- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
Adam tabi evde durmaz.Merhaba hanımlar uzun zamandır takip ediyorum burayı eşimle aramız çok iyi anlasabiliyoruz sakalasio gülüyoruz güzel vakit geçiriyoruz ama bu yerde bi eksiklik var sanırım eşim rahatına düşkün bı insan ve arkadaş çevresi ile vakit geçirmeyi çok.seviyor fakat ben bu durumdan oldukca rahatsızım sinir krizleri geçiriyorum arıyorum satıp söylüyorum kızıyorum bağırıyorum adam sadece tamam ayarlicam diyor kapatıyor gece 12 1 arası geliyor artık sabrım kalmadı tükendim kusemiyorumda geliyor suratım aşık oluyor bir iki konuşup saklabankik yapınca guluveriyorum bı kaç saat önce arayıp sinir krizlerine giren ben değilim sanki 8 yıllık evliyiz ufacık bile düzelme yok haaa bide şu var biraz komik gelebilir yada bazılarınıza saçma bı problem.yuzunden ufacık bı tartışma yaptık ne dese beğenirsiniz eee ben senin için 1 aydır evden çıkmıyorum sana iyilik yapıyorum ama sana iyi lik yaramaz bunu duyunca ben çok saçmalama.istersen normali de bu zaten anormal.olan sensin dedim ama nafile yaş ben napacam nasıl bı yol izlicem bı deyiverin benim gibi olupta düzeltebilir var mı yardimm
7/24 temizlik yapan, iğrenen bir kadın var.
Eğer normale dönmezseniz sonunuz arkadaşıma benzeyecek.
Kocası aldattı, çocukları ünv uzak şehirlere gittiler evden kurtulmak için, annelerinden nefret ediyorlar.