Temizlik hastası hanımlar:roflol: gerçekten sıkılmıyor musunuz durmadan temizlemekten.Annemde bit temizlik hastasıdır ve bu beni sinir eder Allahtan annecime çekmemişim.İnsan hergün dört odalı bir evi siler süpürür mü yaa anne yapma dediğimde ise o zaman sende yemek yeme buda onun gibi ihtiyaç diyor yaaa-tatlicadiarzu-
Merak ediyorum sizlerdede oluyor mu annemde bel fıtığı var beli ağrıyor ama hala kalkıp hasta haliyle cam siliyor sonrada çok kötüyüm diyor nasıl oluyor gerçekten içinizde bastırılması güç bir temizlik canavarı falan mı var sırnaşık şey
sen geç dalganı bakalımCADIARZUbenim annemde seninkinin aynısı hemde bel fıtıklısengözlerimebaksanabbende senin gibi dalga geçiyordum ama şimdi annemi beğenmez oldum:1no2:içime işlemiş ev temizliği:1shok: duramıyorum :dance:artık evlenince görürsün:sm_cool:ayrıca benim belimde de sorun var:jeyyar:
Ya ben çok rahatımdır temizlik konusunda şimdi arkamda toplayanım var annem sağolsun ona güvenip rahat davranıyorum.Evlenince ne yaparım bilmiyorum ama benimde senin gibi annemi beğenmeme olasılığım çok yükseksırnaşık şey genlerle alakalı bir şey galiba bu bulaştığı zaman anadan kıza geçiyor herhalde.
valla ben öle çok temizim hastalık var bende diemem ama evimde yaptığım yenilir yıkadıım giyilir derler ya öleyim hergun iş yapçam die kuralım yok gerektiği zaman yaparım ama benim için en önemli yer tuvalettir kendi evimden başka yerde tuvalete giremem kendi tuvaletime eşim bilegirince yıkarım başka yerdede girceksem mutlaka yıkarım pis bulduğum için deil içim rahat etmıo ama benim izlemlerime göre çok temizliğe duşkun insanlar çok sinirli oluo sizde öylenisiniz ??
kizlar kac günde bi pede yikiyorsunuz veya cam siliyorsunuz? Ben elimden geldigince haftada bi kere camlari silerim, bazen abartili buluyorum perdeye ayda bir kere yikarim, ama her gün cam silenleride biliyoru, bana cok asiri geliyor, kirli olmadan silinirmi ya,
temizligime önem veririm belki bazi biraz normallerden daha fazla ama cok asiri olanlardanda rahatsizlik duyuorum kendimi evimi pis hissediyorum ozaman, benim bir arkadasimin annesinin elinden bez hic eksik olmaz, bütün gün ordan oraya siler süpürür vs, bir yikadi seyi bin kere yikar siler temizler, onu görünce evimi pis görüyorum halbuki piril piril, ve resmen rahatsiz oluyorum kadinin ordan oraya kosturmasina elinde bezle
merhaba yoksun uzun zamandır hoşgeldin!a.s.ben ayda bir perde yıkıyorum. sigara da içilmediği için çok kirlenmiyora.s camları da toz alırken iç taraflarını siliyorum ama hergün değil,komple iki haftada bir cam siliyoruma.s aslında gerçekten abarttığımızda yine olan bize oluyor!:sm_confused:bu aralar çok abartmamaya çalışıyorum artık çok yoruluyorum çünkü:a015:bu arada herse iyi bayramlar diliyorum....a.s.
bende temizlik hastasıyım....
hoşgellldiiiinnnn!.....a.s.
merhaba arkadaşlar bende deli olucam bu temızlıkler yuzunden bıde benım mobilyalarım siyah koltuklarım kırmızı kul uçuşsa batıyo hergun hergun bıktım artık yanı ya banyo mutfak hiç bitmiyo ki bide tam temizliği bitiryom anıden bırılerı gelıo hadı arkasından bı daha offff aslında bu kadr yıpratmamak lazım ama olmuyo batıyo sankı tozlar bana nası wazgecıcem bılmıyorum.............klava: klava:
kızlar sizleri okurken yoruldum.kendimce temiz sayılırım.ama sizinki kadar asla olamam.günde 3 saat temizlik yapsak.yılda 1095 saat eder.30 yıl bu işi hergün yapsak eder 32850 saat.bu da eder 1368 gün.3,75 yıl.hayat kısa değil mi.30 yılın neredeyse 4 yılı hiç durmadan temizlik yapmak.kusura bakmayın ama eşyanın kölesi olmak saçma değilmi.eminim çoğunuz iş yapmaktan eşiyle çoçuklarıyla vakit geçirmiyordur.temizlik yapmak tabi ki gerekli.gerekli değil demiyorum.pis pis oturunda demiyorum.ama bu işi abartmamak lazım.
kizlar bugün yine temizlik günüydi aman cok yoruldum bugün hasta oldugumdan dolayi, ama piril piril oldu her yer nefis camasir suyu ve limon kokuyor ooooohhhhh