karakara2012 Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2013 2 0 16 İstanbul 3 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fay78 #61 mehtap kara 0541-350 03 58 eğer size yakın isem arayınız
E elseve Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2013 11 4 86 8 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fay78 #62 2 haftada bir temizliğe gelebilecek güvenilir işinde iyi yardımcı arıyorum. ankara etlik te oturuyorum. ilgilenenler özel mesaj atarsa çok sevinirim.
2 haftada bir temizliğe gelebilecek güvenilir işinde iyi yardımcı arıyorum. ankara etlik te oturuyorum. ilgilenenler özel mesaj atarsa çok sevinirim.
C Cerencim29 İyki kızım var bu hayatta Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 149 6 118 8 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fay78 #63 elseve .!.: 2 haftada bir temizliğe gelebilecek güvenilir işinde iyi yardımcı arıyorum. ankara etlik te oturuyorum. ilgilenenler özel mesaj atarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... konunuza tel yazdım etlikde oturuyorum haftada 3 günüm dolu boş günlerimde gelmek isterim. Özel msj hakkım daha dolmadı 100 cvp konulara yazarsam hakkım dolunca özelden yazbiliyorum o yüzden konunuza cvp yazdım tel arar sanız görüşelim.
elseve .!.: 2 haftada bir temizliğe gelebilecek güvenilir işinde iyi yardımcı arıyorum. ankara etlik te oturuyorum. ilgilenenler özel mesaj atarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... konunuza tel yazdım etlikde oturuyorum haftada 3 günüm dolu boş günlerimde gelmek isterim. Özel msj hakkım daha dolmadı 100 cvp konulara yazarsam hakkım dolunca özelden yazbiliyorum o yüzden konunuza cvp yazdım tel arar sanız görüşelim.