Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba..benım halılarım kahvemı desem nebılıym koyu bı renk.ya makına yaoıyorum 10dk sonra temızlenmemıs gıbı delırıyorum.boyle hep tozlu gıbı.sımdı bı halı begendım lıla bı halı yanı halıfılexs kendılıgınden desenlı aralarda koyu eflatun.yanı cok acık renk degıl karısık .am lıla tonlarında sızce bu halıdamı oyle olur.ben ıstıyorum kı temızlendıgı bellı olsun. bu renk kullanan var mı utfen cevap yazın
Sevgililer gününüz kutlu olsun hepinizin.
Valla ellerinize sağlık, topiğe girince bile misler gibi kokuyor a.s.
İlk evlendiğimizde eşimle birlikte cumartesi temizlikle geçyordu. Bi hafta sonumuz var birlikte oturcak doğru dürüst, o da yorgunlukla geçiyordu. Sonra haftada bir yardımcı gelmeye başladı da iyi oldu, rahat ettim hihoyyyt
Ama bu temizlik konusu hakikaten çok takıntıya müsait bi konu yaa. Yani kendimi engellemek için baya bi mücadele ettim. Kadın geldiği ilk gün, gittikten sonra, ya kendi de oturduysa diye ebeveyn banyosunun tuvaletini çamaşır suyu ile silmiştim delikafadulden
Yani ne bilim sonu yokki bu mikrop pislik işinin ya takarsam diye, kendimi engellemeye çalışıyom :dance:
Buraları okuyunca eski hastalıklı günlerim aklıma geldi:) Ben temzilik yapmaktan karpal tünel hastası olmuş kolu bu sbeple 1 ay alçıda kalmış ve sonunda lustralle başlayan psikoterapi görmüş Allahıma şükür şimdi de normal insan standartlarına ulaşmış bir kişiyim.
Temizlik normal standartlarda yapılmalıdır. Ama bizi mikroplara karşı savunmasız bırakacak kadar değil arkadaşlar...
slm bende hastayım ama benimki ileri derece galiba evime çocuklu misafir istemiyorum tabiki belli etmiyorum ama çocuklar evi dağıttıkça koltuk üzerinde tepindikçe birşeyler yedikleri ellerini yıkamadan oraya buraya sürdükçe içten içe deliriyorum yere birşey dökseler önemli değil canım onlar çocuk diyorum ama gel bana sor çocuğu tenhada yakalasam :jeyyar:
ben çok dikkat ediyorum bi yerdeyken kızıma kendim yediririm yada masada yer ellerini yıkar evde tepsisiz meyve bile yemez yaaa onlar nie hiç dikkat etmez anlamıyorum:umursamaz:
ama şunu ekleyeyim kimseye belli etmem o yüzden gelenim gidenim çok olur
evi kaldır indir kaldır indir
pis diceklerine temiz desinler