Temizlik hastalığın beni tuketti

Galxi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
37
16
32
Merhaba hanımlar başlıkta da gördüğünüz gibi temizlik hastasıyım herşeyden korkuyorum elimi hiç bı yere de yemiyorum çocugum okuldan gelince ellerini sıcak suyla iyice sabunluyorum tam bitti oldu diyorum çocuk elini kurulurken tekrar olmadı deyim sabunluyorum ben havlu kullanamıyorum eşim ve çocuklar kullanıyor dışardan geldikleri kıyafetleri kapının önüne örtü serip orda çıkartıp dışarı çırpıp makineye atıyorum eşimin evde durmama problemi vardı konu acmistim ya dün akşam bu anlattiklarimin üzerine evde durmama sebebim rahatsız oluyorum ben bu evi dağınık pis istiyorum rahat etmek istiyorum dedi dün akşam elini yüzünü 1 kere yikadi başka yıkamadan sofraya oturdu ben oturamadim o sofraya eşime dokunamadim akşam oturduğu koltuğu gece 2 de sildim uyku tutmadı kendimi alamadım halıları da sildim ayağını bastı diye ben alaturka tuvalet kullanıyorum oraya ailemden kimse girsin istemiyorum girmiyorlar da zaten kapılara dokunamiyorum apartmanda oturuyorum kapının önünden biri geçince hemen siliyorum hergunum gecem bile temizlikle geçiyor ve eşim beni dün çok ciddi uyardı böyle olmaz dayanamıyorum artık dedi kimseye gitmiyorum kayınvalide ve anneme gidiyorum orda oturamadan temizlik yapıyorum ayakkabılarını başkasının evinde giydiğim çoraplar giyemiuorum değiştirip çorabını öyle giyiyorum ellerim deterjandan paramparça ama asla ilgimi çekmiyor akşama kadar tuvalet lavabolar klozet ve mutfak tezgahını çamaşır suyu temizliyorum 2 günde bitiyor çamaşırını çamaşır deterjanı haftayı bulmuyor bulaşıkları önce elimde sonra makine de yıkıyorum çok yoruluyorum yipraniuorum ama kendimi alamıyorum temizlik yaptım bitti gibi görünüyor fakat içime sinmiuor tekrar yapmak istemiyorum ama duramıyorum her günüm boşa geçiyor benim gibi olan varmı bı akıl verin bana yoksa evliliğim bozulcak
Arkadaşlar tabiki gittim bu hastalık bende 3 yıldır var eskiden çok tembeldim sevmezdim temizlik yapmayı ama dağınıklik yoktu evimde kayinvalidemin beni eleştirmesi sonucu bu hale geldim son 1 yıldır da daha çok ilerledi kendimi alamıyorum aklıma o kadının bana bakışları ve dedikleri geliyor o anda bütün evi tepeden tırnağa temizlemeye başlıyorum hakim olamıyorum kendime eşim biliyor annesinin yüzünden böyle olduğumu ona da çok kızıyor şimdi bende o kadının evime gelmesinden ve evine gitmeden ister istemez rahatsız oluyorum annesi yüzünden bu duruma geldiğim için üzülüyor keşke öyle kalsaydın o zaman daha rahattim diyor ama işten geçti ilaçta kullandım çok ta gittim piskiyatriye ama nafile böyle ölecek galiba oğlum eşimin gelme saati yaklaştı ve ben çok tedirginim

3

Son düzenleme:
Evliliğin bozulmasını bi tarafa bırakın sizin ruh sağlığınız bozulmuş farkında misiniz.
Acilen tedavi olmanız lazım. Adam haklı insan evinde rahat etmek ister ama sizin ona bir mikrop bir bakteri gibi baktiginizdan eminim gözümde öyle canlandı çünkü.
Elini yüzünü 1 kere yikiyormus zaten kaç kere daha yikamasi lazim size gore.
Acilen tedavi olun allah aşkına hem size hem o insanlara yazık

doktora gitmedinmi. eşini kendinden uzaklaştırıyosun evliliğim bitcek diye düşünerek yaptıklarını azaltamazmısın. şu an zahide yetişte aynı senin gibi bi kadın var. kadın ekmeği bile deterjanlı suya sokuyomuş sende başvur oraya

Çözüm psikolog tabiki. Aslında sizde bunu biliyorsunuzdurda neden bu kadar beklediniz onu anlamadım. Maddiyat mı sebep ?

e tamam bu zamana kadar doktora gitmeme sebebiniz nedir peki?

Herkes söylemiş , psikiyatriden yardım alacaksınız .. maalesef bu şekilde evlilikler ciddi anlamda zarar görüyor evet bilerek yapmıyorsunuz ama tedavi almayarak evliliğinizi , etrafınızdaki insanları siz etkilemiş oluyorsunuz

Klinige yatma boyutundasin. Her an major depresyona girebilirsin. Obsesifler genelde buyuk bi depresyona girmeden psikiyatriste gitmezler. Isler cigrindan cikana kadar beklerler çünkü sana normal gelio daha doğrusu niye yapiorum bilmiorum ama icim rahat etsin istiosun. Acil tedavi olman lazim.

Allah yardımcınız olsun.Çevreniz için de,sizin için de çok zor.Ama sizin gibi çok insan var.Geçenlerde kliniğin önünde gördüm böyle bir hasta.Doğum sonrası başlamış onunki.Elleri paramparçaydı dediğiniz gibi.Lütfen bu zulmü kendinize yapmayın.İzzet Güllü'nün okb ile ilgili videolarını da izlemenizi tavsiye ederim ama sizin durumunuzda önce psikiyatrist.

tedavi olmalısın. kusura bakma ama eşinin yerinde olsam bende gelmem eve.

OKB nin altında geçmişte yaşanan büyük bi problemler yatar;ağır kayıplar,tecavüz,şiddet vb.
Kendi kendinize bi düşünün lütfen bu davranışlarınız ilk ne zaman başladı ?

Arkadaşlar tabiki gittim bu hastalık bende 3 yıldır var eskiden çok tembeldim sevmezdim temizlik yapmayı ama dağınıklik yoktu evimde kayinvalidemin beni eleştirmesi sonucu bu hale geldim son 1 yıldır da daha çok ilerledi kendimi alamıyorum aklıma o kadının bana bakışları ve dedikleri geliyor o anda bütün evi tepeden tırnağa temizlemeye başlıyorum hakim olamıyorum kendime eşim biliyor annesinin yüzünden böyle olduğumu ona da çok kızıyor şimdi bende o kadının evime gelmesinden ve evine gitmeden ister istemez rahatsız oluyorum annesi yüzünden bu duruma geldiğim için üzülüyor keşke öyle kalsaydın o zaman daha rahattim diyor ama işten geçti ilaçta kullandım çok ta gittim piskiyatriye ama nafile böyle ölecek galiba oğlum eşimin gelme saati yaklaştı ve ben çok tedirginim

Sizin ki Temizlik Değil Hastalık, Bende Temiz Titizimdir ama kendime hayatı zindan etcek Kadar da Degil. Bu Hayata Bir Kere Geliyoruz. Ev Dediğin Kirlencek de Pislencek de. Evimde Rahat Edemiceksem, oturup kalkamıcak, yiyip icmiceksem, ne yapayım ben evi. Içinde Rahat Edilmicek Ev,Tertemiz Olsa Neye Yarar.Bırakın Eşiniz Çocuğunuz Eve Geldiklerinde Rahat Etsinler. Temizlige ayırcaģinız zamanı, onlarla kaliteli vakit geçirmeye ayırın.

Okb diye birdey duydunuzmu kac yasindasiniz ne zamandir belirtiler var
Biran önce doktora gidip destek alin ,terapi ve ilac destegi öneriyorlar genelde basit bir hastalik degil kendi kendinize yenemezsiniz profosyonel destek şart acı veren bir hastaliktir insani tüketir bende yasadim hastalik hakkinda bilgilenip kendi kendinize yardim etmeye calisin beyniniz size oyun oynuyor mutlaka doktora gidin ve hastalikla mücadele yöntemlerini arastirin ilk aklima gelen Oguz Tan in takintilar kitabi ,Okb tedavisinde ERP metodunuda arastirmanizi tavsiye ederim

akıl verilmiş ama zaten bence bu kadar akıl sende de vardır zaten, tabiki doktora gitmelisin. Şu an durduğun, burda vakit harcadığın hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…