Temizlik Hastaları Fan Club

saatlerce ugraşıp temizlediğim topladığımın evimin kolayca dağılmasına tahammül edemiyorum sinirlerim bozuluyor bnm gibi olan varmıdır acaba

ben hiç memnun değilim halimden yapamadan duramıyorum yapmayım bugnde böyle kalsın dışarı çıkayım diyorum yok.illaki yapıcam halı tül koltuk valla 5 senede nerdeyse eskidiler bide koku alışkanlığı sildiğim veya yıkadığım şeyleri eğilip eğilip kokluyorum bi istediğim gibi kokmasın deli oluyorum inanın belim ağrıyo kanepe çek koltuk çek yeter yokmu bunun çaresi tamam çok güzel oluyo mis gibi ama bu huyumu yenmeliyim artık

vay hanımlar titizliğinize hayran kaldım ama bende yok işte oyetenek. sizin gibi iki tane titizlik hastası ablam var benim mümkün olsa çamaşır suyunu içecekler evden sonra kendimide temizleyeyim diye.. bir haftada 5 litre çamaşır suyunu bitiriyolar.hayranım falla titiz hanımlara.

Bunun sonu yok hanımlar..yap yap aynı...annem hep der ev işi nankördür diye..gerçekdende öyle yaa..Zamanında ellerim egzama dökmüştü çamaşırsuları deterjanlar..gençlikde vardı tevekkelli daha bi azimle koşturup dururdum evin içinde..ınsan belli bir yaşdan sonra bıkıyor artık.sonu gelmeyen bitmeyen bişey..sen topla dur geleni bırak,akşama eşin çocukların batırsınlar..kıymede binsek ne ala mualla....
EN iyi yolu evden dışarı atmak kendimizi..evde ne kadar az vakit geçirirssek iş çıkarmıyoruz kendimize..ben kıl oluyorum çünkü..kendi kendimin psikoloğu oldum napıyım.. kadın alırım temizliğe kadından çok yorulurum..akşam eşim temizliğe gelen kadına rast gelirse şayet''senmi yaptın temizliği yoksa omu ''der..çünkü o şen şakrak dinamik gider, ben yamulurum...niye.?ondan çok ortada dönerim de ondan...kaydirigubbakcemile2
Öbür tarafda da bundan hesaba çekilecez oda ayrı bi konu..elimizi ayağımızı nerde kullandık ?hep dünya işi...!...
Sağlıklı , kararında temiz günler diliyorumm

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende sizdenim aşırı temizlik yapanlardanım gece 3. 4 e kadar hemde hemde ikiz bebeklerim varr onlar uyuyo ben temizliğe başlıyorum ince işlere bayılırım özellikle çekmece düzeltme hepsi mutlaka düzgün olmalıdır buzdolabı içi mutlaka örtülüdür banyo dolabının içine kadar birde simetriyimdir aslında bu hiç iyi değil ama elimde değil çöktü artık inanın ama memnunum acil biri gelse iki çocukluda olsam evim daima tertemiz tam tetamatıyla

Yeni taşındığımız evin ahşap dolaplarına elimi sürsem leke oluyor.Yağ lekeleri var, pronto ahşap temizleyiciyle siliyorum ama lekeler çıkmıyor.Yağ çöz kullanmaktan da korkuyorum.ahşaba zarar verir diye. Bir de pimapenleri hep cifle mi temizliyorsunuz normalde ne kullanabilirim,pencereler için. yazarsanız sevinirim:Saruboceq:

tam bir temizlik hastasıyım

dısarıdan geldigimde cantamda ne varsa kolanya ile silerim cantamda dahil dahada fazlada yaptıklarımı anlatmayım sok olursunuz =)biraz temizlik olayını abartıyorum ama içime sinmıyor diger turlu napayım

ya kıslar bu satfa nedne geri kalmış böleeeeeeeeeeee bilmiyorumkismile

bu temizlik hastalığı yüzünden belimden ve dizimden rahatsızımkaydirigubbakcemile ev işi kadar nankör birşey daha yok ama yapmadan da içim rahat etmiyor:sinifsinif:

Selam kizlar, bende yeni katildim araniza.
nekadar cok temizlik hastasi varmis :lepi:

Ne dersiniz, puf noktalarimizi paylasalimmi? Sizinde her bi yer icin ayri renk bezler kullaniyormusunuz?
Ben mesela tuvaleti asla bezle temizleyemiyorum. mutlaka 1 kerelik kullanilan bezler. yada kagit pecete kullaniyorum. bezi nekadar klorlu suda yikasamda tekrar kullanma fikri igrendiriyor.

Koltuklarinizi nasil temizliyorsunuz kizlar???

iyi geceler herkese...annemin bir arkadaşı var kadın okadar titizdiki birgün pat diye hastanelik oldu hiçbiryeri tutmuyordu falan doktorlar arştırdılar bir süre daha sonra ne yaptılar bilin... vücuduna mikrop enjekte ettiler akannehir evet mikrop....nedenmi bağışıklık sistemi çökmüş eyvahedigeldismile vücudun mikrobada ihtiyacı varmış..

şok olmaya hazırım canım:lepi:
anlat hadiii:teytey:a.s.

bende bu hastalık var tedavi görüyorum malesef..hayatımı altüst etti bu hastalık.bu yüzden evlenemedim bile...offfff..

banyodaki kıllarla tüylerle baş edemiyorum hanımlar.bir akıl verin nolur..yıkıyorum ediyorum daha arkamı dönmeden yine kıllar çıkıyor..ailemle sürekli tartışıyorum bu yüzden..offfffffff...:çok üzgünüm:mirmirmirmirklava:

slm kızlar:)) ben de katılıyorum aranıza. aslında önceden böyle temizliğe takan birisi değildim. taa ki anne olana kadar.. bebeğim 9 aylık emeklemese de yerlerde oturuyor sürekli. ve sanki evde hep toz var gibi geliyor bana da. her gün süpürüp,siliyorum. bazen havadaki toz zerreciklerini yakalayasım geliyor.ama yine de sanki hep bir toz var( eviimin önü bahçeli,balkon,pencere açsam eve toz giriyor. mutfağımn temizliği ise çok önemli. bebeğime mama hazırlarken laborant titizliğiyle yapmaya çalışıyorum. ve o kadr fazla önemsemişimki psikoloğa gitmek zorunda kaldım. ismi acaip bir hastalık tanısı konuldu.ama ilaç kullanamıyorum. çünkü bebeğimi emziriyorum. o yüzden hiç geçmeyecek sanırım bu takıntılarım:)) ayrıcaaaa o çekmeceler,o dolaplarrrr allaahhımm onları tekrar tekrar yerleştirmek beni ayrıca bir takıntılı yapıyor. gerçi annem ve ablamda da var titizlik. annem 65 yaşında ve hala her gün evinin her yerini temizler:)) seviyorummm temizliğii.. işler bitince şöööyyllee köpüklü bir kahveyle evimi izlemek bana ayrıca bir keyif veriyor.. bütün düzenlediğim yerlere tekrar tekrar bakıyorumm.. bayılıyorum temizliğeee...zemuszemus

akannehir

Kızlar kendinize gelin, hayatı zehir etmeyin.

kızlar bişey sorucam buzdolabının cam raflarına raf örtüleri varya ondan sersem nasıl olur? yani hava sirkülasyonu açısından bi zararı olmaz demibilmiyorumkismile

loca bence serme canım
hava sırkulasyonu ve temızlıge de engel olur bence.. zor olur
hem bez de mıkrop tutar fılan bak

bego tek kullanımlık eldiven gıysene bacım
ben oyle yapıyorum yoksa elımı nası sokucam o camasır suyuna

ya kızlar halıyı evde yıkamak ıstıyorum su fabrıkalar temız yıkamıyormus
herkesın halısıyla aynı suya sokuyorlarmıs komsumuz dedı
ama banyomuz cok kucuk gecen yıl bı tesebbuste buludum valla halı taş gibi oldu suyun
agırlıgıyla ve banyodan 3 kısı zor cıkardık zor serdık kurutmaya
napsam kı
halı yıkamak ıcın kuduran baska var mı aramızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…