Temizlik ipucları verelim mi?

Bu viledanın ucu nasıl microfiberli oluo cnm markası ne acaba yeni mi çıktı???
Kızlar bir de ben mutfak dolaplarınızı neyle siliyorsunuz acaba onu öğrenmek istiodum sildikten sonra açınca şöle güzel koksun istiorummm daCADIARZU

cnm mutfak dolaplarını neyle silersen sil açınca şööyle bir güzel kokmuyor..:sinifsinif: ama marc mutfağın kokusu fena değil en azından bir kaç gün kalıyor....

aslında bazen geceleri mutfak dolaplarını acık bırakmak lazım yapılmıyo ama hava havasız kalıyo dolaplar

arkadaslar halı yıkama makinesi almak istiyorum sizin kullandıgınız markalar nasıl bilgi verirmisiniz yardıma ihtiyacım var ilk alıcam kararsız kaldım.
arçelik in kini kullanan oldumu hiç.

Bu viledanın ucu nasıl microfiberli oluo cnm markası ne acaba yeni mi çıktı???
Kızlar bir de ben mutfak dolaplarınızı neyle siliyorsunuz acaba onu öğrenmek istiodum sildikten sonra açınca şöle güzel koksun istiorummm daCADIARZU

vileda microfiberli mop diye geçiyor adı çok güzel hiç iz bırakmıyor.
ben dolaplarıma ponka isimli bi yüzey temizleyici kullanıyorum
çok güzel kokuyor üretim yeri antalya ama başka şehirlere gönderiyorlarmı bilmiyorum.
çam kokulu ve çiçek kokulusu var acayip kalıcı süper bişey, mutfak banyo sprey temizleyicileride var,çok amaçlı temizleyiciside var.

Rezervuar bloklar çok işe yarıyor tavsiye ederim, tablet halinde satılıyor ve sifon deposuna atılıyor suyu maviye boyuyor, her sifon çekişinizde mavi su akıyor çok hoş görüntü oluşuyor. hem kireci önlüyor hem çok güzel kokuyor hemde köpüklü. şiddetle tavsiye ederim.

rezervuarblok.jpg

bu hoşuma gitti her markette bulunur mu acaba, nedense hiç görmedim bunlardan.

ya kızlar bide dolap mevzusu açmıişsınız. yatak odamın dolapları 7aylık ama hala mobilya kokusu gitmedi. çamaşırlarda yumuşatıcı kokusu kalmıyor mobilyanın kokusu siniyor. ne yapmalıyım yaa?

ya kızlar bide dolap mevzusu açmıişsınız. yatak odamın dolapları 7aylık ama hala mobilya kokusu gitmedi. çamaşırlarda yumuşatıcı kokusu kalmıyor mobilyanın kokusu siniyor. ne yapmalıyım yaa?

bütün marketlerde var bunlar bende çok memnunum zemuszemus
bref markasının 2 tanesi 4 lira gibi bişi..

heryerde satılıyor cnm marketlerde bulabilrsn. dolap kokusu sorunu benmde vardı buraya yazmıştm bana banyo sabunu koy dediler bütün banyo sabununu çekmecelerime ve dolaplarıma koydm dolap kokusundan eser kalmadı her açışımda süper sabun kokusu geliyor tavsiye ederm kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar eve temizlik için bayan çağırdım
bir de baktım ki lavaboları fırçaladığım fırçayla klozeti de fırçalıyor. buna bir kez başka birinde daha denk geldim. düşünmeye başladım acaba bende mi bir sorun var diye
sizce normal mi? böyle mi olması gerekiyor?

bir de baktım ki lavaboları fırçaladığım fırçayla klozeti de fırçalıyor. buna bir kez başka birinde daha denk geldim. düşünmeye başladım acaba bende mi bir sorun var diye

arkadaşım bu hem sacma hemde mikrop.tamizlik yapmıyor dahada pis ediyor

ay hayır yaa :1ninca: ben asla yapmam, iğrenç :umursamaz:

bencede iğrenç sonraki temzlikte o klozete giren fırça tekrar lavabo temizlio iykk temizlikçin işin kolayına kaçmış.

ay iğğğrennçç midem kalktı sempatiksalakcinni
öyle temizlikmi olurmuşşş
vallla bazı temizlikçiler böyle oluyorlar
onlara verdiğim paraya acıyorum

fırça atmaktan sıkıldım ya...
benim de midem kalktı nasıl bunu düşünemiyorlar iğrenç
bir de ben banyoyu tuvaleti her zman yıkarım bunlar siliyor yıkamıyor, galiba dediğiniz gibi işin kolayına kaçıyorlar...

kızlar buzdolabım da bi koku var iğrenç kokuyo bişeler bozulmadı da ama bu koku nerden geldi anlamadım
sirkeyle sildim
karbonatla sildim
süt koydum dolaba
kahve ve prinç koydum
mangal kömürü koydum
ve pudraladım
amaaa koku geçmedi
sizin bi öneriniz varmıııı ???

biz mangal kömürü koyduk senelerdir dolabın bir gözünde duruyor..koku geçti..ama sürekli durması gerek sanırım..

perdelerinizi ve tüllerinizi kaç derecede ve hangi programda yıkıyosunuz?
ben tüllerimi sentetik 40 derecede yıkamıştm ıslak astım yatak odamdaki tülüm çok düzgündü ama mutfağımdaki kırışık gibi geldi ütüledm. siz ütülüyomusunuz geniş bilgi veririmsnz? 40derece çokmu acaba ama 30 derecede soğuk gibi kir çıkmaz gibi geldi bana eyvahedigeldismile

ben tüllerimi sentetik 40 derecede yıkamıştm ıslak astım yatak odamdaki tülüm çok düzgündü ama mutfağımdaki kırışık gibi geldi ütüledm. siz ütülüyomusunuz geniş bilgi veririmsnz? 40derece çokmu acaba ama 30 derecede soğuk gibi kir çıkmaz gibi geldi bana eyvahedigeldismile

narin 30 da yıkıyorum ben. kosla tülle. yok çıkıyor merak etme. çıkmasa benim sigaradan mahfolan mutfak tüllerimin kiri çıkmazdı sempatiksalakcinni

bu arada yeni nikin hayırlı olsun :))

narin 30 da yıkıyorum ben. kosla tülle. yok çıkıyor merak etme. çıkmasa benim sigaradan mahfolan mutfak tüllerimin kiri çıkmazdı sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 saol cnm değiştrdm nickimi)))
bende narinemi atsam sentetiğemi diye kararsız kaldım hep, sanki temizlemicekmiş gibi düşünerek sentetiğe atmıştm bida narinde deniyeym cnm saol a.s.

ben narinde atıyorum canım
tertemiz oluyor
ütü konusuna gelince ben tülünü ve g
neşliğinide ayrı ayrı atmama rağmen kırışıyo
beni rahatsız ediyo ve ütülüyorum tatlım

ya evet bende seni bir yerden tanıycam sen kimdin yerimseniben

ah canım hiç sorma... ben de temzilikçimin aynı şeyi yaptığını görünce banyo da ne var ne yok hepsini toplayıp atmıştım... bir daha da almadım zaten kadını... ben anlamıyorum ya nasıl bir temizlik anlayışı bu...

buzdolabı nofrost olunca koku oluyor malesef. derin donduruculu dolaplarda bu koku olayı pek yaşanmıyor. nofrostlarda hava dolaştığı için hemen birinin kokusu diğerlerini etkiliyor. ben hem alt hemde üst bölümü sirkeli suyla siliyorum, çay bardağında sirkeyi alt bölüme koyuyorum. üst bölümdede sirkeyle ıslatılmış küçük havlu bulunduruyorum ve sık sık değiştiriyorum. buzdolabı poşeti kullanıyorsanız mutlaka çift poşetle poşetleyin yiyecekleri, tek poşet koku yayılmasını kolaylaştırıyor. poşetten çok kapaklı kaplar kullanıyorum. dondurma kapları bu konuda çok işime yarıyor ve bunları uyguladığımdan beri asla koku sorunu yaşamıyorum nofrost bölümünde. birazcık koksa onu yiyemiyordum şimdi çok rahatım bu konuda:içelim:

olgu35, cevabın için teşekkür ederim.. geç gördüm bir süredir girmiyordum nete... bir de sirkeyi deneyelim bakalım.... ben de kurabiyeleri dondurma kaplarına koyuyorum ama güzelim kurabiyelerde koku oluyor bir süre sonra :gitme:
valla artık ne duyarsam koyuyorum, umarım biri işe yarar :)

X