Temizlik Hastaları Fan Club

merhaba öncelikle tam benlik bi konuymuş yaa :) gecenin 2 sinde sırf bu yüzden nete girdim daha iyi banyoyu nasıl temizleyebilirim yorganları nereye yıkatabilirim çamaşırsuyu kokusu hala burnumda olmasına rağmen bi türlü nereyi temizlesem fikrini kafamdan atamıyorum bu insanlar nasıl gezmeye vakit bulabiliyorlar şaşırıyorum. çıldırmak üzereyim tek düşündüğüm temizlik herkes evin temiz dese de ben misafir bile kabul edemiyorum evim temiz değil diye

merhaba arkadaşlar bende de hastalık boyutunda değil ama bende temizliği çok sevenlerdenim haftasonum temizlikle geçiyor desem yeridir..ama abartmasak ii olur diye düşünüyorum çünkü temizlik bu sefer ömrümüzün çoook vaktini alıyor..böyle dediğime bakmayın huylu huyundan vazgeçermii

hastalık haline dönüşmedikçe

kendinize zarar verir hale gelmedikçe temizlik tabiki güzel..

burda okuduğum bazı arkadaşlara gerçekten üzüldüm

inş dozunda yapmaya başlayıp hayatı kendilerine zehir etmeden atlatırlar :78:

yaa bişi sorccammmmm lütfen yardım benim ocak yerim yani demirler oluyor yaa onlar çok kötü oldu nasıl çıkıcaklar yardım edin yağ gibi kurudu galiba çifledim bulaşık makinasına attım olmuyor napıcammmm

Anway in fırın temizleyicisini kullan. kesin sonuç alırsın.

Odam düzenli olmalı ,her taraf mis kokmalı.
Yerlerde saç ,kırıntı ,toz asla olmamalı Diğer türlü içim rahat etmiyor .

Bu mor şişede bir yağ çözcü var levent marka ondan kaynar suya biraz dök ama eldiven tak mutlaka o suyun içinde telleri yıka en güçlü yağ çözücü o diye biliyorum suyun sıcak olması etkisini iyice artırıyor..inşallah çıkar..kolay gelsinnn:79::79:

Kızlar merhaba. Size bir sorum olacak. Benim salon takımlarım beyaz deri. Kızım tükenmez kalemle çizdi nasıl geçer bilen var mı? Daha önce de çizmişti bir süre sonra kendiliğinden geçti ama bu sefer geçmiyor. Domestos, cif herşeyi denedim bu arada

canım bildiğim kadarıyla büyük migroslarda küçük beyaz şişelerde özel mürekkep temizliyiciler var ..ama her markette bulunmuyor..cif gibi temizliyiciler zarar verir onlarda çamaşır suyu özeliğide olabiliyor...kolay gelsin tekrar..

merhabalar kızlar.. bede hastalık derecesınde olmasada titizimdir. kucuk bır kızım var ve malum ev cabuk dagılıyor.derler ya ‎"Çocuklu bir evi toplamak, kar yağarken evin önündeki karı temizlemeye benzer" :))
ben ıslerımı gunluk haftalık aylık dıye ayırırım. yemeklerimı onceden yapıp uygun kaplarda buzluga atarım. hemen hergun çamasır,bulasık makınelerım utum calısır. deterjan dolabıma bakıp onu duzenlemekten zevk alıyorum:) bazen delımıyım dıyorum:)) ama bende de su sorun var nekadar temızlesemde ev kırlıymıs gıbı gelıyor( evde 1 iğnenin bile yeri bellidir. en sevdiğim muhabbette temizlikmuhabbeti:)) bu konuyu açan arkadaşa tesekkurler)

Temizlik hastası değilim ama temizlik hastası olan 2 arkadaşım var.Obsesif teşhisi kondu ikisine de.Onlar kadar aşırı temizlik yapmak kesinlikle istemiyorum ama en azından onlar kadar enerjik olmak isterim.Keşke daha enerjik biri olsam,evim sürekli temiz ve düzgün olsa ama kendimi hep hastaymış gibi halsiz ve yorgun hissediyorum.

Kızımı uyuttum..şimdi temizlik başlasın..önce yerleri arap sabunu ve klorak ile bi güzel sileyim..tabii vileda ile falan değil her zaman ki gibi elimle..sizlerede kolay gelsin benim pir ü pak hanımlarım..

bu konuyu okudukça kalkıp evimi temizleyesim geliyor. Daha temiz daha düzenli olmalıyım diyorum.Evim temiz olduğunda güzel koktuğunda huzurlu oluyorum ama her zaman olmuyor malese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…