Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım o arkadaş şu an yok.sen ona özelden yazabilirsin bir mesaj.umarım ikinizde anlaşırsınız ne seviniriz bizde burada..
canım haftada hergünmü yoksa haftada birgün için mi istiyorsun..çevremde böyle evlere giden arkadaşlar varda.onlara sorarım...sevgiler
arkadaşım benim eltim ev temizliğine gidiyo sana bu konuda yardımcı olabilirim gerçekten çok güzel temizlik yapar övünmek gibi olmasın memnun kalacağından eminim güzargah olarakta çok yakın ne verirsen alır ihtiyacıda var ilgilenirsen sevinirim
ben sana telefonun veririm veya ben kendim iletirim haftada kaç gun alırsın
Haftada bir çok rahat.
Ben hamileliğimden dolayı alıyorum.
Siliyor kıyı köşe bucak,süpürüyor,toz alıyor tepeden tırnağa.Balkonlar,tuvalet banyo fırçayla cifleniyor..
Bulaşık makinem doluysa boşaltıyor.
Ütülerimi yapıyor,nevresimlerimi değiştiriyorki herşeyi tek tek sirkeleyerek..
Ve her gelmesine birinde cam siliyor,birinde perdelerimi yıkıyor,birinde koltuk siliyor,birinde halı siliyor..
Bu kadar işi bana haftada 30 ytl ye yapıyor.Bir de 2 ytl yol parası veriyoruz.
Saat 9 gibi geliyor,öğleden sonra 3 gibi gidiyor.
Ben genelde misafirden sonra alıyorum gelen kişi kim olursa olsun onların üzerine oturamıyorum.
İstanbul standartlarında nasıl olur fiyat bilmiyorum ama.
İnşallah temiz birini bulursun.
Bende öyle düşünüyorum canım. ayda 1 defa büyük temizlik , 3 defa yarım gün senin bahsettiiğin işleri yapmasını istiyorum canım
arkadaşım haber vermedin ya tabi eğer istersen bana ulaşabilirsin