Çok zor gerçwkten profosyonel yardım alın bence eşinize hak verdim çok sıkıcı bir hayat onun içindeMerhaba hanımlar başlıkta da gördüğünüz gibi temizlik hastasıyım herşeyden korkuyorum elimi hiç bı yere de yemiyorum çocugum okuldan gelince ellerini sıcak suyla iyice sabunluyorum tam bitti oldu diyorum çocuk elini kurulurken tekrar olmadı deyim sabunluyorum ben havlu kullanamıyorum eşim ve çocuklar kullanıyor dışardan geldikleri kıyafetleri kapının önüne örtü serip orda çıkartıp dışarı çırpıp makineye atıyorum eşimin evde durmama problemi vardı konu acmistim ya dün akşam bu anlattiklarimin üzerine evde durmama sebebim rahatsız oluyorum ben bu evi dağınık pis istiyorum rahat etmek istiyorum dedi dün akşam elini yüzünü 1 kere yikadi başka yıkamadan sofraya oturdu ben oturamadim o sofraya eşime dokunamadim akşam oturduğu koltuğu gece 2 de sildim uyku tutmadı kendimi alamadım halıları da sildim ayağını bastı diye ben alaturka tuvalet kullanıyorum oraya ailemden kimse girsin istemiyorum girmiyorlar da zaten kapılara dokunamiyorum apartmanda oturuyorum kapının önünden biri geçince hemen siliyorum hergunum gecem bile temizlikle geçiyor ve eşim beni dün çok ciddi uyardı böyle olmaz dayanamıyorum artık dedi kimseye gitmiyorum kayınvalide ve anneme gidiyorum orda oturamadan temizlik yapıyorum ayakkabılarını başkasının evinde giydiğim çoraplar giyemiuorum değiştirip çorabını öyle giyiyorum ellerim deterjandan paramparça ama asla ilgimi çekmiyor akşama kadar tuvalet lavabolar klozet ve mutfak tezgahını çamaşır suyu temizliyorum 2 günde bitiyor çamaşırını çamaşır deterjanı haftayı bulmuyor bulaşıkları önce elimde sonra makine de yıkıyorum çok yoruluyorum yipraniuorum ama kendimi alamıyorum temizlik yaptım bitti gibi görünüyor fakat içime sinmiuor tekrar yapmak istemiyorum ama duramıyorum her günüm boşa geçiyor benim gibi olan varmı bı akıl verin bana yoksa evliliğim bozulcak
Arkadaşlar tabiki gittim bu hastalık bende 3 yıldır var eskiden çok tembeldim sevmezdim temizlik yapmayı ama dağınıklik yoktu evimde kayinvalidemin beni eleştirmesi sonucu bu hale geldim son 1 yıldır da daha çok ilerledi kendimi alamıyorum aklıma o kadının bana bakışları ve dedikleri geliyor o anda bütün evi tepeden tırnağa temizlemeye başlıyorum hakim olamıyorum kendime eşim biliyor annesinin yüzünden böyle olduğumu ona da çok kızıyor şimdi bende o kadının evime gelmesinden ve evine gitmeden ister istemez rahatsız oluyorum annesi yüzünden bu duruma geldiğim için üzülüyor keşke öyle kalsaydın o zaman daha rahattim diyor ama işten geçti ilaçta kullandım çok ta gittim piskiyatriye ama nafile böyle ölecek galiba oğlum eşimin gelme saati yaklaştı ve ben çok tedirginim
3
Yardım almadan istese de yenemez.Paspasa güvenmeyip 200metrekare evi çamaşırsuyu ile eliyle silenide tanıyorum
Evin temiz derdik ama zihninde temiz olmadığına dair bir algı oluşmuştu
Bunu yenemiyordu
Arkadaşım konu sahibi bunu düşünemez çünkü ruh sağlığı yerinde değil.Siz o kullandığınız temizlik maddeleriyle çamaşır sularıyla kendinizi ve ailenizi KANSER hastası adayı yaptığınızın farkında mısınız?Çocuklarınızın genç yaşta alerji astım sahibi olacağını sizin erken yaşta cilt kanseri veya akciğer kanseri olacağınızı düşünün bakalım.
Biliyorum da ama bazıları tedaviye bile cevap vermiyorYardım almadan istese de yenemez.
Elinde değil bu hastaların,yanlış olduğunu bilse de kendini alıkoyamaz.
Merhaba hanımlar başlıkta da gördüğünüz gibi temizlik hastasıyım herşeyden korkuyorum elimi hiç bı yere de yemiyorum çocugum okuldan gelince ellerini sıcak suyla iyice sabunluyorum tam bitti oldu diyorum çocuk elini kurulurken tekrar olmadı deyim sabunluyorum ben havlu kullanamıyorum eşim ve çocuklar kullanıyor dışardan geldikleri kıyafetleri kapının önüne örtü serip orda çıkartıp dışarı çırpıp makineye atıyorum eşimin evde durmama problemi vardı konu acmistim ya dün akşam bu anlattiklarimin üzerine evde durmama sebebim rahatsız oluyorum ben bu evi dağınık pis istiyorum rahat etmek istiyorum dedi dün akşam elini yüzünü 1 kere yikadi başka yıkamadan sofraya oturdu ben oturamadim o sofraya eşime dokunamadim akşam oturduğu koltuğu gece 2 de sildim uyku tutmadı kendimi alamadım halıları da sildim ayağını bastı diye ben alaturka tuvalet kullanıyorum oraya ailemden kimse girsin istemiyorum girmiyorlar da zaten kapılara dokunamiyorum apartmanda oturuyorum kapının önünden biri geçince hemen siliyorum hergunum gecem bile temizlikle geçiyor ve eşim beni dün çok ciddi uyardı böyle olmaz dayanamıyorum artık dedi kimseye gitmiyorum kayınvalide ve anneme gidiyorum orda oturamadan temizlik yapıyorum ayakkabılarını başkasının evinde giydiğim çoraplar giyemiuorum değiştirip çorabını öyle giyiyorum ellerim deterjandan paramparça ama asla ilgimi çekmiyor akşama kadar tuvalet lavabolar klozet ve mutfak tezgahını çamaşır suyu temizliyorum 2 günde bitiyor çamaşırını çamaşır deterjanı haftayı bulmuyor bulaşıkları önce elimde sonra makine de yıkıyorum çok yoruluyorum yipraniuorum ama kendimi alamıyorum temizlik yaptım bitti gibi görünüyor fakat içime sinmiuor tekrar yapmak istemiyorum ama duramıyorum her günüm boşa geçiyor benim gibi olan varmı bı akıl verin bana yoksa evliliğim bozulcak
Arkadaşlar tabiki gittim bu hastalık bende 3 yıldır var eskiden çok tembeldim sevmezdim temizlik yapmayı ama dağınıklik yoktu evimde kayinvalidemin beni eleştirmesi sonucu bu hale geldim son 1 yıldır da daha çok ilerledi kendimi alamıyorum aklıma o kadının bana bakışları ve dedikleri geliyor o anda bütün evi tepeden tırnağa temizlemeye başlıyorum hakim olamıyorum kendime eşim biliyor annesinin yüzünden böyle olduğumu ona da çok kızıyor şimdi bende o kadının evime gelmesinden ve evine gitmeden ister istemez rahatsız oluyorum annesi yüzünden bu duruma geldiğim için üzülüyor keşke öyle kalsaydın o zaman daha rahattim diyor ama işten geçti ilaçta kullandım çok ta gittim piskiyatriye ama nafile böyle ölecek galiba oğlum eşimin gelme saati yaklaştı ve ben çok tedirginim
3
Madem kv yüzünden bu hale geldiniz.Arkadaşlar tabiki gittim bu hastalık bende 3 yıldır var eskiden çok tembeldim sevmezdim temizlik yapmayı ama dağınıklik yoktu evimde kayinvalidemin beni eleştirmesi sonucu bu hale geldim son 1 yıldır da daha çok ilerledi kendimi alamıyorum aklıma o kadının bana bakışları ve dedikleri geliyor o anda bütün evi tepeden tırnağa temizlemeye başlıyorum hakim olamıyorum kendime eşim biliyor annesinin yüzünden böyle olduğumu ona da çok kızıyor şimdi bende o kadının evime gelmesinden ve evine gitmeden ister istemez rahatsız oluyorum annesi yüzünden bu duruma geldiğim için üzülüyor keşke öyle kalsaydın o zaman daha rahattim diyor ama işten geçti ilaçta kullandım çok ta gittim piskiyatriye ama nafile böyle ölecek galiba oğlum eşimin gelme saati yaklaştı ve ben çok tedirginim