Merhaba hanımlar başlıkta da gördüğünüz gibi temizlik hastasıyım herşeyden korkuyorum elimi hiç bı yere de yemiyorum çocugum okuldan gelince ellerini sıcak suyla iyice sabunluyorum tam bitti oldu diyorum çocuk elini kurulurken tekrar olmadı deyim sabunluyorum ben havlu kullanamıyorum eşim ve çocuklar kullanıyor dışardan geldikleri kıyafetleri kapının önüne örtü serip orda çıkartıp dışarı çırpıp makineye atıyorum eşimin evde durmama problemi vardı konu acmistim ya dün akşam bu anlattiklarimin üzerine evde durmama sebebim rahatsız oluyorum ben bu evi dağınık pis istiyorum rahat etmek istiyorum dedi dün akşam elini yüzünü 1 kere yikadi başka yıkamadan sofraya oturdu ben oturamadim o sofraya eşime dokunamadim akşam oturduğu koltuğu gece 2 de sildim uyku tutmadı kendimi alamadım halıları da sildim ayağını bastı diye ben alaturka tuvalet kullanıyorum oraya ailemden kimse girsin istemiyorum girmiyorlar da zaten kapılara dokunamiyorum apartmanda oturuyorum kapının önünden biri geçince hemen siliyorum hergunum gecem bile temizlikle geçiyor ve eşim beni dün çok ciddi uyardı böyle olmaz dayanamıyorum artık dedi kimseye gitmiyorum kayınvalide ve anneme gidiyorum orda oturamadan temizlik yapıyorum ayakkabılarını başkasının evinde giydiğim çoraplar giyemiuorum değiştirip çorabını öyle giyiyorum ellerim deterjandan paramparça ama asla ilgimi çekmiyor akşama kadar tuvalet lavabolar klozet ve mutfak tezgahını çamaşır suyu temizliyorum 2 günde bitiyor çamaşırını çamaşır deterjanı haftayı bulmuyor bulaşıkları önce elimde sonra makine de yıkıyorum çok yoruluyorum yipraniuorum ama kendimi alamıyorum temizlik yaptım bitti gibi görünüyor fakat içime sinmiuor tekrar yapmak istemiyorum ama duramıyorum her günüm boşa geçiyor benim gibi olan varmı bı akıl verin bana yoksa evliliğim bozulcak
akıl verilmiş ama zaten bence bu kadar akıl sende de vardır zaten, tabiki doktora gitmelisin. Şu an durduğun, burda vakit harcadığın hata.Merhaba hanımlar başlıkta da gördüğünüz gibi temizlik hastasıyım herşeyden korkuyorum elimi hiç bı yere de yemiyorum çocugum okuldan gelince ellerini sıcak suyla iyice sabunluyorum tam bitti oldu diyorum çocuk elini kurulurken tekrar olmadı deyim sabunluyorum ben havlu kullanamıyorum eşim ve çocuklar kullanıyor dışardan geldikleri kıyafetleri kapının önüne örtü serip orda çıkartıp dışarı çırpıp makineye atıyorum eşimin evde durmama problemi vardı konu acmistim ya dün akşam bu anlattiklarimin üzerine evde durmama sebebim rahatsız oluyorum ben bu evi dağınık pis istiyorum rahat etmek istiyorum dedi dün akşam elini yüzünü 1 kere yikadi başka yıkamadan sofraya oturdu ben oturamadim o sofraya eşime dokunamadim akşam oturduğu koltuğu gece 2 de sildim uyku tutmadı kendimi alamadım halıları da sildim ayağını bastı diye ben alaturka tuvalet kullanıyorum oraya ailemden kimse girsin istemiyorum girmiyorlar da zaten kapılara dokunamiyorum apartmanda oturuyorum kapının önünden biri geçince hemen siliyorum hergunum gecem bile temizlikle geçiyor ve eşim beni dün çok ciddi uyardı böyle olmaz dayanamıyorum artık dedi kimseye gitmiyorum kayınvalide ve anneme gidiyorum orda oturamadan temizlik yapıyorum ayakkabılarını başkasının evinde giydiğim çoraplar giyemiuorum değiştirip çorabını öyle giyiyorum ellerim deterjandan paramparça ama asla ilgimi çekmiyor akşama kadar tuvalet lavabolar klozet ve mutfak tezgahını çamaşır suyu temizliyorum 2 günde bitiyor çamaşırını çamaşır deterjanı haftayı bulmuyor bulaşıkları önce elimde sonra makine de yıkıyorum çok yoruluyorum yipraniuorum ama kendimi alamıyorum temizlik yaptım bitti gibi görünüyor fakat içime sinmiuor tekrar yapmak istemiyorum ama duramıyorum her günüm boşa geçiyor benim gibi olan varmı bı akıl verin bana yoksa evliliğim bozulcak