürmekten fırcalamaktn bıktım artık

ben arap sabunu hiç kullanmadım, geçen gün merak ettm alacaktım kokusuna bi baktım aklinialirimsmile berbat :) almadım ama acaba suyla karışıtırınca değişiyormu kokusu??

grin diye bir marka var muhteşem kokuyor.koklayınca tüm evi onunla temizlemek istiyorum.tavsiye ederim.

ben arap sabunu hiç kullanmadım, geçen gün merak ettm alacaktım kokusuna bi baktım aklinialirimsmile berbat :) almadım ama acaba suyla karışıtırınca değişiyormu kokusu??

bende her tip temizlikte kullanılıyor ve pvc pencerelerin onunla silinmesi tavsiye edilmişti diye ABC nin sıvı arap sabununu almıştım, kokusunu beğenmedim, suyla karışınca da pek değişmiyor ama temizliğinden memnunum.

özellikle yatak odamın tozunu almak için okadar çok bez denedimki..ne ile silersem sileyim kurulamazsam iz yapıyordu..ama geçenlerde bim den microfiber bez aldım.mavi ve yeşil iki rengi var..ıslatıp suyunu iyice sıkıp toz alıyorsunuz.havda bırakmıyor dalga dalga izde..prontoyada gerek kalmıyor..kurulamayada..bence deneyin..

Bu bezden ben de aldım.Mobilyalarım koyu renk olduğu için çok toz gösteriyor ve ertesi güne yeniden silmek zorunda kalıyordum.Bu bezle sadece duru suyla ıslatıp suynu sıkıp siliyorum süper ötesi bir şey oluyor resmen parlatıyor.Bu bezin yanında cam bezi de vardı onu almadığıma pişman oldum hemen onu da alıcam

lostsun ve olgu35 çok teşekkr ederm cevabınız için. a.s.

grin diye bir marka var muhteşem kokuyor.koklayınca tüm evi onunla temizlemek istiyorum.tavsiye ederim.

Bu bezden ben de aldım.Mobilyalarım koyu renk olduğu için çok toz gösteriyor ve ertesi güne yeniden silmek zorunda kalıyordum.Bu bezle sadece duru suyla ıslatıp suynu sıkıp siliyorum süper ötesi bir şey oluyor resmen parlatıyor.Bu bezin yanında cam bezi de vardı onu almadığıma pişman oldum hemen onu da alıcam

ben her yere mikrofiber bezlerden kullanıyorum,9 aydır hiç diğer bezlerden kullanmadım. 1 tane cam bezi aldm camlarıma,
1 tane microfiber mutfağıma: buzdolabı fırın bulaşık makinası yüzeylerini çok güzel parlatıyor. 1tanede mobilyalarım için aldm herbirini ayrı kullanıyorum.
bidee viledamın ucuda microfiberli bezden hiç iz bırakmıyor süper :lepi:

lostsun ve olgu35 çok teşekkr ederm cevabınız için. a.s.

ben her yere mikrofiber bezlerden kullanıyorum,9 aydır hiç diğer bezlerden kullanmadım. 1 tane cam bezi aldm camlarıma,
1 tane microfiber mutfağıma: buzdolabı fırın bulaşık makinası yüzeylerini çok güzel parlatıyor. 1tanede mobilyalarım için aldm herbirini ayrı kullanıyorum.
bidee viledamın ucuda microfiberli bezden hiç iz bırakmıyor süper :lepi:

Bende microfiber bezlerden kullanıyorum çokta pratik tam bana göre yerimseniben sildikten sonra kurulamayı hiç sevmem çünkü kaydirigubbakcemile3

Bu viledanın ucu nasıl microfiberli oluo cnm markası ne acaba yeni mi çıktı???
Kızlar bir de ben mutfak dolaplarınızı neyle siliyorsunuz acaba onu öğrenmek istiodum sildikten sonra açınca şöle güzel koksun istiorummm daCADIARZU

X