- 22 Haziran 2008
- 1.587
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey sorucam buzdolabının cam raflarına raf örtüleri varya ondan sersem nasıl olur? yani hava sirkülasyonu açısından bi zararı olmaz demibilmiyorumkismile
ya kızlar halıyı evde yıkamak ıstıyorum su fabrıkalar temız yıkamıyormus
herkesın halısıyla aynı suya sokuyorlarmıs komsumuz dedı
ama banyomuz cok kucuk gecen yıl bı tesebbuste buludum valla halı taş gibi oldu suyun
agırlıgıyla ve banyodan 3 kısı zor cıkardık zor serdık kurutmaya
napsam kı
halı yıkamak ıcın kuduran baska var mı aramızda?
ya bende bi ara serdim ama buzdolabı için zararlıymış diye duydum bilmiyorumkismile
ama serme bence temizliği zor oluyo yani eğer sendede varsa titizlik hastalığı olumunekankayizsmile
ben iki günde bir raflarını siler kurularım bayanssulusmile
Aysen canım seytan dıyor kı at kapının onune
bi guzel kopurt yıka sempatiksalakcinni
anacım burda da beledıye yasak koydu kapının onunde halı yıkatmıyorlar
ama ben sabah 4.5 gıbı pusuya yatıp zabıtalar yatakta rüyalsrının gorurken
yıkamayı dusunuyorum hele bi hava ısınsın o zaman görüsürüz...:lepi:
bi ara bizim burdada öleydi yıkamamıştık evlenmeden önce annemle sular azdı
şimdi maşallah yağmur kar baya yağdı barajların kapaklarını açtılar taşmasın diye
ee artık herhalde yıkansada karışmazlar gibi :lepi:
yerin varsa yıka
nerdesin ki sen acep?bilmiyorumkismile
Selam kızlar.değişik bi topic olmuş.Yeni gördüm.Bende sizdenim demek isterdim ama malesef diyemiyorum.Biraz size takılayımda bari belki kaparım bişeyler.Bahar temizliği yapılacak,dolaplar düzenlenecek,daha bi sürü iş var ama yapacak adam yok.off offf bende biraz sizden kapayım bişeyler. Allahım nerden başlasam.
ay canım kolay gelsin
her gün bir oda yap daha kolay oluyo ben öyle yaptım
önce yatak odamı yazlık kışlık ayrımı yaptım dolap içi örtülerimi yıkattım düzenledim
sonra yollukları sildim en son camını sildim tülünü yıkatttım
süpürdüm sildim yerini çıktım
ertesi gün mutfaga girdim
diğer gün oturma odası
şimdi bir tek salonum kaldı
takılalım gelin arada buraya opuyorumnanaktan
sevgili arkadaşlar bende aranıza yeni katıldımbiraz titiz biriyim takıntılıyım yani öyle rahat değilim temizlik konusunda rahat biri olayım diye ilaç bile kullanıyorum biraz faydasını gördüm kızlar eskiden çok yoruyordum kendimi şimdi okadar yormuyorum, kızlar benim ailem de özellikle bazıları örneğin babam çok pis biriydi acaba arkasını temizliye temizliyemi böyle oldum diyorum evlenmeden önce 26 yaşına kadar ailemle yaşadım hep onların arkasını temizledim siz siz olun hayatınızda hiçbir zaman çok verici olmayın kızlar evimizde çift tuvalet vardı babam gidip herkezin yıkandığı küvete işerdi her yıkanmadan önce çamaşır suyu yapmak zorunda kalıyordum oturmasan bile ayakların değecek niye yapıyorsun diyince böyle rahat ediyorum diyordu grip oluyordu mendilleri sağa sola atıyordu millet sokağa bile atmıyor çevre kirlenmesin diye birde 3 buçuk milyar geliri var ayda tuvalete gider sifonu çekmez mutfak lavobosuna tükürür bu kadar olmaz hiç evime çağırmadım onlar istanbulda ben altınoluktayım arka temizlemekten bıktım çünkü eşimle evlendim allaha şükürler olsun benden bile temiz insan tertipli düzenli ,,,,
sevgili arkadaşlar bende aranıza yeni katıldımbiraz titiz biriyim takıntılıyım yani öyle rahat değilim temizlik konusunda rahat biri olayım diye ilaç bile kullanıyorum biraz faydasını gördüm kızlar eskiden çok yoruyordum kendimi şimdi okadar yormuyorum, kızlar benim ailem de özellikle bazıları örneğin babam çok pis biriydi acaba arkasını temizliye temizliyemi böyle oldum diyorum evlenmeden önce 26 yaşına kadar ailemle yaşadım hep onların arkasını temizledim siz siz olun hayatınızda hiçbir zaman çok verici olmayın kızlar evimizde çift tuvalet vardı babam gidip herkezin yıkandığı küvete işerdi her yıkanmadan önce çamaşır suyu yapmak zorunda kalıyordum oturmasan bile ayakların değecek niye yapıyorsun diyince böyle rahat ediyorum diyordu grip oluyordu mendilleri sağa sola atıyordu millet sokağa bile atmıyor çevre kirlenmesin diye birde 3 buçuk milyar geliri var ayda tuvalete gider sifonu çekmez mutfak lavobosuna tükürür bu kadar olmaz hiç evime çağırmadım onlar istanbulda ben altınoluktayım arka temizlemekten bıktım çünkü eşimle evlendim allaha şükürler olsun benden bile temiz insan tertipli düzenli ,,,,
mrb arkadaşşşlar sizler kadar temizlik yapıyormuyum bilmiyorum ama
temzilik yaptığımda kendimi iyi hissediyorum
evimi temzileyip yemegi yaptığımda kendimi iyi
hissediyorum.
bahar temizliği bend eyaptım.
sadece halılarım kaldı yıkanacak
bende evde yıkatacagım
yıkamacılara verenler hiç menmun değil.