• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik için yardımcı bayana ihtiyacım var

fadime hanım daha önce temizlik konusunda bana yardımcı olabileceğinizi söylemiştiniz. ne zaman mümkün olabilir

eğer kadın bulamadıysanız bende gelebilirim ben darıcada ikamet ediyorum kartala falan geliyorum arada eğer uygunsa olur fiyat konusunda sizinde görüşlerinizi bekliyorum özelden mesaj bırakabilirsin şimdiden teşekkürler

Haftada bir çok rahat.
Ben hamileliğimden dolayı alıyorum.
Siliyor kıyı köşe bucak,süpürüyor,toz alıyor tepeden tırnağa.Balkonlar,tuvalet banyo fırçayla cifleniyor..
Bulaşık makinem doluysa boşaltıyor.
Ütülerimi yapıyor,nevresimlerimi değiştiriyorki herşeyi tek tek sirkeleyerek..
Ve her gelmesine birinde cam siliyor,birinde perdelerimi yıkıyor,birinde koltuk siliyor,birinde halı siliyor..
Bu kadar işi bana haftada 30 ytl ye yapıyor.Bir de 2 ytl yol parası veriyoruz.
Saat 9 gibi geliyor,öğleden sonra 3 gibi gidiyor.
Ben genelde misafirden sonra alıyorum gelen kişi kim olursa olsun onların üzerine oturamıyorum.
İstanbul standartlarında nasıl olur fiyat bilmiyorum ama.
İnşallah temiz birini bulursun.

İstanbulda mı bu yardımcı?Anadolu yakasına geliyor mu?

İstanbulda mı bu yardımcı?Anadolu yakasına geliyor mu?

böcüğün adına ben cevap vereyim.....tabiiki değil:sm_confused:...istanbul'da bu fiyata bir oda temizlerler ancak sengözlerimebaksanab...ist'le alakası yok yani.....nik'in altında yazan bilgilere pek itibar etme...böcüğüme bir bakmışın yarın papua yeni gine'ye yerlrşmiş..-tatlicadiarzu- :roflol::roflol:benim erkek kardeşimde ist'te oturuyor...onlarda yardımcı hanım alıyorlar...cumartesi pazar hariç hergün sabah 7_akşam 6 çalışıyor...evde çocuk bakımıda dahil her işi yardımcı hanım yapıyor...yani evin düzeni tamamen onda...sanırım 650_700 ytl civarı maaşla geliyor...şimdi gelinimiz 2. bebeğini doğurduğu için cumartesi pazarda gelecek bir süre...ama kaç ytl fark alır bilmiyorum...:sm_confused: vallahi günlük olsa daha pahalıya patlardı heralde...bu şekil her iki tarafında işine geliyor...kadınında iş çıktı_çıkmadı derdi yok...bildiği ve kendi düzeni altında olan bir ev...istanbul zor ya..:1no2:

Haftada bir çok rahat.
Ben hamileliğimden dolayı alıyorum.
Siliyor kıyı köşe bucak,süpürüyor,toz alıyor tepeden tırnağa.Balkonlar,tuvalet banyo fırçayla cifleniyor..
Bulaşık makinem doluysa boşaltıyor.
Ütülerimi yapıyor,nevresimlerimi değiştiriyorki herşeyi tek tek sirkeleyerek..
Ve her gelmesine birinde cam siliyor,birinde perdelerimi yıkıyor,birinde koltuk siliyor,birinde halı siliyor..
Bu kadar işi bana haftada 30 ytl ye yapıyor.Bir de 2 ytl yol parası veriyoruz.
Saat 9 gibi geliyor,öğleden sonra 3 gibi gidiyor.
Ben genelde misafirden sonra alıyorum gelen kişi kim olursa olsun onların üzerine oturamıyorum.
İstanbul standartlarında nasıl olur fiyat bilmiyorum ama.
İnşallah temiz birini bulursun.

Çok şanslısın Canım, en güzeli senin gibi yapmak. Ben 35 YTL veriyorum her hafta yarım gün geliyor Son zamanlarda 8,30-12,15'te işini bitirmesi canımı sıkıyor Bir de her geldiğinde değişik iş yapıyor ama dikkat ediyorum son iki üç kezdir detaylı işleri yapmaz oldu sadece evi silip süpürüp üstten bir toz ve banyoyu yapıp gidiyor Sanırım aklınca rutine dönüştürdü:kızgın: Ben çok memnunum falan sürekli diyordum geçen gün başucumdaki şifonyere elimi sürdüğümde baktım toz gelince iyice üstten üstten geçiştirdiğini farkedince sinir oldum. Eee gözüken yerleri haftada bir ben de yaparım değil mi? Neyse belki ramazanın etkisidir bayramdan sonra bakalım nasıl yapacak, bekliyorum:uhm:

Ben içerenköyde oturuyorum. nasıl sevinirim yardımcı olursan. teşekkür ederim canım ya

ah canım ya
2 yıl önce orda oturuyordum. şimdi kaynarcadayım. şu an o kadar işe ihtiyacım var ki
keske yakın olsaydım.hem 2 vesait içerenköy burdan
......

hala bulamadıysanız tavsiye edebileceğim birisi var üsküdar da oturuyor özelden msj atabiilirsiniz..

kızlar acil temizlik için bayan arıyorum
ümraniye oturuyorum yerimseniben

Arkadaşım istersen gelebilirim
referansta verebilirim malum insan herkesi evine alamaz istersen ve acilse özelden görüşelim

arkadaşım ben sana yakınım tel.no verirsen arar konuşuruz.n zaman istersen gelebilirim.zaten görüştüğümüz zaman güvenebileceğinden emin olursun.

Ben de hafta da bir ev işlerine yardımcı arıyorum. Ya da hafta 3 yarım gün için. Her ikisi için de özelden istediğiniz ücreti ve ulaşabileceğim numarayı bildirirseniz sevinirim. ıstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Şimdiden teşekkürler

ben de arıyorum temizlik için yardımcı. başlık ta açtım ses yok. küçükyalı altıntepe de oturuyorum. 15 gün de bir alacağım.

ben kendim gelebilirim irtibat kurarsak çok isterim nerde olduğunuz önemli değil ben zamanında gelir işimi görür giderim yol parası da istemem bu işe çok ihtiyacım var. Normalde bulamadım artık internetten arıyorum lütfen bana özel msj atın ya da telefon numarası ihtiyacım var. Saygılar..

stugce hanım ben ankarada ev temizlik işlerine gidiyorum özelden yazamıyorum burdan bana geri dönerseniz ya da mesaj atıp telefon yazarsanız görüşebiliriz

Back