• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik için yardımcı bayana ihtiyacım var

fay78

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
114
5
621
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Çalışıyorum ve evimin işlerini bazen aksatıyorum. Herhafta bana yardıma gelecek temizliğimi yapabilecek birine ihtiyacım var. Öneriniz var mı:enbuyukkk:

Bir arkadaş vardı forumlarda o da gidecek yer arıyordu.Dur bulayım onu...
Ay ne iyi olur..
Buldummmm:dance:
Aile, Evlilik ve Çocuklar kısmında eve gündelikçi başlığıyla nicki mucizebebek bir görüşseniz onunda çok ihtiyacı var.sen ne tarafta oturuyorsun?

Ben içerenköyde oturuyorum. nasıl sevinirim yardımcı olursan. teşekkür ederim canım ya

sanırım o arkadaş şu an yok.sen ona özelden yazabilirsin bir mesaj.umarım ikinizde anlaşırsınız ne seviniriz bizde burada..

sanırım o arkadaş şu an yok.sen ona özelden yazabilirsin bir mesaj.umarım ikinizde anlaşırsınız ne seviniriz bizde burada..

umarım canım. öyle zor oluyorki böyle. mutlaka bir yardımcıya ihtiyacım var. bu akşam kayınvalidemler çaya gelecekler. saat 4te işten çıkıp daha ev temizleyip ikram hazırlayacağım saat 7'ye kadar...

canım haftada hergünmü yoksa haftada birgün için mi istiyorsun..çevremde böyle evlere giden arkadaşlar varda.onlara sorarım...sevgiler

arkadaşım benim eltim ev temizliğine gidiyo sana bu konuda yardımcı olabilirim gerçekten çok güzel temizlik yapar övünmek gibi olmasın memnun kalacağından eminim güzargah olarakta çok yakın ne verirsen alır ihtiyacıda var ilgilenirsen sevinirim

arkadaşım benim eltim ev temizliğine gidiyo sana bu konuda yardımcı olabilirim gerçekten çok güzel temizlik yapar övünmek gibi olmasın memnun kalacağından eminim güzargah olarakta çok yakın ne verirsen alır ihtiyacıda var ilgilenirsen sevinirim

elmascım merhaba nasıl görüşebilirim eltinle

Haftada bir çok rahat.
Ben hamileliğimden dolayı alıyorum.
Siliyor kıyı köşe bucak,süpürüyor,toz alıyor tepeden tırnağa.Balkonlar,tuvalet banyo fırçayla cifleniyor..
Bulaşık makinem doluysa boşaltıyor.
Ütülerimi yapıyor,nevresimlerimi değiştiriyorki herşeyi tek tek sirkeleyerek..
Ve her gelmesine birinde cam siliyor,birinde perdelerimi yıkıyor,birinde koltuk siliyor,birinde halı siliyor..
Bu kadar işi bana haftada 30 ytl ye yapıyor.Bir de 2 ytl yol parası veriyoruz.
Saat 9 gibi geliyor,öğleden sonra 3 gibi gidiyor.
Ben genelde misafirden sonra alıyorum gelen kişi kim olursa olsun onların üzerine oturamıyorum.
İstanbul standartlarında nasıl olur fiyat bilmiyorum ama.
İnşallah temiz birini bulursun.

Haftada bir çok rahat.
Ben hamileliğimden dolayı alıyorum.
Siliyor kıyı köşe bucak,süpürüyor,toz alıyor tepeden tırnağa.Balkonlar,tuvalet banyo fırçayla cifleniyor..
Bulaşık makinem doluysa boşaltıyor.
Ütülerimi yapıyor,nevresimlerimi değiştiriyorki herşeyi tek tek sirkeleyerek..
Ve her gelmesine birinde cam siliyor,birinde perdelerimi yıkıyor,birinde koltuk siliyor,birinde halı siliyor..
Bu kadar işi bana haftada 30 ytl ye yapıyor.Bir de 2 ytl yol parası veriyoruz.
Saat 9 gibi geliyor,öğleden sonra 3 gibi gidiyor.
Ben genelde misafirden sonra alıyorum gelen kişi kim olursa olsun onların üzerine oturamıyorum.
İstanbul standartlarında nasıl olur fiyat bilmiyorum ama.
İnşallah temiz birini bulursun.

Bende öyle düşünüyorum canım. ayda 1 defa büyük temizlik , 3 defa yarım gün senin bahsettiiğin işleri yapmasını istiyorum canım

Bende öyle düşünüyorum canım. ayda 1 defa büyük temizlik , 3 defa yarım gün senin bahsettiiğin işleri yapmasını istiyorum canım

Hayırlısı canım inşallah bulursun mucizebebekten ses çıkar umarım.Kızcağız burda açık açık söyledi çünkü ihtiyacım var diye.Umarım görüşürsünüz..

merhaba, benim tanidigim, cok titiz becerikli bayan var, daha onceden de calistigi icin deneyimli, ve ayni zamanda kendi evinde temizlik nasil yapiyorsa baskasinin evinde de ayni sekilde yapiyor, yemek yapmayi da cok iyibiliyor, bayan bostanci da oturuyor. senin dusundugun ucret nedir? ozelden konusursak iyi olur

Back