Temizlik Hastaları Fan Club

kızlar merhaba..benım halılarım kahvemı desem nebılıym koyu bı renk.ya makına yaoıyorum 10dk sonra temızlenmemıs gıbı delırıyorum.boyle hep tozlu gıbı.sımdı bı halı begendım lıla bı halı yanı halıfılexs kendılıgınden desenlı aralarda koyu eflatun.yanı cok acık renk degıl karısık .am lıla tonlarında sızce bu halıdamı oyle olur.ben ıstıyorum kı temızlendıgı bellı olsun. bu renk kullanan var mı utfen cevap yazın

kızlar merhaba..benım halılarım kahvemı desem nebılıym koyu bı renk.ya makına yaoıyorum 10dk sonra temızlenmemıs gıbı delırıyorum.boyle hep tozlu gıbı.sımdı bı halı begendım lıla bı halı yanı halıfılexs kendılıgınden desenlı aralarda koyu eflatun.yanı cok acık renk degıl karısık .am lıla tonlarında sızce bu halıdamı oyle olur.ben ıstıyorum kı temızlendıgı bellı olsun. bu renk kullanan var mı utfen cevap yazın

bence açık renkli halıları tercih et :sm_confused:koyu renkliler tozu çok gösteriyor ve çok göze batıyor...

kizlar bugünlük islerimi bitiridim belim agridi valla ya, yoruldum baya
simdi küveti su doldurup güzel bir banyo keyfi yapacagim
sizlerede kolay gelsin fazla is yapmayin bugün malum sevgililer günü

ay bende hava biraz kararsın duşa gircem ay her cumartesi arkadaşlar geliyo sinir oluyorum hiç demiyolarki ya belki yalnız kalmak istiyolardır diye arıyolar müsaitmisiniz okey oynayalım diyorlar bende bişey diyemiyorum tabi geliyolar zaten yorulmuşum çay dı şuydu buydu ay birazdan ararlar ay gezin başka biyere gidin yani evli değiller sevgililer yani bizim ev var diye bize geliyolar erkek olanda sigara içiyo tüllerim batıyo ben bile içerken balkonda içiyorum yani napcam bilemiyorum inş bugün rahat olurum yani sevgililer günü anyomu yapıp saçlarımı yapıp süslencem eşimle vakit geçirim hep temizlik filam olmuyo bide çamaşır suyu çok kokuyorum eşim yatak bile kokuyo diyo bugün bari çamaşır suyu kokmıyayım yani.

tüm arkadaşların sevgililer günü kutlu olsun.

Sevgililer gününüz kutlu olsun hepinizin.
Valla ellerinize sağlık, topiğe girince bile misler gibi kokuyor a.s.

İlk evlendiğimizde eşimle birlikte cumartesi temizlikle geçyordu. Bi hafta sonumuz var birlikte oturcak doğru dürüst, o da yorgunlukla geçiyordu. Sonra haftada bir yardımcı gelmeye başladı da iyi oldu, rahat ettim hihoyyyt

Ama bu temizlik konusu hakikaten çok takıntıya müsait bi konu yaa. Yani kendimi engellemek için baya bi mücadele ettim. Kadın geldiği ilk gün, gittikten sonra, ya kendi de oturduysa diye ebeveyn banyosunun tuvaletini çamaşır suyu ile silmiştim delikafadulden

Yani ne bilim sonu yokki bu mikrop pislik işinin ya takarsam diye, kendimi engellemeye çalışıyom :dance:

Sevgililer gününüz kutlu olsun hepinizin.
Valla ellerinize sağlık, topiğe girince bile misler gibi kokuyor a.s.

İlk evlendiğimizde eşimle birlikte cumartesi temizlikle geçyordu. Bi hafta sonumuz var birlikte oturcak doğru dürüst, o da yorgunlukla geçiyordu. Sonra haftada bir yardımcı gelmeye başladı da iyi oldu, rahat ettim hihoyyyt

Ama bu temizlik konusu hakikaten çok takıntıya müsait bi konu yaa. Yani kendimi engellemek için baya bi mücadele ettim. Kadın geldiği ilk gün, gittikten sonra, ya kendi de oturduysa diye ebeveyn banyosunun tuvaletini çamaşır suyu ile silmiştim delikafadulden

Yani ne bilim sonu yokki bu mikrop pislik işinin ya takarsam diye, kendimi engellemeye çalışıyom :dance:

haklısın bu takıntının ve temizliğin sonu yok!CADIARZUyaptıkça başka birşeyler çıkıyor!....

oooo bakıyorumda kimseler uğramaz olmuş ne oldu titiz arkadaşlarıma

Buraları okuyunca eski hastalıklı günlerim aklıma geldi:) Ben temzilik yapmaktan karpal tünel hastası olmuş kolu bu sbeple 1 ay alçıda kalmış ve sonunda lustralle başlayan psikoterapi görmüş Allahıma şükür şimdi de normal insan standartlarına ulaşmış bir kişiyim.
Temizlik normal standartlarda yapılmalıdır. Ama bizi mikroplara karşı savunmasız bırakacak kadar değil arkadaşlar...

kızlar yine kimsecikler yok cnm sanada çok geçmiş olsun

Buraları okuyunca eski hastalıklı günlerim aklıma geldi:) Ben temzilik yapmaktan karpal tünel hastası olmuş kolu bu sbeple 1 ay alçıda kalmış ve sonunda lustralle başlayan psikoterapi görmüş Allahıma şükür şimdi de normal insan standartlarına ulaşmış bir kişiyim.
Temizlik normal standartlarda yapılmalıdır. Ama bizi mikroplara karşı savunmasız bırakacak kadar değil arkadaşlar...

geçmiş olsuna.s.!bende kendimi temizlik yapmaktan alıkoyamıyorum çoğu zaman!...:a015:

Vallahi arkadaşlar izine çıkmak ne güzelll. Geldim annemin evine iş yok güç yok gez dur ... şimdi evde olsaydım yok o iş yok bu iş derken işin içinden iş çıkarıyordum . Bazen evden uzaklaşmak iyi geliyor.. Şimdi rahata alıştık ya , gidince kim temizlik yapacak üfff :)))

buralara çokkk uğrayan olmamış!:gitme:
ben yine aynıyımmm temizliğe devamm ama kirleniyor anacımmm!...zemuszemus

slm bende hastayım ama benimki ileri derece galiba evime çocuklu misafir istemiyorum tabiki belli etmiyorum ama çocuklar evi dağıttıkça koltuk üzerinde tepindikçe birşeyler yedikleri ellerini yıkamadan oraya buraya sürdükçe içten içe deliriyorum yere birşey dökseler önemli değil canım onlar çocuk diyorum ama gel bana sor çocuğu tenhada yakalasam :jeyyar:
ben çok dikkat ediyorum bi yerdeyken kızıma kendim yediririm yada masada yer ellerini yıkar evde tepsisiz meyve bile yemez yaaa onlar nie hiç dikkat etmez anlamıyorum:umursamaz:
ama şunu ekleyeyim kimseye belli etmem o yüzden gelenim gidenim çok olur

evi kaldır indir kaldır indir
pis diceklerine temiz desinler

Son düzenleme:
slm bende hastayım ama benimki ileri derece galiba evime çocuklu misafir istemiyorum tabiki belli etmiyorum ama çocuklar evi dağıttıkça koltuk üzerinde tepindikçe birşeyler yedikleri ellerini yıkamadan oraya buraya sürdükçe içten içe deliriyorum yere birşey dökseler önemli değil canım onlar çocuk diyorum ama gel bana sor çocuğu tenhada yakalasam :jeyyar:
ben çok dikkat ediyorum bi yerdeyken kızıma kendim yediririm yada masada yer ellerini yıkar evde tepsisiz meyve bile yemez yaaa onlar nie hiç dikkat etmez anlamıyorum:umursamaz:
ama şunu ekleyeyim kimseye belli etmem o yüzden gelenim gidenim çok olur

evi kaldır indir kaldır indir
pis diceklerine temiz desinler

canım benim gelen misafirine çekinme söyle.. çocuğuna sahip çıksın elleri yağlı yağlı oraya buraya dokunmasın . Bende önceleri söylemiyordum sonra arkalarından sil Allah sil .. Valla artık söylüyorum . Boşver söyle yüze geç derler bizde ..:jeyyar: Üzgünüm ama bazı kriterlerim var bazı yönleriyle uyuşamadığım insanlarla görüşmüyorum . Çok gelenim - gidenim olacağı yere 2 kişi olsun temiz olsun bana uysun .. Hep beraber mutlu olalım canımmm :sm_cool:

bazen kendimden nefret etsem de ben de sizlerden biriyim. sürekli bi şeyler planlıyorum, aklımda sürekli temizlik var. eve misafir geldikten sonra her şey dökülüyor, siliniyor. ayıp yahu. bi gün böyle birine yakalanıcam, rezil olacağım. adamların peşinden hemen evi silmeye başlıyorum. ne yapayım böyleyim işte. tırnak bile uzatmıyorum, pis gibi geliyor. rahmetli anneannem sağolsun annem, teyzem, dayım hepimiz böyleyiz. ama bazen gerçekten kendimden sıkılıyorum.

arkadaşlar aynı durumdayım sizlerle.ufak bir boş zaman benim için temizlik yapma orayı burayı toplama zamanıdır.eşim sıkıldı artık.gerçi kendi annemde söyleniyor kızım yeter hasta edicen kendini biraz kendine vakit ayır diye ama.elimde değil işte.hele oğlum küçükken tam istediklerimi yapamıyordum ya deliriyordum.hafta sonları eşim evde diye halıları balkona at yüklüğü temizle hep böyle geçiyordu gezmek bile gelmiyordu aklıma.ev temiz olsun yeter.bu aralar yapamıyorum ama sıcaklar çok etkiliyor beni.aklıma takılan en ufak dağınıklık yerdi beni uyumaz düzeltirdim.biraz daha az takıntılıyım artık.

Günümün yarısından fazlası mutfağı temizlemekle geçiyor özellikle :) Eşyalarımı ve evimi ilk günkü gibi temiz tutmayı çok seviyorum. Pis olmaktan çok daha iyidir, bırakın bize hasta desinler :)

X