- 18 Temmuz 2008
- 7.549
- 1
benimde canımValla ben hamiş olunca az ara verdim ama yinede maşallahım var yanii....
aynen canımarkadaşlar bende sizdenim aşırı hemde evde eşimede nefes aldırmıyorum evde iki kişiyiz herkez kafayı yediğimi söylüyor hatta eve kimsenin gelmemesini istiyorum heleki tuvaletime kimsenin girmemesini istiyorum sizde öylemisiniz.
bende hamişim ve devam ama artık yorukuyorumKızlar şuanda 31 haftalık hamişim bakalım valla zar zor yapıyom herişimi ne annem var gelen ne de temizlikçi kadın ama artık yavaş yavaş zorlanmaya başladım bakalım nolacak??????
gecen gün gömme dolabın içini boşalttım misafir odasındaki büfedekileri attım bulaşık makinesine yıkandı sirkeli suyla hem gömme dolabı hem büfeyi oh misler gibiiii
her gün süpürüyorum evi çalışıyorumdassat 5 de evdeyım 6 ya kadar yaparım işlerimi günlük sonra yemek yapmaya
her cuma akşamından başlar hafta sonu temızlıgım cumartesi bir yere gitmiceksem tüm gün devam bütün herkes otur oturdugun yerde diyor hamileyim ya
bende annemlerin evinde poçözle yıkardım kaparsın mikroplar tuvalet taşı söküldüdelikafaduldendelikafaduldenarkadaşlar bende sizdenim. Aslında kendimi temizlik hastası olarak kabul etmiyorum her ne kadar eşim öyle olduğumu söylesede...sadece temizliği seviyorum diyelim.
Tabii bu konuda vukuatlarım var. Mesela tuvalete hemen hemen her girişimde camasır suyuyla güzelce yıkarım. Kirec sökücü dökerim zaman zaman. Yerdeki fayansların aralrı acılmıs buyüzden alt komsumuz tuvaletin damlattığını söyledi.klava:Artık kirec sökücü kullanmayacagım. Benimde tepemden damlasa hoşuma gitmez tabii. :1no2:
Yani böyle bazen temizliği abartmak basımıza dert acabiliyo
Hepinize temiz pırıl pırıl bir gün dilerim
kolay gelsina.s.