• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik için yardımcı bayana ihtiyacım var

pendikte oturan bir arkadaşım var.oğlu 4 yıllık üniv okuyor ve hanım çok temiz titiz güvenilir biri.gerçekten çok ihtiyacı var.eğer düşünürseniz ev işi arıyor.

ben kendim gelebilirim irtibat kurarsak çok isterim nerde olduğunuz önemli değil ben zamanında gelir işimi görür giderim yol parası da istemem bu işe çok ihtiyacım var. Normalde bulamadım artık internetten arıyorum lütfen bana özel msj atın ya da telefon numarası ihtiyacım var. Saygılar..

Merhabalar,

Ben de ozelden yazamiyorum ne yazik ki. Kucukyali'daki 100 metrekare buyuklugundeki evime 2 haftada bir temizlik icin yardima gelecek birini ariyorum. Hafta ici herhangi bir gun olabilir. Eger ilgilenirseniz talyaharac@gmail.com e-mail adresine iletisim bilgilerinizi iletin lutfen, goruselim...

Iyi gunler dilerim...

Merhaba,
Aradığınız özelliklere uyuyorum,isterseniz özelden iletişim için msn adresinizi verebilirsiniz.

merhaba herkese ,

Tuzla'da oturuyorum. Sürekli olarak 15 günde bir yarım gün ya da tam gün temizlik için birini arıyorum. yardımcı olabilen var mı acaba ?

Teşekkürler

kızlar acil temizlik için bayan arıyorum
ümraniye oturuyorum yerimseniben

ADIM CANAN ALATAŞ 1960 BALIKESİR DOĞUMLUYUM. EVLİYİM 3 ÇOCUK ANNESİYİM.ATAŞEHİR YENİ ÇAMLICA MAHALLESİ TARAFINDA İKAMET ETMEKTEYİM.7 YIL FLORA EVLERİNDE GÜNDÜZLÜ OLARAK ÇALIŞTIM..FAKAT BAZI NEDENLERDEN DOLAYI YENİ AYRILDIM..ATAŞEHİR KOZYATAĞI SAHRAYICEDİD CİVARINDA GÜNDÜZLÜ ÇALIŞMAK ÜZERE EV TEMİZLİĞİ İŞİ ARIYORUM.İŞİMDE SON DERECE TERTİPLİ DÜZENLİYİMDİR.HAFTANIN 5 GÜNÜ ÇALIŞAN BİR AİLENİN HER TÜRLÜ EV TEMİZLİĞİ ÜTÜ VB İŞLERİ ÖZENLE VE TİTİZLİKLE YERİNE GETİRİRİM.İLGİLENİRSENİZ .......... NOLU TELEFONDAN AKŞAM 19 DAN SONRA DA...................... NOLU TELEFONDAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.YETİŞKİN ÇOCUK BAKIMI DA YAPABİLİRİM.

***Bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için kısmen silinmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
slm bende ev temizlik işi arıyorum ümraniye adliye yakınlarındayım arkadaşlar acil çalışmam lazım
ilginize şimdiden tşk .

Merhaba arkadaşlar,

Çalışıyorum ve evimin işlerini bazen aksatıyorum. Herhafta bana yardıma gelecek temizliğimi yapabilecek birine ihtiyacım var. Öneriniz var mı:enbuyukkk:

maltepede oturuyorum.3yıldır ev temizliği yapıyorum.gelip gitmelk problem olmaz.sitede yeniyim.özelden msj atamıyorum.ama msj alıyorum.lütfeeeen bana ulaşın

şuanda çalışamaya çok ihtiyacım var eğer hala yardımcı bayan arıyorsanız görüşebilirz...........

Son düzenleyen: Moderatör:
Back